@xİstanBuLLsx - @Filtre Kahve (101 - 86): İlk çeyrekte üstün olan taraf olsam da, ikinci çeyreğin başında dengeler değişti. Bu çeyrekte xİstanBuLLsx'in 37 sayı üretmesi ve benim 16 sayıda kalmam ilk devreyi 15 sayı farkla geride kapatmama neden oldu. Üçüncü çeyreğin sonlarından itibaren 20 - 30 sayı aralığında farklarla geçilen maçta son çeyrekte bulduğum 31 - 19'luk skor yanıltıcı olmasın. Maçın son 4-5 dakikasında skor 100 - 71'di. Bu andan itibaren uyanan(!) oyuncularım 15-0'lık seri yakaladı. xİstanBuLLsx'in 101. sayısı ise son saniyede yaptığım faulle geldi. Seyrederken, madem atabiliyordunuz maç boyunca neredeydiniz diye söylendim durdum. Ama ribaund'larda ezilmemem ve kenardan gelen oyuncularımın performansı umut verici. Oyuncularımın form düzeylerinin henüz istediğim seviyede olmadığını da düşünürsek 15 sayılık yenilgiye memnun olduğumu bile söyleyebilirim. Bir de farklı bir taktik ve savunma varyasyonuyla çıkmıştım maça. xİstanBuLLsx, yeni transferlerinin gücünü geçen maç Khaled Bin Valeed karşısında göstermişti. Play-off'ta karşısına kim çıkar bilemem ama şimdiden önlemini almalı. Bir sonraki maçım Pau ile, o maçta Roy Restat'ı 25 sayı civarında tutabilirsem kazanma ihtimalim var, kaybedersem kendi konferans içi maçlarıma dönene kadar benden galibiyet beklemeyin :)
@Galatasaray. - @Noc Lupas (89 - 66): İlk çeyrekte, Noc Lupas'ın ilk yarıda attığından fazla sayı atan Galatasaray maçı da rahat kazanmış. Noc Lupas'ın 5'i hücum 34 ribaund'una karşılık, 19'u hücum 65 ribaund alan Galatasaray, bu hücum ribaundlarının etkisiyle 13 fazla şut imkanı bulmuş. Takımda 28 sayı atan De Cristofaro en skorer isim olsa da, Paznekas 20 sayı 17 ribaund 4 blokla daha etkili bir performans göstermiş. Pivot Dombek ise 5'i hücum 15 ribund ve 10 asist ürettiği maçta 8 sayıda kalarak triple double'ı bir basketle kaçırmış.
@femerbahçe - @Galatasaray B.C (83 - 117): Ligin henüz galibiyeti bulunmayan iki takımından biri olan femerbahçe karşısına çıkan Galatasaray yaklaşık 40 sayılık farkla rahat bir galibiyet elde etmiş. Femerbahçe'nin en etkili ismi 27 sayı 8 ribaund üreten pivot Murat Cezzar olurken, Galatasaray'da 3 oyuncu 20 sayının üzerine çıkmayı başarmış.
@Yeni Şehir - @Anatolian Panthers (85 - 66): Yeni Şehir doğu takımları karşısındaki galibiyet serisine devam ediyor. Kendi konferansının 6. sırasında bulunan takım, doğu konferansının 6. sırasındaki Anatolian Panthers karşısında rahat bir galibiyet elde etmiş. 12 oyuncusunun tamamını oyuna dahil eden takımda yalnızca üç oyuncu çift haneli skor üretse de Noc Lupas'ta Kevin Thiriet'in 28 sayısına yeterli destek gelmeyince 19 sayılık farkla Yeni Şehir kazanmış.
Last edited by filtrekahve at 4/9/2013 1:46:24 PM