BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Τι άλλο θα θέλαμε στο παιχνίδι την νέα σεζόν

Τι άλλο θα θέλαμε στο παιχνίδι την νέα σεζόν (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
90866.926 in reply to 90866.925
Date: 9/7/2011 1:35:25 PM
Overall Posts Rated:
1515
geia xara se olous! mia idea pou exei eipw8ei sigoura einai na boreis na gineis iposthrikths mesw kinhtou h mesw paysafe kai oi 2 luseis einai a3iopistes,grhgores kai eukoles kai an pote pragmatopoih9oun 8a eimai o prwtos pou 8a ginw iposthrikths...sugxarhthria se olous osous kratoun auto to game zwntano para oles tis duskolies!

This Post:
00
90866.928 in reply to 90866.927
Date: 9/7/2011 2:10:32 PM
Overall Posts Rated:
7474
na boreis na gineis iposthrikths mesw kinhtou h mesw paysafe

Μέσω κινητού δεν μπορείς να γίνεις αλλά με paysafe μπορείς!

Μπορεις να γινεις και μεσω κινητου απλα δεν συμφερει λογω χρεωσεων

http://www.buzzerbeater.com/store/superrewards.aspx

This Post:
00
90866.929 in reply to 90866.928
Date: 9/7/2011 3:34:41 PM
Overall Posts Rated:
1515
nai na twra to epsa3a ligo kalutera kai blepw terasties diafores sta oikonomika toulaxiston,euxaristw polu

From: Nick98
This Post:
11
90866.930 in reply to 90866.929
Date: 9/8/2011 5:08:27 PM
Overall Posts Rated:
33
Εγω θα ηθελα να μην ειχα εξοδα..χααχαχαχααχαχαχχαχα(πλακα κανω ετσι)... Σοβαρα τωρα να μην υπηρχε ο ενθουσιασμος, δεν ειναι πολυ ρεαλιστικος ο ενθουσιασμος, πορσωπικα δεν μου αρεσει καθολου ο ενθουσιασμος.Δεν θελω να υπαρχει ο ενθουσιασμος, ουτε η διαθεση.Ολα αυτα να μην τα οριζεις εσυ, αλλα το μηχανημα, δηλαδη αν κουραστει πολυ η ομαδα σε ενα ντερμπι, να μην μπορεις να παιξεις "δυνατα" και στο επομενο.Να ειναι αυτοματο αυτο γιατι θα εχουν κουραστει και δεν θα μπορουν να παιξουν δυνατα παλι(ρεαλισμος).Ααα και να μειωσετε την τιμη του υποστηρικτη, πηγα να παρω και τρελαθηκα.Κοντα 35 ευρω για εναν χρονο.Ελεος...βαλτε εκει 20 το πολυ!

Βαλτε μου μια μπαλιτσα παιδια για οσους παιχτες χτυπησαμε, αλλα δεν πηραμε ποτε...!(Χαχαχα)

This Post:
00
90866.931 in reply to 90866.930
Date: 9/8/2011 5:38:07 PM
Overall Posts Rated:
150150
δεν συμφωνω....χωρις τον ενθουσιασμο θα ηξερες το αποτελεσμα σχεδον ολων των παιχνιδιων απο πριν...και πως θα κρινει το μηχανημα πιο ειναι ντερμπι για σενα και πιο οχι;;μπορει εσυ να θες να χτυπησεις ενα ματς...με αυτο το συστημα δεν θα μπορεις..ασε που μεγαλος μερος της τακτικης του παιχνιδιου κρυβεται στον ενθουσιασμο και στην καλη διαχειρηση του..ολο αυτο θα χαθει...βεβαια η διαθεση εχει και αρνητικα οπως τα "στημενα" παιχνιδια αλλα κατα την αποψη μου ειναι αναγκιαιο κακο...οσο για τις τιμες στον υποστηρικτη, δεν εισαι αναγκασμενος να αγορασεις αν δεν θελεις να δωσεις το ποσο...

This Post:
00
90866.932 in reply to 90866.931
Date: 9/9/2011 2:04:48 PM
Overall Posts Rated:
33
Δεν θελω ενθουσιασμο..ειναι απλο ρε φιλε.Οταν παιζεις δυνατα, στο επομενο δεν μπορεις να ξαναπαιξεις δυνατα....Τι να σου πω, αποψη εχεις και εσυ και εγω.Για τον υποστηρικτι, ειμαι αναγκασμενος, γιατι θελω να κανω αυτα τα εξτρα πραγματα που μπορεις να κανεις ως υποστηρικτις.Ναι υπαρχουν στημενα παιχνιδια, πολλα κιολας.Μονο που εδω ειναι παιχνιδι, δεν ειναι για το συμφερον σου, ουτε χρημα βγαζεις.Οσοι το κανουν, ειναι αξιοι της μοιρας τους.

This Post:
00
90866.933 in reply to 90866.932
Date: 9/10/2011 5:47:55 AM
Overall Posts Rated:
150150
αλλο το θες, και αλλο το εισαι αναγκασμενος...δεν κερδιζεις καποιο πλεονεκτημα εναντι των αντιπαλων σου αν εισαι υποστηρηκτης σε αντιθεση με αλλα online παιχνιδια..οσο για τα στημενα παιχνιδια ειναι μια μεγαλη κουβεντα...το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και ειναι συμφωνα με τους κανονες του παιχνιδιου οποτε δεν μπορουμε να τα αποτρεψουμε....

This Post:
00
90866.934 in reply to 90866.933
Date: 9/10/2011 8:44:34 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Κάποια έχουν από τα παρακάτω έχουν ξαναειπωθεί

1)Θα ήθελα κάπως να αλλάξει η ενδεικτικτική τιμή στις μεταγραφές....
Εκτός ότι κάποιες φορές βγάζει ότι να 'ναι σαν προτεινόμενη τιμή, καποιες φορές δεν βγάζει τίποτα γιατί δεν έχουν γίνει πρόσφατα αντίστοιχες μεταγραφές...

Αυτό που θα ήθελα είναι η προτεινόμενη τιμή να είναι συνάρτηση της ηλικίας,του μισθού και της προοπτικής (όπως και είναι)
αλλά το δείγμα των αντίστοιχων μεταγραφών που λαμβάνεται υπόψην να είναι μεγαλύτερο (ασχετα με το αν είναι πρόσφατο ή όχι...)...Όταν λέω μεγαλύτερο εννοώ 100+ ή όσο μεγαλύτερο γίνεται...

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε αν έβγαινε και τελείως η προτεινόμενη τιμή,ίσα ίσα θα ευνοούνταν οι πιο ''εξυπνοι'' μανατζερ...!

2) Συμφωνώ απόλυτα με το να φαίνονται οι τακτικές που επέλεξε ο καθένας κατα τη διάρκεια του αγώνα (ασχετα αν μπορείς να καταλάβεις μέσα σε λίγα λεπτά τι έχει επιλέξει ο αντίπαλος)...

3) Θα ήθελα είτε οι μισθοί προσωπικού να παραμένουν σταθεροί (αφού η ικανότητα τους δεν αλλάζει) ή αφού θέλουμε ντε κ καλά να αυξάνονται ας υπήρχε ξεχωριστή προπόνηση προσωπικού...!!!
Πχ κάθε βδομάδα να επιλέγεις έναν από το προσωπικό (ή ομαδική προπόνηση προσωπικού) α)να διαβάσει ξένη βιβλιογραφία πάνω στο αντικείμενο του,β)να παρακολουθήσει σεμινάρια για το αντικείμενο του,γ)να φοιτήσει για μία σεζόν στον OΠΑΠ του buzzerbeater (Οργανισμός Πρακτικής Άσκησης Προσωπικού)...!!!

This Post:
00
90866.936 in reply to 90866.935
Date: 9/10/2011 7:41:19 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Με καλυψες απολυτα GMARA μου.(ας ευχηθουμε με το καινουριο team τους τα πραγματα να κυλησουν και σε αυτο το θεμα)
χαχαχα

Τωρα κανονισε κανα ΙΠ ναμαστε ολοι μαζι ,νατο παμε το ματσακι στις 6 παρατασεις.

Advertisement