BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203967.925 in reply to 203967.924
Date: 1/24/2012 7:38:30 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Να αγιάσει το στόμα σου

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
203967.926 in reply to 203967.924
Date: 1/24/2012 8:22:32 AM
Overall Posts Rated:
186186
Δημητρη μου .... Δημητρη μου .....

του το κλεισες ......το στομα του

του το κανες..... οικοπεδο.....

Δημητρη ..... λεβεντοπαιδο....

παραφραση του γνωστου ασματος!

ομορφαντρα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!

Last edited by autokratoras78 at 1/24/2012 8:23:28 AM

This Post:
00
203967.927 in reply to 203967.926
Date: 1/24/2012 8:33:47 AM
Overall Posts Rated:
1515
dhmokratia exoume..nai..isa dikaiwmata...nai...eleu8eria logou ...nai...alla re paidia mhpws ta dika mas dikaiwmata teleiwnoun ekei pou arxizoun tou allou??dld dn lew ,na poume th gnwmh mas alla oxi kai na xleuazoume tou allou h na eimaste toso apolutoi stis apopseis mas!eidika otan dn eimaste mesa sta pragmata kai exoume mia apopsh epifaneiakh kai leipsh.dn 3erw,gi auto dn 8elw na ginomai kourastikos apla 8ewrw oti perepei na antimetwpizoume tis apopseis tou allou me megaluterh anektikothta kai sebasmo.

This Post:
00
203967.928 in reply to 203967.927
Date: 1/24/2012 8:49:40 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Είναι γνωστό ότι η απόλυτη ελευθερία κάνει κακό στους λαούς όσο και η απόλυτη τυραννία. Άλλωστε όπως είχε πει και ένας από τους σημαντικότερους της θεωρίας του αναρχισμού (της ΘΕΩΡΙΑΣ και όχι των δήθεν κουκουλοφ(λ)ώρων που μας τους πασάρουν αναρχικούς), Μπακούνιν "Ο μεγαλύτερος επαναστάτης είναι ο μεγαλύτερος εν δυνάμει τύραννος".

Δικαίωμα να κρίνουμε έχουμε όλοι, το θέμα είναι ποιός είναι, κατά το δοκούν σωστός σε γενικές, πάντα, γραμμές. Αν έχεις λερωμένη και συ τη φωλιά σου, τότε καλύτερα να σταματάς κάτι πρίν καν το ξεκινήσεις. Και η έννοια "δικαίωμα" είναι τεράστια. Δεν είναι δικαίωμα κάποιου να είναι είρων, χωρίς λόγο ή από εκδίκηση, συνεπώς υπάρχει προσβολή της προσωπικότητας του άλλου, που θίγεται, άρα οφείλουμε να πούμε το σωστό. Και όχι να σιωπήσουμε. Η δικαιοσύνη πηγάζει από τα δικαιώματα όλων μας, όταν όμως την χρησιμοποιούμε με σωστό τρόπο και όχι με αυτόν που μας συμφέρει ή μας ευνοεί.

Αγαπητέ φίλε, υπάρχει και μια έννοια που ονομάζεται τιμωρία και κάποιοι την υπέστησαν, δεν χρειάζεται να τους το θυμίζουμε, εμείς οι, δήθεν, τέλειοι. Αν το "χλευάζουμε", πήγαινε σε μένα, θα σε παρακαλούσα να γνωρίζεις πρώτα τα γεγονότα, που έχουν διεξαχθεί, τον άνθρωπο με τον οποίον μιλάς και μετά να λες την άποψη σου. Είμαι απο τους λίγους που είχα ΠΑΝΤΑ εδώ το θάρρος της γνώμης, δεν έκανα ΠΟΤΕ διακρίσεις, διαφώνησα με πολλούς και τους εκτιμησα για τα επιχειρήματά τους και δυστυχώς τους πρόσβαλλα κάποιες φορές, γιαυτό άλλωστε και ζήτησα συγγνώμη από αυτούς.

Η ωριμότητα, φίλε μου, πηγάζει πρώτα απ' όλα από την παραδοχή των λαθών μας, όσο σημαντικά ή ασήμαντα είναι. Δεν είμαι απόλυτος, αν πήγαινε σε μένα ο χαρακτηρισμός, είμαι ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΣ. Και πίστεψε με έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά, μάνο, kaja, για να μπορέσω να βγάλω μια προσωπική μου εκτίμηση με ίσες αποστάσεις πάντα για το πρόβλημα που προέκυψε. Το ότι επέκρινα τον Μάνο τώρα δεν σημαίνει ότι τον βλέπω διαφορετικά από τα άλλα παιδιά ή προσπαθώ να φανώ συμπαθής σε κάποιους άλλους, δεν με ενδιαφέρει.

Είμαι ειλικρινής και μόνο από τις ιδιότητες του χαρακτήρα μου θέλω να με κρίνουν. Ανεκτικότητα, όταν χωρίς λόγο υπάρχει ειρωνεία, άχτι ή δεν ξέρω τί άλλο δεν μπορείς συνέχεια να έχεις.

Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν τον έχεις ανέκαθεν τελεία και παύλα.

Last edited by epanastatis79 at 1/24/2012 8:54:59 AM

This Post:
00
203967.929 in reply to 203967.927
Date: 1/24/2012 8:57:23 AM
Overall Posts Rated:
231231
Μπορείς να διευκρινήσεις σε παρακάλω σε ποιο χλευασμό αναφέρεσαι?

Στον αρχικό προς εμένα ή σε εκείνον που ακολούθησε σε απάντηση του δικού μου?

eidika otan dn eimaste mesa sta pragmata kai exoume mia apopsh epifaneiakh kai leipsh

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να μου πεις πως γνωρίζεις αν οι παραπάνω χρήστες έχουν επιφανειακή και λειψή άποψη, γιατί μπορεί αθελά σου να τους προσβάλεις, θεωρώντας τους υποκινούμενους και φερέφωνα, ενώ είμαι σίγουρος πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός σου, οπότε θα ήθελα να γίνεις πιο συγκεκριμένος.

perepei na antimetwpizoume tis apopseis tou allou me megaluterh anektikothta kai sebasmo

Δεν θα διαφωνήσω. Απλά θα προσθέσω πως ο σεβασμός όσο δύσκολα κερδίζεται, τόσο εύκολα χάνεται.

This Post:
00
203967.930 in reply to 203967.928
Date: 1/24/2012 9:25:39 AM
Overall Posts Rated:
1515
file dimitri ,an mou epitrepeis, ena sxolio ekana me bash thn prwsopikh apopsh mou.dn shmainei oti anaferetai se esena pou eisai ena atomo pou 3erei na sebetai kai na 8emeliwnei thn apopsh tou me epixeirhmata.isws egw dn katalaba..nmz pantws oti to sxolio tou mano ka8e allo apo prosblhtiko htan..isws kanw la8os..alla akoma kai eirwniko na einai nmz dikaiwma exei na krinei mono o kaja gi auto kai kaneis allos..pios eimai egw p 8a krinw ti einai swsto kai ti oxi ?

opws sou anefera kai prin htan ena geniko sxolio.mallon omws prepei esy na ma8eis prwta na eisai sigouros gia ta gegonota kai meta na krineis gt egw dn ekrina kanenan apla ekana ena sxolio peri allhleggueis.

to exeis dei to 8ema prwsopika mou fainetai kai kalo einai na krineis ton euato sou mono sou kai oxi egw.tecpa dn 8elw na asxolh8w allo kai dn epimenw gia kati.apla lew mia gnwmh kai auto 8ewrw egw swsto kai me auto poreuomai.

This Post:
00
203967.931 in reply to 203967.930
Date: 1/24/2012 9:34:41 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Θες να σου απαντήσω αναλόγως φίλε μου; Το σχόλιο του Μάνου ήταν προσβλητικό ακόμα και για μένα που είμαι τρίτος. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε, ασχέτως τον σωστό ή λανθασμένο τρόπο που το κάνουμε. Γιαυτό υπάρχει η δημοκρατία άλλωστε.
Έχω μάθει αρκετές διαστάσεις του θέματος, αγαπητέ μου. Τα "μετά να κρίνεις" κτλ αστα για κανέναν άλλον. Ναι, η δικαιοσύνη είναι προσωπικό θέμα του καθενός και γώ ενοχλήθηκα από ορισμένα σχόλια που εγιναν, σε ενόχλησε και αυτό;
Αν παίζεις το παιχνίδι καιρό, ξέρεις τί συμβαίνει εδώ μέσα. Επίσης, λες ότι ο Kaja πρέπει να υπερασπίσει τον εαυτό του και μόνο. Αλήθεια, εσύ γιατί υπερασπίζεσαι και ενεργείς για άλλον; Άσε τις θεωρίες αλληλεγγύης. Τέτοια δεν παίζουν εδώ, όταν ο καθένας προσπαθεί να ρίξει τον διπλανό του.

This Post:
00
203967.932 in reply to 203967.929
Date: 1/24/2012 9:35:39 AM
Overall Posts Rated:
1515
twra kaja esy pou eisai kai o amesa endiaferwmenos prepei na sou dwsw kapoies e3hghseis.

milaw genika me thn katastash pou epikratei pros kapoia paidia pou lene thn apopsh tous me ton a h b tropo ...dn lew na mhn sxolias8ei apla dn xreiazetai toso entash gia toso ashmanta 8emata.

oso gia to sxolio mou file kaja na 3ereis pote dn 8a bgw na prosballw kanenan..exw polu diabasma exw proficiency na dwsw kai do3a to 8eo exw kopela na asxoloumai,to teleutaio pragma loipon einai na sxoliazw to ka8e ti pou leei o ka8enas..auto pou 8elw na pw einai oti dn boroume na 3eroume oute egw oute kapios allos pou dn exei dei h e3akribwsei stoixeia gia ena gegonos.

dn sumfwnw mazi sou,an 8es esy kai o ka8enas na einai swstos na antimetwpizei edw akoma kai ton pio anadei me sebasmo..makari kai egw borousa na to kanw..

This Post:
11
203967.933 in reply to 203967.932
Date: 1/24/2012 10:06:17 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
σε παρακαλώ.....shift+alt τόσο απλό...και γράψτε με ελληνικούς χαρακτήρες όταν πρέπει να γράψετε κάτι τόσο μεγάλο...
μας βγήκαν τα μάτια...

This Post:
00
203967.934 in reply to 203967.932
Date: 1/24/2012 10:13:58 AM
Overall Posts Rated:
231231
Δεν συμφωνείς μαζί μου σε ποιο θέμα φίλε μου?

Αντιμετώπισα κάποιον με έλλειψη σεβασμού?

Μπορέις να μου ποστάρεις ένα ποστ μου, που να το επιβεβαιώνει, παλιό ή νέο?

Επίσης δεν μου απάντησες στην ερώτησή μου πως γνωρίζεις πως τα παιδιά που γράψανε έχουν λειψή και επιφανειακή ενημέρωση.

to teleutaio pragma loipon einai na sxoliazw to ka8e ti pou leei o ka8enas

Έχεις γράψει κάποιο άλλο ποστ στα φόρουμ που να μη σχολιάζεις κάτι που είπε κάποιος?

Σε ρωτάω γιατί λείπω ένα μήνα και μπορέι να μου ξέφυγε κάποιο ποστ σου στο οποίο να ρωτάς πράγματα για το παιχνίδι ή να ανέλυσες κάποια άποψή σου πάνω σε κάποιο σύστημα, κάποια απορία ή κάποια βοήθεια προς την κοινότητα γενικότερα.

Από ότι έχω δει μέχρι τώρα τα ποστ σου είναι αυτά που σχολιάζουν απόψεις άλλων.

Αν κάνω λάθος και μου το αποδείξεις, θα σου ζητήσω συγγνώμη δημόσια.

Οπότε ανακεφαλαιώνω με τη δέουσα σοβαρότητα και χωρίς ίχνος ειρωνείας.

1) Πως γνωρίζεις τι είδους ενημέρωση είχαν οι προλαλήσαντες?
2) Έχεις γράψει κάπου κάποιο άλλο ποστ με διαφορετική θεματολογία, πλην της κριτικής λοιπών απόψεων χρηστών?

This Post:
00
203967.935 in reply to 203967.933
Date: 1/24/2012 10:15:12 AM
Overall Posts Rated:
1515
οκ εχεισ δικιο φιλε,αλλα 8α σασ βγουν ετσι και αλλιωσ τα ματια με τα λαθοι που θα κανω ...

Advertisement