Szanowny kolego. Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale chyba zapominasz, że nie każdy tutaj w BB traktuje kadrę jak tylko dobrą zabawę. Jedni pracowali tygodniami, aby włożyć kogoś do kadry i liczyli na zysk z gadżetów.Inni planują budżety w oparciu o szkolenie reprezentantów w temacie ich sprzedaży itp. Strategii jest wiele, inni pracują na rzecz kadry, robią analizy przygotowują materiały itp. Dla innych kadra nic nie znaczy, ale jest pewna grupa dla których ta kadra znaczy wiele. Np. dla mnie. Może nie udzielam się zbyt często na forum, choć teraz zamierzam więcej sytuacja w której wszyscy ci którym zależy na kadrze poczuli się oszukani i zlekceważeni. Ktoś kto kandyduje na selekcjonera szanowny kolego musi rozumieć już przed wyborem co go czeka, a krytyka jest elementarzem życia selekcjonera. Czy musi się tłumaczyć - tak musi się wytłumaczyć inaczej będzie f.......m do m2 i dla odmiany gówno mnie interesuje teraz twój punkt widzenia w tej sprawie. W kwestii relaksu i odpoczynku. Wchodzę na BB odpalam meczyk aby się zrelaksować i co widzę - nie ma meczyku, bo selekcjoner poleciał w bambuko. Zajefajny relaks miałem - great... Odpoczynek z ciśnieniem - great...Chyba ci się pomerdało coś z tym postem.
Jeśli ktoś nie chce traktować BB priorytetowo to po co startuje w wyborach będąc świadomym jakie wyzwania ma posada selekcjonera - wniosek? Brak szacunku dla całego sztabu ludzi, którzy na rzecz tej reprezentacji pracują. W kwestii rozsądku zalecam tobie również trochę... Chciałem obejżeć meczyk a tu lipa. Meczu nie ma, wynik kompromitacja. Świat się śmieje i kolego życzy mi rozsądku. Pozdrawiam kolegę :)))
Last edited by Rafik_VIP at 7/6/2010 5:12:42 AM