Szerintem nem volt érdekes a meccs. Jobb értékelésekkel bírtam, így hazai pályán illet megnyerni azt a meccset!
Egy rövidke értékelés és tervösszegzés, nektek...
A döntőről annyit, hogy végig ittam az elmúlt 1 hetet, így az első meccsre nem állítottam semmit. Ment az alapfelállás, ami szerencsére nem rég lett állítva, így az egyik legerősebb felállásáom csillogtattam meg. Az értékeléseim hacsak egy hajszállal is, de minden poszton erősebbek lettek. Ha jól emlékszem akkor a támadóhullámom sokkal jobbra sikerült (ezen múlt a meccs, mivel ez határozza meg, a helyzetkihasználást)!
Ma senki ne izguljon, s akik nekem szurkolnának ne tegyék! :D Csere csapattal és egy eddig ki nem próbált (fontos tétmeccsen) taktikával lépek pályára. A hozzáállásom normál. Hogy miért? Szeretném ha lenne még egy meccs, (mivel a mindent eldöntő döntő nálam lenne megrendezve s baromi jól jön plusz 140-150 ezer:P) így ezt a meccset odaajándékozom Szegednek. Közben erősödik a TS-em így hazai pályán, 3-4 szinttel jobb TS-sel nem lehet elbukni ezt a döntőt.
Természetesen így is maradt egy csekély (5-10%) os nyerési esélyem plusz még a szerencse is közrejátszhat. De reménykedem abban hogy mind ma, mind holnap a papírforma érvényesül, s 2-1 es összesítéssel behúzom a bajnoki címet!
Sérülés mentes, izgalmakban dús döntőt kívánok méltó ellenfelemnek a BC Szeged-et írányító hongaar-nak!!!
Tisztelettel kereszapa