BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
295300.93 in reply to 295300.91
Date: 9/29/2018 10:12:20 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Να πω και μια αλλη αληθεια σιγουρα θα κυνηγησω τις επομενες 2 σεζον οτι μου αναλογει απο αποψη καποιου τιτλου, αν τα καταφερω βεβαια, αλλα νιωθω οτι το εχω τερματισει το παιχνιδι σε αυτο που με ενδιαφερει.Εχω στειλει 5 παικτες U21 και 3 παικτες αντρων.Λογικα θα εχω καποιο ρεκορ.Επισης εχουν σκοραρει 3 παικτες προπονησιμοι στο ιδιο ματς(φιλικο) με την Αντρων.Μια προκριση λειπει με την αντρων και τελειωνει και η τελευταια πιστα.Ταυτοχρονα με αυτους που προπονησα εδω ειχα και σε ενα αλλο παιχνιδι που εκλεισε, 3 μικρους U21 την ιδια εποχη με τους 3 που ειχα εδω με Βιλιαγκουρα-Αλεξανδρο τιμ.Πολυ ματς εθνικων εβλεπα τοτε και με επιτυχιες οι εθνικες και στο αλλο παιχνιδι και εδω με βαρδη που ειχε βοηθησει να περασουμε στην επομενη φαση.Το ευχαριστηθηκα εκεινη την εποχη.Οι 3 στο αλλο παιχνιδι ηταν τερατα με 3 40λεπτα την εβδ λιωσιμο(100 % κουραση αλλα ειχαν +3 εμπειρια κομβικο σκιλ).Ομως το εκλεισαν το παιχνιδι προτου προλαβω να το δοκιμασω λογω προπονησης και λιωσιμου για την εμπειρια...χαχαχαχαχαχα Ειχα πολλα εκατομμυρια μαζεψει σε αυτο το παιχνιδι.Παρα πολλα και 5 παικτες τερατα προπονημενους με τους καλυτερους γυμναστες που εδιναν το Μαξιμουμ της προπονησης και επαιζαν τα παιχτακια 40 λεπτα για την εμπειρια εκτος απο τις χρονιες που επαιζαν εθνικες(ειχε και U18) που δεν επρεπε να εχουν κουραση.Ολα αυτα μεχρι 26 χρονων οι παικτες μετα εκλεισε.

Και εκει ειχα ετοιμασει την τελικη ομαδα με ιδιες ηλικιες με αυτους που εχω τωρα στο μπαζερ ωστε να παιξω και στα 2 παιχνιδια στην Α1 για λιγες σεζον και μετα να τα παρατησω και τα δυο μανατζερ.Τα τελεια πλανα...χαχαχαχαχα
Στο αλλο οι δυο τουλαχιστον θα επαιζαν αντρων,ηταν πολυ μπροστα.Στο μπαζερ καταφερα και εφτιαξα και συντηρω 2 ψηλους αντρων με 390.000 μισθους τους οποιους εχω σχεδον παντα στο 9 κατασταση.Αλλα εχω πεσει σε εποχη εδω και κανα χρονο που δεν εχω ορεξη και εχω βαρεθει.Μενω για την εθνικη και την παρεα με τα παιδια που βλεπουμε τα ματσακια,οποτε αναγκαστικα παιζω και την ομαδα μου για να μη γελαει ο κοσμος με τους 2 διεθνεις που εχω...χαχαχα

Αν μπορουσα να ημουν στην IV και να μπορω να τους συντηρω θα ημουν ηδη εκει,αληθεια λεω.

Τωρα εχω βαλει στοχο να παιξω το παιχνιδι αλλες 2 σεζον μεχρι να πανε 33 χρ οι παικτες και να παιξω αλλο ενα ευρωπαικο με την εθνικη.Βασικα απο την αρχη που προπονω τους παικτες εχω κεντραρει την μεθεπομενη που θα παρατησω το παιχνιδι.Ετσι εφτασα στην τελικη ομαδα στο μπαζερ οπως ειχα σχεδιασει.Με καποια σκαμπανεβασματα βεβαια γιατι επεσα απο Α1,αλλοτε ημουν μπερδεμενος,ενω καποτε σκεφτομουν να πουλησω αλλα βαριομουν να προπονησω απο την αρχη λογω πλανου φυγης κτλ.Ετσι στην κρισιμη καμπη δεν ειχα ορεξη,δεν ειχα πλανο και τελικα την πατησα.Τελος παντων εχω καταφερει αυτη τη στιγμη και εχω μια χαρα ομαδα που δε θα χασει σκιλ για δυο σεζον και αρκετα λεφτα στην ακρη. Εχετε εντοπισει και οι δυο ακριβως τα θεματα που προβληματιζουν την ομαδα αγωνιστικα.Το ενα ειναι ο παγκος που λεει ο Στελιος.Μια απειλη στους ψηλους να μπαινει μεσα να χωνει ενα δεκαλεπτο να μην αγχωνεται η ομαδα και με τα φαουλ.Και λειπει αλλος ενας σκορερ.Να παρει επιτελους τη φανελα του Γουανγκ και του Αλικμαε να πανε σπιτι τους...Αλλα εχουν ακρες και δε φευγουν πριν τον προεδρο....χαχα Πιστευω θελω 2 παικτες,εναν δυνατο σκορερ και να περασει του χρονου αλλαγη ο Ουγγρος και εναν ψηλο οχι κατι ιδιαιτερο.Ετσι δε θα εχω κενα διαστηματα και θα μπορω να παιζω και 3 ματς την εβδομαδα.

This Post:
22
295300.94 in reply to 295300.91
Date: 9/29/2018 10:12:42 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Το αλλο θεμα ειναι αυτο που λες Τεραστιε.Κανουν φαουλ οι παικτες.Δε μπορω να παιξω και να ευχαριστηθω τετοιους παικτες.Στην 1 η περιοδο ειναι με 3 φαουλ και με χαλανε και ας μην αποβληθουν.Περπατανε και κανουν φαουλ για να κανει αλλαγες το παιχνιδι.Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι πως καταφερα και προπονησα 3 παικτες οι δυο για αντρων με 3,5 φαουλ μ.ο χωρις να χασουν προπονηση.Στην εθνικη ομως δεν κανουν φαουλ....Τελος παντων.Πριν αγορασω τον τελευταιο 7 γυμναστη με 5 εκατ ημουν μπροστα σε αυτο το διλλημα.Ή αλλαζω γυμναστη(ειχα παλι 7 με 4 εκατ αγορα) και παιρνω 6 με 1,5 ή συνεχιζω με 7 για το τιποτα σε διαφορα σκιλς.Δε μπορουσα ομως να παω σε 6 στα τελειωματα ενω ειχαν 7 πιο πριν.Το οτι εκαναν πολλα φαουλ με οδηγησε πιο ευκολα στο να δωσω τα λεφτα στον 7 για το κατι παραπανω για την εθνικη σε βαρος της ομαδος μου.Συνειδητη επιλογη...Ειχε κοστος βεβαια για καποια δεκαδικα διαφορα στην προπονηση αλλα το ηξερα.Ρισκαρα και με το πλανο(αν δεν ανεβαινα Α1 μπαμ) αλλα πιστευα απο την αρχη οτι μπορω να ανεβω Α1 με οτι εχω.Τελικα βγηκε και το πλανο Ακριβως οταν μου προπονησε η Α1 το ριμπαουντ σε μισθους(2 σεζον μεχρι τερματισει η προπονηση,μετα επεσα).Μεχρι να πεσω μου ειχε βγει το πλανο 100% σε ανοδους-προπονηση-συντηρηση-ετοιμοτητα παικτων.Αλλα τελικα ειχα φαει ολα τα λεφτα του πρωταθλητισμου στους γυμναστες και στους μισθους τους(ο τελευταιος 7 εφτασε μεχρι 150 χιλ).Οποτε σε αυτο το κομματι παω να κανω υπερβαση ως ομαδα με τα λεφτα που μαζευω αν και εχασα πολλα οταν επεσα και με τους παικτες που πουλησα μιση τιμη απο την ακριβη που τους αγορασα.Παντως Α2 συντηρησα ομαδα με 600.000 μισθους και εβγαζα 20.000 καθαρα την εβδ χωρις το κυπελο.Ειχα 140+ χιλ εμπορικα.

Κλεινοντας φετος θα κανω δοκιμες.Πλει οφ θα παιξω και εσωτερικα αλλα η ομαδα φετος δεν εχει αγχος.Δεν ειναι και ετοιμη ακομα.Στοχος ηταν να σωθω ευκολα,να μαζεψω λεφτα και να κυνηγησω το κυπελο.Μεχρι τους 4 ειναι μια χαρα για πρωτη χρονια.Επισης ειναι ευκαιρια να δω καποια πραγματα με τα συστηματα αν μπορεσω να καταλαβω βεβαια...χαχαχα
Του χρονου θα παρω εναν καλο σκορερ και εναν ψηλο να κυνηγησω οτι καλυτερο μπορω για 2 σεζον.Θα εχω καλη ομαδα για 2 σεζον,δε θα αγχωνομαι και με τα φαουλ αφου θα εχω αλλαγη στους ψηλους ενω δε θα εχω και κενα διαστηματα που λεει ο Στελιος.Μακαρι να εχω και ορεξη αυτες τις δυο σεζον.

Αυτη ειναι η αναδρομη και το πλανο του ΓΣΠ και του μανατζερ.Παντως η ΓΣΠαρα ουτως ή αλλως ειναι μια απο τις ιστορικες ομαδες στο παιχνιδι σε παραγωγη διεθνων.

Καλο τελικο παιδια την Πεμπτη ενω ολοι υποστηριζουμε ελληνικες ομαδες στο τσαμπιονς οπως βεβαια και την εθνικη μας.

This Post:
11
295300.95 in reply to 295300.94
Date: 9/30/2018 6:37:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ωχ βρε καμάρι μου...

Κι έλεγαν κάποτε για εμένα ότι γράφω σεντόνια χαχαχαχχαχα

Πολύ μου αρέσει πάντως να βγάζει κάποιος πράγματα από μέσα του ή να κάνει αναλύσεις κι εγώ να τα διαβάζω. Αυτό που έχεις κάνει με τους διεθνείς είναι άλλου επιπέδου. Εγώ την όταν προπονούσα τον Κυρίλλο ανέβηκα κάποια στιγμή στην Α2. Όσο προπονούσα φλέρταρα με υποβιβασμό. Έδινα πολλά για Κυρίλλο και Κουλουχέρη, αλλά δεν μπορούσα να τους βάλω να παίξουν συγχρόνως λόγω καταστάσεων. Την σταμάτησα στο φινάλε την προπόνηση τότε. Ο Κυρίλλος είχε 132 σκιλς, δεν άφησα και πολλά δλδ, αλλά ο Κουλού ήταν 2 χρόνια μικρότερος. Πάντως είχα πρόβλημα να προπονήσω και να νικάω συγχρόνως τότε, και μάλιστα λογικά με δυνατό προπονητή. Εσύ φίλε τα κατάφερες. Με 7άρι γυμναστή παρακαλώ ( ΟΥΑΟΥ).

Απλά respect!!!

Εννοείται ότι θα σε θυμόμαστε οι μάνατζερς της φουρνιάς σου για το ότι πέτυχες με τους διεθνείς σου!!! Εννοείται!!!

Δεν γνώρισα ποτέ άλλον σαν κι εσένα στο ΕΛληνικό μπάζερ σε αυτό το κομμάτι.

ΕΛπίζω να μην σταματήσεις το παιχνίδι όμως, που φοβάμαι ότι θα το κάνεις όπως το είχε κάνει κι ο Νεκτάριος που ήταν συνειδητοποιημένος από καιρό. Μπορούν να υπάρξουν προκλήσεις για εσένα σε αυτά που σου αρέσουν, αρκεί να τα φανταστείς να γίνονται. Μπορείς να είσαι σε τιμ εθνικής που θα πρωταγωνιστεί όπως ποτέ άλλοτε πχ.

Για τα φάουλ τώρα.

Υπάρχει κρυφό σκιλ επιθετικότητας. Κάποια παίκτες είναι πιο physical και στην επίθεση και στην άμυνα. Θα προσπαθήσουν να κλέψουν μπάλες, θα προσπαθήσουν να μοιράσουν τάπες και θα χρεωθούν με φάουλ ( όλα τα φάουλ πάνω σε σουτ είναι αποτυχημένες τάπες). Θα κερδίσουν και παραπάνω φάουλ όμως.

Δεν είναι κακοί, αλλά

α) δύσκολη η προπόνησή τους για 48λεπτο

β) έλλειψη βάθους κάνει δυσκολότερα τα πράγματα γιατί τα σκλις πέφτουν όσο κουράζεται ο παίκτης

γ) επιθετικά πως να στηριχτείς σε κάποιον φαουλάκια...

Όταν έρθουν τα πολλά σκιλς γίνονται καλύτερα τα πράγματα, ειδικά αν έχεις τρύπα κάπου. Διαβάζει η μηχανή ότι δεν πάμε πχ να χτυπήσει πάνω στον Πετσάλνικο γιατί έχει σούπερ άμυνες και πάει να βρει άλλον. Έτσι την γλυτώνει κι ο Πετσάλνικος.

Πάντως φέτος έκανες σούπερ χρονιά και πέτυχες τους στόχους σου κι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην βιαστείς να την τελειώσεις. Έχεις πλέι οφς Α1. Μπορείς να πας στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ πλέι οφς Α1 δεν έχεις ξαναπαίξει ποτέ σου. Δεν είναι λίγο. Εϊχες υπομονή πολύ πάνω από το μέσο όρο και πειθαρχία και αποτελεσματικότητα σε ότι είχες σχεδιάσει. Απόλαυσέ το για πάρτη σου τώρα!!!

This Post:
00
295300.96 in reply to 295300.95
Date: 9/30/2018 11:01:45 AM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Και τα καταφερα Στελιο εχοντας ακριβως μια τετοια ομαδα οπως εδω με διεθνεις κτλ και στο αλλο παιχνιδι.Επισης αν ειχα και την ομαδα της ουτοπιας που παρατησα θα ειχα φτιαξει αλλους δυο διεθνεις στο μπαζερ.
Το εχω αποφασισει οριστικα.Ψιλοβαρεθηκα...Μονο αμα πανε 33 χρ στο παγκοσμιο θα κατσω αλλη μια σεζον μεχρι τα 34(αν κληθουν βεβαια τοτε) ή αμα εκεινη τη σεζον στα 34 παιζω κανα τσαμπιονς που θα ειναι ντροπη να φυγω χωρις να παιξω τη διοργανωση.Μετα ουτε ανανεωση θα εχω ψυχη να κανω ουτε και να ξεκινησω απο την αρχη με νεους προπονησιμους(παιρνει 2,5 χρονια).Φετος ειναι αναγνωριστικη η σεζον για να δω τι χρειαζομαι.Παιζω ανετα.Του χρονου πιστευω θα ειναι καλη ομαδα
και αμα εχω ορεξη θα ειναι μια χαρα.Αλλα ασχετα αν θα παρω τιτλο κτλ νιωθω οτι το εχω τερματισει το παιχνιδι.

This Post:
33
295300.97 in reply to 295300.96
Date: 10/3/2018 3:00:50 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τέλος και για εμάς το Β3,μετά την εύκολη σχετικά ήττα μας από τον Ιταλό... (103167341)

Είμασταν μπροστά στο ημίχρονο και χάναμε και ένα 2ποντο στο τέλος της 3ης περιόδου,αλλά τελικά η ομάδα κατέρευσε στην 4η!Η αλήθεια είναι όμως ότι ήξερα ότι δεν είχα τύχη στο ματς από την αρχή βλέποντας τις προβλέψεις!

Ο Ιταλός έχει μια τρομερή 5αδα με 4 Ιταλούς και 1 Γάλλο διεθνή και μπάτζετ πάνω από μύριο!Μπορούσε να παίξει τα πάντα επιτυχημένα!Στα 2 προηγούμενα είχε παίξει Πρινσετον και τον είχαν διπλομαντέψει LI!Η αλήθεια είναι ότι πίστευα ότι ήταν 3η και φαρμακερή και τώρα θα έπαιζε εσωτερικό,αλλά δεν τόλμησα να μαντέψω!Αντίθετα αυτός,ενώ δεν μάντευε σχεδόν ποτέ,επέλεξε να μαντέψει με εμένα και δικαιώθηκε!

Ήξερα ότι είμαι αουτσάινερ και σίγουρα τώρα εκ του αποτελέσματος θα έκανα αρκετά διαφορετικό στήσιμο!Πόνταρα στο ότι είχε πολλούς φαουλάκηδες και υπερτερούσα σε αντοχές και θεωρητικά σε βάθος!!Τελικά όμως αυτός με πήρε φαλλάγι στην 4η περίοδο!

Το μόνο περίεργο στο ματς είναι τα 51-30 ριμπάουντ με ίδια αξιολόγηση 10(-) και για τους 2!Κατά τα άλλα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα!

Τώρα έχουμε αύριο μια 1η ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Β3 και θέλουμε να κερδίσουμε και φέτος έναν τουλάχιστον τίτλο!Επίσης έχουμε να αντιμετωπίσουμε την φοβερή πίεση από τον Κοτίδη,ο οποίος σήμερα ξέσπασε και μας κατηγόρησε ότι είμαστε όλοι άχρηστα παρτάλια.... :+(

This Post:
22
295300.98 in reply to 295300.97
Date: 10/4/2018 11:15:34 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Σε λιανισε ο μπασταρδος φιλε.Μπηκα τωρα και τον ειδα τι εχει μαζεψει,πεντε διεθνεις ? Η αγορα αυτων των πεντε παικτων του εχει παει τριανταπεντε εκατομυρια.Εχει και την κωλολαουρα,τη βερονικα και αυτον τον βιντσι που ενω ημασταν στο +8 λιγο πριν το τελος προχθες με την εθνικη και τον ειχαμε λιωσει στις αμυνες,θυμηθηκε η μηχανη να του δωσει 4-5 σερι σουτ στο τελος πανω σε αμυναρες μονο και μονο για να χασουμε.Μισητοι αντιπαλοι...

Μπραβο για το κυπελακι.Εισαι πολυ καλος μανατζερ.Σε ειχα κανει σκαουτινγκ απο τοτε που ησασταν με βιλιαγκουρα στην μικρη εθνικη.Ειχες προοπτικες απο τοτε και τωρα βαση τιτλων εισαι απο τους καλυτερους που εχουν παιξει το παιχνιδι στη χωρα μας.
Το μεγαλο πλεονεκτημα που εχεις ειναι οτι παιρνεις καλους παικτες σε καλες τιμες ενω παιζεις και ολα τα ματς και κερδιζεις στο τελος μαζευοντας σχεδον το μαξιμουμ των πιθανων εσοδων.Μπραβο και παλι

Last edited by RONNIE12 at 10/4/2018 11:40:15 PM

This Post:
22
295300.99 in reply to 295300.98
Date: 10/5/2018 6:52:27 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Σε λιανισε ο μπασταρδος φιλε.Μπηκα τωρα και τον ειδα τι εχει μαζεψει,πεντε διεθνεις ? Η αγορα αυτων των πεντε παικτων του εχει παει τριανταπεντε εκατομυρια.Εχει και την κωλολαουρα,τη βερονικα και αυτον τον βιντσι που ενω ημασταν στο +8 λιγο πριν το τελος προχθες με την εθνικη και τον ειχαμε λιωσει στις αμυνες,θυμηθηκε η μηχανη να του δωσει 4-5 σερι σουτ στο τελος πανω σε αμυναρες μονο και μονο για να χασουμε.Μισητοι αντιπαλοι...

Ναι τον φούστη!!!Πως στο καλό κατάφερε να μαζέψει 5 διεθνείς από μεγάλες χώρες και σε οκ ηλικίες???Οι 4 μάλιστα είναι Ιταλοί!Φαντάσου τι εμπορικά θα έχει αυτός,που κερδίζει και συνέχεια!Δεν έχει χάσει ματς που κατέβασε ομάδα φέτος σε καμία διοργάνωση!Χτες πήρε και το κύπελλο Ιταλίας!

Μπραβο για το κυπελακι.Εισαι πολυ καλος μανατζερ.Σε ειχα κανει σκαουτινγκ απο τοτε που ησασταν με βιλιαγκουρα στην μικρη εθνικη.Ειχες προοπτικες απο τοτε και τωρα βαση τιτλων εισαι απο τους καλυτερους που εχουν παιξει το παιχνιδι στη χωρα μας.
Το μεγαλο πλεονεκτημα που εχεις ειναι οτι παιρνεις καλους παικτες σε καλες τιμες ενω παιζεις και ολα τα ματς και κερδιζεις στο τελος μαζευοντας σχεδον το μαξιμουμ των πιθανων εσοδων.Μπραβο και παλι

Thanks!!!Εγώ το ξέρω ότι είμαι καλός μάνατζερ!Στον Κοτίδη να τα πεις που λέει ότι είμαι ο χειρότερος μάνατζερ σε όλο το buzzer!!! :)

Στην u21 βελτιώθηκα και εγώ ως προς το αγωνιστικό κομμάτι!Γενικά η ενασχόληση με τις Εθνικές σε βελτιώνει!Είμασταν 6 σεζόν εκεί και είχαμε μεγάλη όρεξη να πάμε καλά!Εγώ ασχολούμουν με το scouting και τις αποφάσεις για το στήσιμο της ομάδας!Χαιρόμασταν πολύ εκείνη την περίοδο και πηγαίναμε καλά!Προκριθήκαμε για 1η φορά και σε Ευρωπαικό και σε παγκοσμιο και φτάσαμε να νικάμε υπερδυνάμεις και να είμαστε νο4 στο ranging παγκοσμίως(ξεκινήσαμε στο 50κατι νομίζω)!Επίσης μετά την αποχώρηση μας,έβλεπα παίχτες(σαν τους δικούς σου) που είχαμε να συμμετέχουν με την μεγάλη Εθνική και να έχουν γίνει παιχταράδες!Ο Βασίλης ήταν υπεύθυνος για τις συμβουλές προπόνησης και νομίζω τα πήγε εξαιρετικά και άφησε σημαντικό έργο!Είναι κρίμα που τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό!

Γενικά νομίζω ότι να πάει καλά η u21 και να έχεις κάποιους να δίνουν συμβουλές και να είναι κοντά στους μάνατζερ που προπονούν,τους δίνει κίνητρο να θέλουν να φτιάξουν παίχτες που θα είναι καλοί και θα γίνουν διεθνείς και με την μεγάλη Εθνική!Υπάρχει πιθανότητα η τότε πορεία μας να έδωσε κίνητρο σε κάποιους μάνατζερ να φτιάξουν τους μετέπειτα καλούς παίχτες που έπαιξαν/παίζουν τώρα στην μεγάλη Εθνική!

This Post:
00
295300.100 in reply to 295300.99
Date: 10/7/2018 6:12:55 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
9 ταπίδια φάγαμε στο χθεσινό ματς,τα 5 ''φυστίκια'' τα πέταξε ο Σούπερ Μάριο(ν)!!! %}

This Post:
33
295300.101 in reply to 295300.100
Date: 10/8/2018 7:50:28 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
1)Atsalakotoi BC 500
2)Olympiakos 2007 474
3)Thrylos BC 441
4)Olympiakos BC 440
5)ICI BC 296

6)Asingratitos BC 295
7)Bulls Of Paros 291
8)Spartans Team 246
9)Olympiakos LEGEND 223
10)CRETE 212

11)Campo Stars 184
12)Martiou United 162
13)Xeftilaikos 139
14)Terastiousp 137

15)Hypersonic Dragons 131
16)Fay-Stelaios 121
17)Panathinaikos BC 1908 110
18)ARIS 1914 102
19)Peristeri Lakers 99
20)Green Devils 96

This Post:
11
295300.102 in reply to 295300.101
Date: 10/8/2018 8:41:46 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πάντα πιστός στο ραντεβού... (y)

This Post:
22
295300.103 in reply to 295300.102
Date: 10/8/2018 11:48:53 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαχαχα ναι. Εχω αλλους 2 πινακες ακομα

Να κανω και εδω μια προβλεψη οτι ο Κοτιδης θα φτασει σιγουρα 5αδα καποια στιγμη.

Advertisement