BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109355.93 in reply to 109355.92
Date: 9/11/2009 10:49:50 PM
Overall Posts Rated:
5757
Da je putem protekcije ubacio lepog Caneta u repku i to je tacno, on je naveo da ima poverenja u buraza sto je takodje tacno, al postavlja se pitanje sta da rade oni ozbiljni igraci ove igre koji poseduje bolje igrace od caneta maneta i sl. a nemaju bratske,kumovske ili ko zna kakve veze sa clanovima vaseg strucnog tima.U repki trebaju da igraju najbolji i samo najbolji,bez protekcije, bez veza i vezica samo kvalitet.

Nemoj da izmisljas, niko nije u reprezentaciji preko veze. Nadji mi bolje igrace na SF poziciji. Jel znas cime raspolazemo??? Igracem koji ima 15 za skok sut i 6 za OD i stoji mu da je igrac koji moze da igra na SF, a pri tom je nabio platu preko 30k, a skilovi za dodavanje i sut iznutra su mu 3. Da li takvog igraca treba da ubacim u reprezentaciju?
Ja sam ti rekao, i svakome drugom sam napisao isto i opet cu da ponovim: Svake sezone sam iznosio sastav tima i ostavljao dovoljno vremena da svako moze da iznese svoje misljenje o njemu, kao i to, da ukoliko neko smatra da ima bolji igrac na nekoj poziciji da moze da iznese tu primedbu. Da li se neko javio? Nije. Da li je neko smatrao da ima boljeg igraca koji bi trebalo da igra u reprezentaciji umesto nekog drugog? Nije. Prema tome, tvoja prica o protekcijama, kumovskim i bratovskim vezama, nije tacna.
U reprezentaciji su uvek igrali najbolji igraci i to ne moze niko da mi ospori.
I samo jos nesto, kada vec pricamo najkvalitetnijim igracima i poverenju. Evo zasto podvlacim poverenje. Primer: Na poziciji pleja imamo imamo igraca ciji kvalitet, da ne bi sad lupao neke ocene, merimo njegovom platom, a to je recimo oko 60k. E vidis sad, meni taj igrac nista ne znaci ako ga njegov vlasnik svake nedelje forsira da igra dve utakmice,a to je preko 90min i on stalno bude u formi 4 ili 5. U tom slucaju onaj plej sa platom od 30k i vlasnikom koji odrzava minutazu, a samim tim i formu na visokom nivou 8-9 je bolji. E zato isticem to poverenje. I ono ce u buducnosti dosta uticati na izbor igraca za reprezentaciju. Cak razmisljam i da pocnem da ovim igracima od 19+ godina, koji su na nekom uzem spisku, prikupljam podatke o formi iz nedelje u nedelju. A prethodne dve sezona, sam u nekim situacijama hteo sam sebe da sutiram u pe-du, zbog cega sam neke igrace ubacivao u reprezentaciju. I na toj gresci sam se naucio, bolje malo slabiji igrac ali od poverenja, a za svaki slucaj ostaviti par slobodnih mesta u reprezentaciji.

From: Jabus

This Post:
00
109355.94 in reply to 109355.92
Date: 9/11/2009 10:54:49 PM
Overall Posts Rated:
9393
podsecam na Radikala

ovako neshto nije napisao, niti je konkretno tebe spominjao, no, uzevshi u obzir ovakve izjave:
mrNT 3liga Pesica

chija je glavna odlika nipodashtavanje i humor kalibra kursadzija feat. selo gori, a baba se cheshlja, onda moram primetiti da verovatno i ima neke istine u tvojoj izjavi:
podsecam na Radikala

ali, manimo se i skupshtine i tita i lepog caneta, saglashavam se da je flavius daleko od savrshenog vrhovnog gurua i mesije srpske bb kosharke, medjutim i dalje me niko, kao glasacha na ovim izborima, nije ubedio da trenutno postoji bolja opcija... i to je bila poruka svetislava peshica, da se izrazito malo pishe o programu kandidata, vec se pricha svodi na raspravu sa pijace, koja je, eto, odlika i nashe skupshtine

Last edited by Jabus at 9/11/2009 10:56:43 PM

From: veseljak

This Post:
00
109355.95 in reply to 109355.94
Date: 9/11/2009 11:47:29 PM
Overall Posts Rated:
113113
LOL jos jedan mrNT 3 liga se nasao prozvanim ) a koliko vidim ni aktuleni selektor nije izneo neki plan osim sto tvrdi da nema boljeg na SF od lepog caneta...LOL CANETA ZA PREDSEDNIKA... meni je ovo jako smesno ...ne ne zalosno....

pitanje za aktuelnog selektora...Da li bi imao vise poverenja u mene i moj rad da sam ti buraz ?namerno sam podvukao poverenja :)lol e BIOSKOP si :) nema protekcije:)))

Last edited by veseljak at 9/12/2009 12:07:24 AM

This Post:
00
109355.96 in reply to 109355.95
Date: 9/12/2009 12:16:31 AM
Overall Posts Rated:
5757
LOL jos jedan mrNT 3 liga se nasao prozvanim ) a koliko vidim ni aktuleni selektor nije izneo neki plan osim sto tvrdi da nema boljeg na SF od lepog caneta...LOL CANETA ZA PREDSEDNIKA... meni je ovo jako smesno ...ne ne zalosno....

Pa naravno, kakav bre plan, ja jedino da izmislim naizmenicnu struju.
Bravo za tebe!!!
Ovim postom si postao prvi menadzer u BB Srbiji koji je izgubio pravo, da od mene kao selektora, trazi da mu polozim racune. Pokazao si svoju zrelost i da si ovde samo radi provokacije i vredjanja, a trudio sam se i da ti udovoljim i da ti odgovorim najbolje koliko sam znao i umeo i da to bude argumentovano. Medjutim, imam osecaj da bi taj tvoj cinizam ostao i da se osvoji titula evropskog prvenstva. A cak sam bio i spreman da ti dodelim i specijalni tretman, za razliku od drugih menadzera, pa da dobijas ta je*ena obavestenja sto ti toliko znace, ali sada, nisam spreman toliko nisko da se spustim, pa makar to bilo i na stetu BB Srbije. Tako da ja, ovim postom, prekidam svaku komunikaciju sa tobom, a ti mozes slobodno da nastavis da vodis svoj dzihad, ja se na to necu vise obazirati, sto bih zamolio i ostale menadzere da urade.

This Post:
00
109355.97 in reply to 109355.96
Date: 9/12/2009 1:32:40 AM
Overall Posts Rated:
113113
.

cim je povredjena imalo Vasa sujeta onda prekidas svaki vid komunikacije.:) spominjes neki vid specijalanog tretmana :))) sto fino ne kazes dok si ti na celu mlade repke ni jedan igrac iz mog tima nece igrati :))) eto sad si mi pokvario vikend...lol :)))))

pa makar to bilo i na stetu BB Srbije to selektor reprezentacije nikad ne bi smeo sebi da dozvoli da pomisli a kamoli da napise.

A sta je malada repka uspela da osvoji za vreme tvog mandata, nesto me secanje slabo sluzi pa te molim da mi osvezis pamcenje ? uuuppppsssssss izvini zaboravio sam da neces da imas samnom nikakav vid komunikacije :)))))))ah to pamcenje

pa ti pozivas druge menadzere na jedan vid diskiriminacije :))) pravi si evropejac sirokih shvatanja, a ja sam po tebi dzihad-ratnik (necu ti uzeti za zlo ovo je verovatno napisano u afektu ) samo osmeh na lice bice dovoljno :)

Last edited by veseljak at 9/12/2009 1:42:25 AM

This Post:
00
109355.98 in reply to 109355.97
Date: 9/12/2009 4:35:53 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
al je tebi, brate, do jaja ;)

From: Jabus

This Post:
00
109355.99 in reply to 109355.95
Date: 9/12/2009 6:10:51 AM
Overall Posts Rated:
9393
LOL jos jedan mrNT 3 liga se nasao prozvanim

stavi i "u-ta-ta" na kraju

This Post:
00
109355.100 in reply to 109355.97
Date: 9/12/2009 8:37:53 AM
Overall Posts Rated:
740740
imam neki blagi osecaj da si u rodbinskim vezama sa Ozzy-em.

ti imas izgleda mnogo vecih problema u realnom zivotu koje ne znas da resis pa si nasao BB da se pravis veliki.

oladi bre malo.

This Post:
00
109355.101 in reply to 109355.100
Date: 9/12/2009 8:52:00 AM
Overall Posts Rated:
1212
Ako je ikako moguće na ovu temu bi trebao katanac ili bilo kako drugačije da se onemogući dalje prepucavanje.Jer meni ovo prerasta iz smešnog preko žalosnog u strašno.Ja apelujem na GM-a da onemogući dalju svađu ako nikako drugačije onda banovima na npr. 7 dana sa foruma

This Post:
00
109355.102 in reply to 109355.101
Date: 9/12/2009 8:56:11 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ako je ikako moguće na ovu temu bi trebao katanac ili bilo kako drugačije da se onemogući dalje prepucavanje.Jer meni ovo prerasta iz smešnog preko žalosnog u strašno.Ja apelujem na GM-a da onemogući dalju svađu ako nikako drugačije onda banovima na npr. 7 dana sa foruma

Verujem da ovo nikome nije prijatno ali sve dok ne dodje do direktnog vredjanja nemam elemenata za kaznjavanje a mi cemo kao narod i svako od nas pojedinacno biti posmatrani kroz kvalitet ili "kvalitet" onoga sto pisemo ovde.
Kada neko predje granicu dobice kaznu bez upozorenja jer sam upozorenja potrosio.
Tema mora ostati otvorena (valjda je jasno i zasto)...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
109355.103 in reply to 109355.102
Date: 9/12/2009 10:19:53 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
607607
Second Team:
Mad Mamba Academy
ajde, molim te, mene banuj na nedelju dana posto svakodnevno citam ove postove jer nemam sta drugo da radim na BB i vecito se iznerviram...

No guts, no glory!
Advertisement