Dobili smo Beloruse ocekivano lagano
(31813)." Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujemo" :D Napredak je vidljiv i do kraja prve faze stvarno mislim da cemo koliko-toliko moci da se nosimo sa najjacima. Belorusi, naravno, nisu nikakvo merilo sto se tice tog napretka, ali Slovaci u narednom kolu ce biti.
Dobra stvar ove reprezentacije je sto su to igraci veceg potencijala (pogotovo centri), pa mozemo fino da izguramo primarne skilove. Naredna generacija se bas muci sa potencijalom, ali je po skilovima bolja od ove. Bice izuzetno zanimljivo voditi takvu ekipu koja, recimo, na krilima ima 2 sjajna igraca, ali potencijala 5 :) No, o njima vise u nedeljama koje dolaze.
Trenutna situacija u grupi je sledeca:
1 )
Srbija 5-0 +162
2 ) Slovensko 5-0 +87
3 ) Deutschland U21 3-2 +68
4 ) Andorra 3-2 +6
5 ) Belarus 2-3 -43
6 ) Slovenija 1-4 -17
7 ) Makedonija 1-4 -61
8 ) Moldova 0-5 -202
Vec sam pricao kako je bitno da Slovaci pobede Nemce, i to se (na moje iznenadjenje) i dogodilo. Nemac je ponovo uspeo da se sam pobedi :)
Sada imamo sjajnu situaciju. Trebali bi da izgubimo obe utakmice velikom razlikom da ne bi otisli u drugi krug. Igramo sa Slovacima koji su trosili ent na Nemce i nemaju razlog da trose ent na nas, jer pobedom protiv Belorusije idu dalje.