Samo još par stvari da dodam.
1. igrači s drafta
Pogledajte ove sezone koliko smo malo imali dobrih igrača s drafta. Jaako postaju rijetki. I sad kolika je šansa da će dopasti u prave ruke za trening... Ovdje BB ide u lošem smjeru jer će kroz koju godinu biti nemoguće nabaviti allstar igrača za trening. A slabi klubovi i oni koji neće trenirat će dizat cijenu u nebesa i opet nismo nigdje.
2. imati reprezentativca u klubu
Totalno neisplativo. Ždere previše plaću, a opet ti treba da ostaneš gdje jesi. I kad ga odlučiš prodat, ne dobiješ ni 2 milje. A toliko si vremena uložio u njega. Jedini plus je da ga se otpusti i oslobodi prostor za plaće.
3. ekonomski model općenito
Katastrofa. Uopće klub nije nagrađen za dobre rezultate. 50k za prvih nekoliko kola kupa je po meni smiješno ako imaš ekipu od 400-500 k u plaćama. Također, gledanje zadnjeg rezultata u gostima pa određivanje gledatelja u domaćoj tekmi. Totalno debilno. Pobijedim izravne konkurente doma, a od najjačih ekipa spušim u gostima i naredna domaća mi publika prepolovljena bez obzira protiv kog igram. Uopće se ne gleda jačina ekipa protiv kojih se igra nego samo pobjeda ili poraz.
Ima toga još, al mi se ne da.