tko zna šta je Francuz računao, i koliko će mu to biti od koristi...
činjenica je da u drugom krugu nema slabih repki, samo jako dobre, i još bolje...
i u većini situacija nijanse odlučuju, enth, zalaganje, gdp, taktike, forma, povrede... da ne spominjem "poznanstva" selektora, dogovoreni tie tie dealovi i slično...
kako god sam računao, bilo je jasno da u jednoj skupini je Španija, u drugoj domaćin Grčka, i da u jednu skupinu upada Francuska, u drugu Litvanija, ovisno o njihovom međusobnom rezultatu... po mojoj nekoj procjeni, to su top 4 favorita za medalju, pa onda idu svi ostali...
moj trud mislim da nikad nije bio upitan, i tako će bit do samog kraja... onog trenutka kad mi postane previše, prepustit ću mjesto nekom drugom, kao što sam i napravio sa u21 kad sam nakon prva 3 mandata malo "pregorio"...
kvalitetna NT repka je dugoročan projekt, za kojeg treba puno vremena, strpljenja, resursa i rada/truda, kako selektora/skauta, tako i lokalnih managera...
kao netko tko trenira NT igrača, vidiš i sam koliko je vremena i odricanja potrebno da bi stvorio NT igrača, i onda skontaj da treba barem 15 takvih, + kako jedni idu u penziju, moraju doći mlađi koji će zauzet mjesto...
koliko sam samo vremena utrošio da bi iskombinirao trening za više igrača iz više generacija, nekad čak i različitih pozicija,
tako da kad dodje vrijeme da imamo kvalitetan izbor na svim pozicijama...
naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće da ljudi poput tebe i ostalih koji treniraju za NT nisu prepoznali rad i trud, i u većini slučajeva maksimalno ispoštovali moje trening ideje i planove...
nažalost, nas je sve manje, i bojim se da ovaj kvalitet reprezentacija nećemo moć još dugo održavat...