Jasné trenérem je Vajkéz. Mě přišlo jenom divné že ty nevíš jak se chová a jak hodlá hrát.
Já jsem nepředpokládal, že to bude úplně bezproblémové, i když pomalou taktikou mě opravdu zaskočil, myslel jsem, že jejich "výhodnost" ve stávajícím enginu je dostatečně známá. (Na slovenském foru jsem vedl po finále sezony 7 podobnou debatu o výhodnosti Low Postu se zajinem - trenér slovenského NT.)
Možná bych teď byl spokojenější, kdyby byl KifaH trenérem, ale zase bychom asi byli ochuzeni o tak bouřlivou debatu. I když pravděpodobně by KifaH trochu rozhýbal forum jinými tématy.
Ať už bude Vajkéz používat jakékoli taktiky, tak naše šance na postup ze skupiny jsou relativně nízké. Jen se snažím, aby třeba ta pravděpodobnost našeho úspěchu byla třeba o pár % vyšší.
A ktěm manažerům já si opravdu myslím že spousta si tě bere za vzor v hraní bb(a mimochodem sem byl jeden z nich až do prvního finále 1ligy minulé sezony)ale dokázat to samozřejmě nemužu
Díky za kompliment. Třeba si ten vroubek časem odmažu. Jinak se mi líbí, jak letos válíš v lize. Když ještě trochu přidáš, tak třeba nebudu mít ani možnost si ve finále něco domlouvat ;-)