OK posto mnogu znaete da pisuvate a malku da citate , da vi povtoram - posto neznam jas sto drva ima vo reprezentacija rekov da go dzine capov dali mu e ok , a vtoro na posledniov post vi potencirav deka mene ne me.zanima igracite da igraat vo reprrzentacija .. nisto ne mi znaci zarazlika od vas , taka da slobodno nemam nisto protiv i da nema moi igraci vo reprezentacija ako.ne se dovolno dobri.. pravite fama deka demek nesto.znaete i vladeete ovde i odma.si sozdavate neprijateli a pred.se mozete samo da procitate sto tocno pisal nekoj pred da.napadnete i komentirate ..
И јас се согласувам со Дадимо дека тука никој на никого не му е непријател ама ако нешто се критикува негативно одма тоа се сфаќа како непријателство.
Прво, младата селекција никогаш не била послаба барем откако јас ја играм играва,тоа се должи на се помалку менаџери кои навистина знаат да тренираат одкако старата гарда малку се засити од играва и не е така активна.Некои кои се сеуште тука вклучувајќи ме и мене ги довршуваат играчите кои ги тренираат од млади па се до сениорски репрезентативци па и немаат баш место за тренирање на млади за У21.
Е сега конкретно за твоите играчи ,колку и да ти изгледа непријателски мојава изјава сметај ја за добронамерна.И Савевски и Чапов ти се ептен слабо тренирани да не речам нетренирани,ти и понатаму додека е Савевски во У21 иако има јак потенцијал или не го тренираш или пак го тренираш неправилно.Еве оваа сезона во 4 недели тој нема ниту еднаш минутажа од 48минути која е доволна за да добие цел тренинг,дополнително играјќи го на К кажува дека не го тренираш еднопозициски.Со тоа тој воопшто не заслужува да завзема место во У21,таму им е местото на оние кои постојано тренираат.
П.С И да ,платата и тоа како е мерило за јачината на еден играч,со плата од 6К се знае колку му се одприлика скиловите евентуално набилдан на еден скил што пак покажува дека не е јак играч.Јас низ сезоните сум дал 5-6 У21 репрезентативци сите Ц и КЦ кои на 21 година веќе имаа над 14 на ВШ и ВО па сега споредувај ти со твоите играчи