Ma ove sezone smo skroz podbacili sa ovim forumom, duplo se manje pise nego prosle. A Predragon gleda da uvali nekom Glusca, ne sprema taj nista-doduse hteo on ovamo da dodje, al se nije kvalifikovao za elitu :DDD
Dudo be reko li ti ja za ovog ex tempore jos prosle sezone da ce sve da nas dere covek o.O Cuti i cepa..aj sto me pobedio-to sam donekle i ocekivao, al bre dade mi 90 poena, a to nije bas lako....ubitacan napad ima o.O
Cekaj malo da se unormali sajt, lako cemo pisati :) Ne mogu nikako normalno da udjem na forum, jedino uspevam preko stranice lige.
Ex Tempore je mene laganica dobio prosle sezone, a cini mi se da je doveo jos neko pojacanje u medjuvremenu. Ja mislim da on moze do plej ofa ove sezone. Izvinjavam se sto sam vam oborio tiket, ali drugacije nije moglo. Ne mogu bas da ispadam u prvom kolu kupa, kad je i u narednim kolima veca verovatnoca da dobijem bota nego aktivan tim. A kod Svabe se u Uzicu niko nece naigrati, ne znam zasto ste mene obelezili kao apsolutnog favorita. Doveo je centra i pleja za po milionce, a vec je imao zanimljiv sastav i pre toga. Ja ga vidim kako se sa Ogijem bori za prvo mesto u konferenciji. Ja ako dovedem 2-3 rezerve, onda prihvatam da sam sila. Ovako ne, nikako. :)