aj napriek tomu si myslim, ze by si mohol ostat, zvlast ked sa moc svojmu timu nevenujes:P (ak sa teda nenajde novy skuseny s entuziazmom aky si na uvod mal ty)
Chces povedat, ze externe forum negativne ovplyvnilo zaujem? Nie zeby som to vnimal ako kritiku, ale sam vies, ze niektore citlive informacie sa tu nedaju rozoberat, tak nevidim lepsie riesenie.
S tymto suhlasim, mas to uz rozbehnute, roboty s hracmi nie je az tolko ako pri 21ke a ked sa nenajde adekvatny nastupca, nenahneval by som sa, keby si si NT "prisvojil":)
to ze informacie o zapasoch boli vylucne na externom fore si myslim ze ovplyvnili zaujem resp.odozvu, to ano. napriek tomu si myslim ze zaujem bol najvyssi aky kedy bol o reprezentaciu pocas matovho posobenia. tot moj nazor.
tomuto nerozumiem. narazal si na mna osobne ako mozneho kandidata na vedenie NT? ak ano tak ver ze nemam zaujem. nie nadarmo som mata uvital v klube sklamanych.. takze ja kandidovat nebudem aj keby som mal na to cas.
ani mne osobne sa nechcelo hlasit aj sem aj tam. je to take zdlhave, mozeme to nazvat mojou lenivostou.