a i da znaevte tolku nemase da se vodite za kvalitetot na igracot spored platata ... toa kazuva dosta za znaenjeto ....
Друже, секој скил - вештина што се накачува мава на плата за наредната сезона. Некои вештини помалце, некои повеќе. (освен издржливост и слободни од тие вештини)
Така да, квалитетот на играчот ПРВИЧНО гледано, доколку е млад се гледа според плата, ДМИ (или Индекс) и доколку имаш пристап до скилови.
До сега поминале 4 недели, со тоа што можеле твои играчи шо ги тренираш да накачат минимум 4 зелени стрелки, доколку тренираш еднопозиционен тренинг.
У твојот случај, пошо играчот е на ТЛ, ги знаеме скиловите на Чапов и не се водиме според плата. Овој играч, нема никаква логика да биде у У21. И според скилови, и според плата.
Пред се, НО има 6, додавање 2, а за внатрешни скилови, да не збориме. И ти со цел памет кажуваш да игра КЦ?
Па ја иам двајца шо се 20 годишни шо се 3 пати подобри внатре и надвор па, пак не играат у У21. И не се бунам, пошо знам дека не се истренирани се’ уште добро.
Не знам дали е до толку ослабната У 21 репр. или пак бараш нешто шо нема логика да се деси, ама да бараш Чапов да игра на КЦ со овие скилови, треба да си стварно труп у играње на играва.
И не знаеме ние се, не ви солиме памет, бар не на тебе, од сезона 17 си тука, срамота е ова шо го пишуваш.
Поздрав,
Хип Хоп Цар.