BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζόν 24

Σεζόν 24

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
243321.93 in reply to 243321.92
Date: 10/30/2013 9:15:34 AM
Overall Posts Rated:
180180
Παιδιά πριν απο λίγες ημέρες είδα τους περσινούς τελικούς και πραγματικά το Μενίδι ήταν η πιο άτυχη ομάδα που έχω δει... τρεις τραυματίες και φυσικά αντίο άνοδος.

Εγώ ξενέρωσα χθες, έπεσε το site λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και δεν κατάφερα να δώσω εντολές με αποτέλεσμα να χάσω διάθεση εν όψει κυπέλλου και να κατεβάσω μια πεντάδα-πείραμα. Αν δεν έβαζε χαλαρό ο Κεραυνός πιθανότατα να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Δυστυχώς το παιχνίδι αντί να γίνεται καλύτερο, χειροτερεύει και φροντίζει να μας ξενερώνει.

From: Coach D

This Post:
00
243321.94 in reply to 243321.93
Date: 10/31/2013 6:58:37 AM
Overall Posts Rated:
1717
ρε φιλε το Μενιδι δεν δινει λεφτα σε γιατρο και μαλλον εκει οφειλεται η μηα ανοδος! να σου τονισω οτι εβγαλε περσι τη χρονια χωρις τραυματισμους αν δεν κανω λαθος οποτε ηταν πιθανο να τυχουν μαζι...βεβαια και εγω εχω την εντυπωση οτι οι τρυματισμοι εχουν γινει πιο συχνοι...απο εκει και περα το να εχει πεσει το site πιστευω οτι γινετια και στις καλυτερες οικογενειες...εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε για παραδειγμα...

Θα συμφωνησω σιγουρα οτι το παιχνιδι εχει αλλαξει με το περασμα του χρονου και σιγουρα δεν εχει γινει καλυτερο...αν εχει γινει χειροτερο?δεν μπορω να το πω με σιγουρια..υπαρχουν πραγματα που ειναι μλκιες οπως τα φαουλ ενος παικτη...που παικτες με καλη αμυνα μπορει μια χρονια να αποβαλλονται συνεχως χωρις να εχουν αλλαξει οι αντιπαλοι..

From: Gataki

This Post:
00
243321.95 in reply to 243321.94
Date: 11/1/2013 9:58:15 AM
Overall Posts Rated:
22
Η αληθεια ειναι οτι ειχα μετριο γιατρο.Απ'οσο ξερω τετοιον προτιμουν ακομα και ομαδες της Α1.
Τωρα το αν και οι τραυματισμοι ειναι must και επειδη δεν εκατσαν κατα την διαρκεια της σεζον, επρεπε στο τελος,τοτε δεν εχω κατι να πω...απλα τραγικο.
Γι'αυτο ξενερωσα αγρια περυσι και ημουν ετοιμος να ριξω φετος την ομαδα μιας κ λογω ηλικιας του ροστερ ειχα στο πλανο μου να ανεβω περυσι.
Φετος ειναι κομβικη σεζον για εμενα.

Καλησπερα και χαιρετω και την παρεα κιολας...Δεν εγραφα τοσο καιρο στο φορουμ λογω φανταριλικιου.

From: Coach D

This Post:
00
243321.96 in reply to 243321.95
Date: 11/2/2013 7:22:52 PM
Overall Posts Rated:
1717
Καλως ηρθες στην παρεα μας Gataki!!!φιλε μου ησουν ατυχος περσυ πολυ...και εγω που εχω ανταγωνιστικος σωθηκα!!! ειχα εναν τρομερο τραυματισμο σημερα με το τζανετο να μενει εξω για 4 βδομαδες...ουσιαστικα επιστρεφει στα play-off....τραγικο για μενα που φετος ηθελα να κανω καλη χρονια...δεν σου κρυβω οτι θα εκανα οτι περναει απο το χερι μου για να σε κερδισω το αλλο Σαββατο αλλα μαλλον πελατης για ακομη ενα ματς....καραγκιοζιλικια του μπαζερ...

Last edited by Coach D at 11/2/2013 7:23:56 PM