Véletlenül sem szeretnék vitatkozni, de... olyat még nem látott a honi buzzer történelem (és ezután se nagyon fog), hogy valaki 3 kv-val u21 tag legyen. A 3 kv-ét feledzeni minimum 9-ig az is egy kemény dió, a benti skilljeit (bv+patt) kipofozni szintén. Akinek nincs legalább 6-os főskillje, azt kár kikiáltani u21 esélyesnek! Ez nem vicc
A pattanóra visszatérve, Farkas fiam 196 centivel és 6-os edzővel lépett 7-8-ra 4 hét kemény edzéssel!
Szorozd fel 1 szezonnál többet akartok p....ni a pattjával? Az luxus...
A 11 bv-ét meg csak viccnek szánod a benti támadás megfogására, ugye? Ha 13-mal s...t sem értünk egy bd-be tett ellenfél centerrel szemben, akkor a 11 bv csak egy erős középszer kategória.
Most megmondom, hogy ezt a gyereket nem fogják tudni feledzeni u21-re vagy ha igen, akkor ugyanolyan komoly szarban leszünk, mint a tavalyi keret esetén..
Az a baj Gila álomvilágban élsz, egy olyan álomvilágban ahol csak Te vagy egyes egyedül, és csak az a jó amit Te jónak tartasz.
9-es KV BD manapság nagyon nem divat ám U21 téren, elhiszem hogy nem vagy képben a blank taktika terén de egy kicsit körbenézhetnél más U21-nél is nincsenek 9+os KV-s bedobók. pontosabban nagyon nagyon ritkák.
Srácnál nem mondtam hogy fix helye lesz neki U21-ben 19 és fél éves korára 11-11BV lepattanó(nem mondtam hogy elég a 11, 21éves korára) elérhető ezt írtam...
Azt se mondtam hogy a legjobb draft idén.. nem is én másoltam be a fórumba annyit írtam hogy lehet belőle vmi..
Farkast azért furcsállom nekem 193cm-vel van 11-es lepattanós és 17-es BV játékosom...
az a Te számaid alapján lehetetlen...
Nem látod a fától az erdőt... leállsz ilyen pitiáner dolgokon vitatkozni, amikor sokkal nagyobb probléma hogy alig akar vki edzeni.