Sad bas nesto gledam i shvatim da sam za celu proslu sezonu imao sedam pobeda u ligaskom delu, tako da mi sada fale samo jos dve pobede da se izjednacim sa proslosezonskim ucinkom, a tek smo dosli do ukrstanja..zbog toga je moje zadovoljstvo jos vece, imam zbog cega da se radujem, napredak je ocigledan.. 😛 Samo se nadam da cu uspeti do kraja da sacuvam neko od mesta koje vode u plejof.. ☺ Danas sam imao i zamenu na centarskoj poziciji, jer je prvi centar iznenada otisao, a ja bio prinudjen da ekspresno dovedem zamenu za utakmicu protiv Sutjeske..i u tim je dosao prilicno solidan igrac, koji tek treba da udje u pravu formu.. 😛 Za sada sam relativno zadovoljan timom, ali, po nekim mojim proracunima, trebalo bi da ocekujem jos jedno pojacanje do kraja sezone ako zelim da napravim nesto vise (time mislim na stizanje do, recimo, polufinala, jer sam svestan da cu tesko u finale, a da je osvajanje lige nezamislivo 😂 ).. 😋 Sve u svemu, videcemo sta ce doneti ovo ukrstanje divizija, pa ce onda mnogo toga biti jasnije.. 😛