BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.920 in reply to 102056.919
Date: 8/13/2010 5:03:57 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Tak jsem zvědavý, jak to tento týden dopadne v NT s formou. 3 klíčoví podkošáci odehrálo 85-86 minut a čtvrtý 81. Takže je možné, že se dočkají další hráči v závětří. V současné době jsou na soupisce 2 volná místa a 3. můžu případně uvolnit. Jedno volné místo nejspíše v neděli zaplním 20 letým Miroslavem Zapletalem, který by v příští sezoně mohl mít šanci na U21. Jeho tým v noci na pondělí zbotuje a Zapletal bude volným hráčem. Neznáme přesně jeho současné skilly, máme jen ze začátku sezony, od té doby se manažer nehlásí a tudíž nekomunikuje, ale věřme, že aspoň trénoval, i když bude mít vylezlý na horu nejspíše jeden skill. Nejspíše bude potřeba nový tým, který by mu trénoval podkošovou střebu na C nebo jeden na jednoho SF/PF. Takže pokud by měl někdo zájem, tak o něm uvažujte, uzávěrku bude mít někdy uprotřed příštího týdne. Vzhledem k potenciálu pro něj bude U21 vrcholem.

Last edited by rwystyrk at 8/13/2010 5:04:41 AM

This Post:
00
102056.921 in reply to 102056.920
Date: 8/13/2010 7:10:27 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Dneska mezi hráči na soupisce NT celkem 6 skoků, ale co je potěšující 4x to bylo OD. Ta forma není nakonec až tak hrozná, na 7 je jen Hána a Šimák (ale ten už nedostává moc příležitostí), ve formě 9 máme 5 hráčů, zbytek má 8.

This Post:
00
102056.922 in reply to 102056.921
Date: 8/15/2010 11:57:03 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Tak jako obvykle jsme procházeli hráče, kteří budou botovat a zde je výsledek. Musím se nějak rozhodnou, koho zachráníme a koho ne. Mám 2 volné místa, U21 má poslední místo a vzhledem k dobře rozjetému turnaji by nebylo vhodné ho zaplácnout. V NT můžu navíc jedno místo dnes a jedno za týden uvolnit a zachránit 4 hráče (nebo uvolnit více za cenu pádu nálady a případné prohry s Anglií).

Tento týden jsou kandidáti zbotování:
Tomasz Gurgul - 18 let, 206 cm, pot 10, plat 3 517, neznáme skilly
Miroslav Zapletal - 20 let, 201 cm, pot 6, známe skilly ze začátku sezony, asi něco trénuje celou dobu, měl by být možná 4.-5. podkošák pro U21 příští sezonu, toho určitě chceme zachránit
Jiří Ingr - 18 let, 203 cm, pot 8, skilly známe, netrénoval, dalo by se z něj udělat SF, ale třeba OD by musel hodně zvedat, ale vzhledem k potenciálu zvažuju, že ho necháme plavat

Příští týden můžou zbotovat:
Dan Bartušek - 19 let, 196 cm, pot 10, skilly známe, netrénuje, ale vzhledem k tomu, že SF vidím v NT jako největší problém, tak zvažuju jeho záchranu, i když bude pro NT dotrénovaný ve vyšším věku
Tomáš Kupec - 19 let, 190 cm, pot 9, skill známe, netrénuje, cílově by měl být asi PG/SG, ale tam máme dost kandidátů, takže spíše se kloním k tomu nechat ho plavat
Ondřej Šimek - 18 let, 211 cm, pot 9, nezmáme skilly, možná trénuje, je otázkou, jestli ho zachraňovat

Takže mi z toho vychází, že bychom nyní zachránili Gurgula a Zapletala a příští týden Bartuška a Šimka, zatímco Ingra a Kupce bychom nechali plavat.
Ale jsem otevřený jiný názorům. Případně se ozvěte, pokud byste měli o někoho z nich zájem.

This Post:
00
102056.923 in reply to 102056.922
Date: 8/15/2010 5:56:25 PM
Overall Posts Rated:
284284
Na chvilu som myslel, ze chcete zachranit nasho hraca:D Meno velmi podobne a popis sedi dokonale:)(12245347)

This Post:
00
102056.924 in reply to 102056.922
Date: 8/16/2010 4:17:51 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Jak jsem avizoval, zachránil jsem Zapletala a Gurgula.
Kdybyste někdo měli zájem, budu rád, když mi dáte dopředu vědět, ať se zbytečně nebijou češi mezi sebou.
Co by potřebovali, aby měli šanci se prosadit v U21/NT?

Zapletal - má šanci na U21 příští sezonu, ale spíše jen jako střídající hráč, případně alternativa pro případy horší formy apod. Bohužel ročník 20 letých je pod košem asi trochu slabší než obvykle. Aby se do U21 skutečně dostal, potřebuje dotrénovat IS a ID. Je platově velice výhodný, navíc má pěkné vnější vlastnosti (jen OD je trochu nižší), od posledního přihlášení trénoval jeden na jednoho, takže mu docela vylezly nahoru příslušné vlastnosti. Navíc má úplně dole bloky, takže mu taky nenavyšují plat.

Gurgul - neznal jsem vlastnosti před záchranou, trochu mě na první pohled zklamal, ale nakonec jsem usoudil, že to není tak strašné, i když třeba vytahovat OD nebude žádná legrace (jedna sezona se tomu bude muset určitě obětovat). Teoreticky by mohl stihnout i U21, ale možná bych spíše preferoval systematický trénink rovnou pro budoucí využití v NT. Cílově by měl být asi PF. Ideální pro tým, který by trénink řídil výhradně podle něj a neměl problém ho trénovat i mimo pozici.

This Post:
00
102056.925 in reply to 102056.924
Date: 8/16/2010 4:58:16 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Na trhu je několik českých hráčů vyššího potenciálu (nebudu dávat odkazy, protože nejde jen o volné hráče). Dívejte se na hráče potenciálu 9 a více (9 je MVP), pro hráče kolem 193 – 206 cm může být ještě i 8 (superstar) dostatečný. Jde hráče různých věkových i cenových kategorií.
Pokud by se vám nějaký líbil, tak mi napište poštou a řeknu vám, jaké má šance na NT a co by měl trénovat.

This Post:
00
102056.926 in reply to 102056.925
Date: 8/16/2010 10:47:20 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Za pár minut začíná zápas s Moldávií. Oba týmy už jsou bez šancí na postup, takže jde hlavně o prestiž a případně o body do žebříčku, které rozhodnou o nasazení pro ME za 2 sezony.

Sice jsem zvažoval zahrání podkošového útoku, ale nakonec jsem se rozhodl v útoku i obraně pro klasiku - rychlá hra a osobka.

PG - Uhrovic/Smolník/Zlatohlávek
SG - Večeřa/Klíma/Zlatohlávek
SF - Vozka/Sedlár/Zlatohlávek
PF - Kubeš/Holub/Sedlár
C - Hána/Lorenc/Bogác

Tentokrát nebudeme při faulech střídat, protože bych byl rád, aby první pětka (hlavně někteří hráči) odehrála co nejvíce.
Zvažoval jsem povolání Vrzala, ale nakonec jsem na 3. pozice nastavil Zlatohlávka, navíc nějaká místa jsme použili a ještě příští týden použijeme na záchranu hráčů.

This Post:
00
102056.927 in reply to 102056.926
Date: 8/17/2010 4:13:00 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Včera večer jsem se nedostal ke zhodnocení včerejšího zápasu, tak to napravím teď.
Přestože Moldávie zvolila vyšší nasazení k zápasu než my, tak jsme hned v první poločase utekli o 29 bodů. Ve třetí čtvrtině jsme polevili, ale přesto jsme nakonec uhájili (v poklidném tempu a posledních 8 minut se základní pětkou na lavičce) výhru o 24 bodů. Dost možná bychom zápas zvládli i TIE proti CT, ale už se nebylo potřeba na nic šetřit.
Byla to zase klasická týmová práce našeho týmu, zajímavé je, že 4 hráči základní pětky prakticky totožnou střelbu 5-14, resp. 5-13. Vynikal jen Kubeš, kterého tuhle sezonu chválím často. Není úplně obvyklé, že jeden hráč má v zápase z celého týmu nejvíce bodů, doskoků (plichta s Hánou) i asistencí.
Když na hřišti byli náhradníci, výrazněji se prosadili podkošoví hráči Lorenc a Holub.

Co se týče ostatních zápasů, tak v naší skupině si postup do další fáze možná trochu překvapivě zajistilo Srbsko, které po výhře nad Španělskem dokázalo tentokrát opět v prodloužení porazit Izrael. Takže naši přemožitelé Izreal a mistři světa ze Španělska si to příští týden rozdají v přímém souboji o postup.
Zajímavá je situace ve slovenské skupině. Slovensko v posledním kole díky horšímu skore bude muset porazit Slovinsko a doufat ve výhru Švýcarska nad Tureckem, ale Švýcarsko už prakticky nemůže příjít o postup (má o 182 bodů lepší skore než Slovensko), takže vůbec tlačeno k tomu, aby hrálo něco jiného než TIE.
Postup už si zajistilo i Portugalsko a Holandsko ve skupině E, Francie ve skupině D. O ostatních postupujících rozhodne příští pondělí.

Já příští úterý po našem posledním zápase ME s Anglií začnu aktualizaci databáze (jak pro NT, tak pro U21) a během příštího týdne bych zde chtěl sdělit, jak vidím vyhlídky jednotlivých hráčů na budoucnost v NT. A taky celkově, jak vnímám pokrok v rozvoji našeho týmu, jaké by měl mít ambice v příští sezoně a po té na příštím ME.
Ještě tento týden se pokusím prozkoumat, jestli existuje nějaký klíč pro rozlosování zápasů základní fáze turnaje útěchy nebo zda jde o zcela náhodný los. A to hlavně proto, abych věděl, zda případné lepší nebo horší postavení v žebříčku ve chvíli losu dává větší/menší šanci na relativně lehčí los.

My jsme aktuálně v žebříčku 48. (v redukovaném evropském 27.) a už se pomalu vracíme na pozice ze začátku kvalifikace. Tento a příští týden ale obhajujeme výhry z minulé kvalifikace, takže se pokrok v žebříčku nedá čekat. Příští sezonu obhajujeme v turnaji útěchy jen 3 výhry z 8 zápasů, takže tam je potenciál pro zlepšení (za předpokladu, že uhrajeme lepší bilanci).

This Post:
00
102056.928 in reply to 102056.927
Date: 8/18/2010 8:27:10 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Kdyby měl někdo zájem, tak bude k mání jeden podkošový hráč z reprezentačního kádru. S nějakým intenzivním tréninkem už u něj nepočítám, ale v kádru by měl ještě asi nějakou dobu vydržet, a to v závislosti na tom, jak rychle se mu budou mladí tréninkem přibližovat.
Kdo by chtěl více informací, ať mi napíše do pošty.

This Post:
00
102056.929 in reply to 102056.928
Date: 8/20/2010 4:18:10 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Dneska jsem zvědavý, jak si náš tým povede zejména ohledně formy. Tento týden si vybral daň v podobě minut. Ať už v případě Kubeše - 118, Smolníka - 107, Sedlára - 93, Lorence - 87 z důvodu těžkých pohárových zápasů, tak v případě Hány - 36, protože farma měla jen 1 zápas (samozřejmě by i farma mohla hrát přátelák, ale jsem rád, že dedded zvládá farmu, tak jak zvládá) a hrává prakticky pořád ve stejné nastavení zápasů.
Každopádně věřím, že i přes tyto komplikace bude náš tým dost silný na to, aby poslední zápas ME s Anglií, kde nám už jde jen o čest a body do žebříčku (jehož význam je diskutabilní), zvládl vítězně.

This Post:
00
102056.930 in reply to 102056.929
Date: 8/20/2010 7:55:02 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Co se týče skoků, docela povedený trénink, 9 klasických skoků + 2 stamina + 1 trestné hody a to nepočítám skok u zachráněného Zapletala.
Horší forma některých hráčů se očekávala, ale i tak by neměl být problém postavit sestavu na Anglii, i když se minimálně do 12 členné nominace dostanou na svou derniéru i Banobre a Šimák, pokud se jim v sobotu nic nestane.

Advertisement