BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №6

[NT] Україна №6 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
288486.93 in reply to 288486.92
Date: 8/18/2017 7:57:45 AM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
646646
в нас, якщо все сприймати серйозно, на довго не вистачить)

Борітеся - поборете!
This Post:
11
288486.94 in reply to 288486.93
Date: 8/18/2017 9:06:50 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Усім заплюсував пости, зі всім згоден, значить працюєм дальше. (Ту Немос, обіди нема, вийшов з групи, бо на той момент пищання телефону зі звісткою про ББ, грозило телефону, як мінімум травмами, або завчасною смертю, а так як він ще новий, то шкода було. Та і нерви пошкодував.)
Щодо новин збірної, то призначена товариська зустріч, ззззз Англією, на нейтральній площадці в Молдові (щоб не було переваги). Щодо матчу, то так як форма у великих, краща, є варіант зіграти щось експериментальне типу 5 великих і внутрішня ізоляція, для зовнішньої відсутні гравці, є варіант до вірного з Кличком, можливо у когось є цікавіші ідеї? Я не хочу на даний момент виганяти\викликати інших гравців, щоб не втрачати нашу перевагу ентузіазму. Зараз він є 11. Ще є один слот, можна ще 1 гравця якогось перевірити в бою.
Дякую за ап менеджеру Корнійця.
Вроді нічого не забув...

This Post:
33
288486.95 in reply to 288486.83
Date: 8/18/2017 12:22:31 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
"взяв м'яч - пиз*яч"

вибачення приймаються - працюй далі

сезон крутий, дає надію на хороше майбутнє ) Чого тільки варта перемога над Іспанією...
за час товарок що залишився можна попробувати різноманітні тактики із зовнішнім акцентом, щоб в подальшому мати їхнє різноманіття.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 8/18/2017 12:25:31 PM

From: Tiger

This Post:
11
288486.97 in reply to 288486.94
Date: 8/18/2017 2:11:22 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18571857
Second Team:
Utopia Tigers
(Ту Немос, обіди нема, вийшов з групи, бо на той момент пищання телефону зі звісткою про ББ, грозило телефону, як мінімум травмами, або завчасною смертю, а так як він ще новий, то шкода було.

для этого у скайпа есть возможность отключить уведомления у конкретного разговора )

This Post:
11
288486.98 in reply to 288486.97
Date: 8/20/2017 8:12:48 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Склад збірної поповнив (32180130) у ньго форма 9, і я хочу потестувати його, як Лфа (так як на мою думку, це сама проблемна позиція для нас на даний момент, і я хочу знайти з тих гравців що є у нас, оптимальних, навіть якщо мені не дуже подобається їхній розподіл навичок). Також в матчі з Англійцями, я хочу перевірити Пантілова (бо матч з Словенцями, він провалив, це буде ще один шанс для нього). А також хочу перевірити І.Шаличева, як Лф (заміни) в не профільній для нього тактиці. Хочу відсіяти баласт, і доопрацювати склад, щоб у новому сезоні, уже мати певні напрацювання по складу, і тих кого я хочу бачити у складі, а не судити виключно по формі і по певному набору навичок.
А тепер трошки про склад і зміни у майбутньому:
У новому сезоні участь в збірній під великим питанням у Шишченка, так як 35 років це вже не флнтан...,ким його замінити, важко сказати хотілось би Пантіловим, але матчі покажуть. Кличко/Мартюк, залишаються і скоріше за все будуть основними Рз/Аз збірної,лише виносу їм треба....Мелащенко підходить до відмітки 33, це погано, але він і далі залишається другим Аз збірної, але по сумі скілів він сильніший за того ж Кличка. Вадим Шаличев, запамятався чудовою грою проти румун, але провалом з шотландцями, його місце в збірній під питанням, можливо Разінський буде замість нього, або ще хтось, побачимо. Рудаков, самий сильний і універсальний малий збірної, може зіграти як лф так і аз так і рз, залишається нашим універсальним солдатом. Снетков, вроді і мав би він бути нашим основним Лфом, але поки до нього двоякі відчуття, вроді і скіли мені його подобаються, але йому не вистачає універсальності, імхо, залишається в НТ. Корнієць, мало матчів відіграв, по причині форми чи по причині того, що він ще не має досвіду, але він найсильніший молодий Ц/Вф тому бде в збірній. Стадніченко, основний наш Центровий, досягне 33 років, але я маю надію, що Святослав придбає тренера ветеранів, і ще як мінімум 2 сезони Стадніченко буде грати. Чумак, гравець заміни, для основи його трохи не дотренували, а як заміна він дуже хороший гравець. Чобан, гравець якого і не назвеш основою, але і для заміни він теж сильний, це наш такий козирь в рукаві. Чопік, через відсутність виносу, все ж гравець заміни, але йому лише 30, може стати нашим основним Ц/Вф в майбутньому. І.Шаличев, такий Лф/Вф, ще трохи сируватий, але вже починає набиратися досвіду, і з часом буде основним гравцем збірної. Страшненко, йому стане 34, і якщо він не буде сипатися, він зможе нам допомогти ще 1 сезон. Цихмейструк, та ж історія що і Чопік, треба витривалість, яку на жаль менеджер не бажає/або не може тренувати, тому поки заміна, але міг би бути і в основі. Суслов основний наш Вф, і у випадку якщо Стадніченко без форми чи ще щось він може бути і Ц, і Лфом грав удачно проти Іспанії.

Ось така картина і ситуація в збірній, кістяк збірної є, і він в українських менеджерів, тепер необхідно мені заповнити прогалини, і відібрати тих хто замінить і хто зможе себе проявити, в першу чергу щоб дати збірній більше маневреності в тактичному плані. Якщо у когось є пропозиції, чи питання, по збірній чи по складу, пишіть, відповім.

This Post:
00
288486.99 in reply to 288486.98
Date: 8/20/2017 3:10:26 PM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
646646
Стосовно Разінського, подивимося як він себе покаже на фоні збірної, може ще отримає кілька апів і стане гравцем НТ в наступному сезоні.
По Стадніченку, вже тримаю тренера ветеранів, тож збірній пару сезонів має допомогти

Борітеся - поборете!
This Post:
00
288486.100 in reply to 288486.99
Date: 8/24/2017 8:29:26 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Зіграли товариську з Англією, і по причині відсутності ентузіазму (після 2 моців) в наших суперників, ми обіграли їх без особливих проблем, Разінський з Пантіловим проявили себе добре, але в першого чомусь є 3 втрати, що є багато, в другого аж 4 фоли, + в захисті Пантілову важко було, а Разінську протистояв монстро Рз під 200 тищ зп, і він з ним загалом справився. А тепер щодо Страшненка, 17 підборів, 5 блоків, і наглухо закриті Центрові Англії, явно намікають, що з Словенами, він би дав і їм прикурити. Шаличев також молодєц. Стаднічеко, дебютував як Вф, і справився на мою думку, а от Суслову на Ц не сподобалось. Мартюк з заміни красавец.
Словенія продовжує дорогу позору програвши -32 Туркам і займає почьотну останню позицію у групі, з чим ми їх і вітаємо!
Цікавими виявилися баталії Іспанії і Франції, де Іспанці рознесли Французів, ну і ще декілька матчів, кому цікаво подивіться самі.

І ще, не перестаю дивуватися ББ, недавно, чисто випадково знайшов для себе на сторінці БББ у випадаючому меню, список матчів збірних як Нт так і молодіжок, особисто я не знав про існування даного списку, тому якщо комусь потрібно і пригодиться ось посилання: (http://www.buzzerbeater.com/community/ntmatches.aspx).

From: Nemos

This Post:
00
288486.101 in reply to 288486.100
Date: 8/24/2017 1:57:41 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735

І ще, не перестаю дивуватися ББ, недавно, чисто випадково знайшов для себе на сторінці БББ у випадаючому меню, список матчів збірних як Нт так і молодіжок, особисто я не знав про існування даного списку, тому якщо комусь потрібно і пригодиться ось посилання: http://www.buzzerbeater.com/community/ntmatches.aspx.
ти реально про це не знав? завжди в меню Суспільства у випадаючому меню був і є список таких матчів.

From: GM-Armin

This Post:
00
288486.102 in reply to 288486.101
Date: 8/25/2017 8:56:18 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Реально не знав

This Post:
00
288486.103 in reply to 288486.102
Date: 8/28/2017 8:02:26 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Сьогодні о 9 годині, гратимемо зі збірною Швейцарії, поки в голову ще ніякі ідеї не прийшли, тому від всіх бажаючих ідеї на матч приймаються. Дякую за апи менеджерам Шишченка і Кличка.
на ринку (33080700) правда дорогувато, але можливо є бажаючі підсилитися під ПО.

Advertisement