Pozdrav zajednico!
Vidim da smo podigli pracenje s obzirom na broj tuceva na mom.zadnjem postu. Iznimno mi je drago zbog toga da unosimo malo radosti. Prijedimo na dtvar. Dobili smo doma Ukrajince 107-97.
Tekma ko iz nekog horor filma. Bio sam siguran da nece ic gadat taktiku a i da hoce mislio sam da nema sanse da dva put zaredom odigramo pod kos. S njegovom obrambenom taktikom 3-2, dao je do znanja da je mislio da cemo vansjku igrat. Stavio je veci trusld sto nisam ocekivao ali je bilo dosta realno. Prva cetvrtina je prosla glatko po nas gdje vodimo 26-14. Znali smo da utakmica nije gotova ali ni u snu nisam mislio da cemo u drugoj izgubiti 19 razlike i na odmor idemo s -7. Na poluvremenu je palo par teskih rijeci sto nas je jos vise ocvrsnulo. Treca cet smo stalno stizali da bi na kraju Ukrajinci s+8 usli u zadnju cet. Izgledalo.je sve izgubljeno jer nasi momci su radili toliko faula pa i gubili glupe lopte da nisam bio optimist. No, onda se desio neki klik i to negdje 5 min prije kraja kad su s obje strane rezerve igrale.12 poena zaredom za potpuni preokret. Zuza i zupcic s par koseva vode nas u plus. Onda ko sol na ranu nas centar kuvac zabije tricu za mislim +7. Uraganska cetvrta cetvrtina gdje smo dobili cak 41-23.
Kod nas prva imena su zamjene koje su napravile taj preokret. Zuza,zupcic,gojdanic,dvornik pa i pasteta koji je imao uzasnu sutersku vecer. Kuvac je izdominirao s 19 skokova te 20p. Ukupno smo imali 22 skoka vise sto je i donjelo tu prevagu. Nasa slobodna katastrofa 20-32 dok su ukrajinci imali 18-20. Postotak naseg suta je 50% sto je na kraju i vrlo dobro.
Sad nam slijedi Slovenija. Oni imaju jednu od svojih najboljih generacija te igraju i doma. Naravno da nema predaje ali mora se znat da je slovenija favorit. Forma je tu najbitniji faktor. Zelenilo nije ni potrebno samo forma sada. Jos da kazem da smo od danas 23. reprezentacija svijeta a 14. u europi. Trebamo bit 12 da za ep budemo 2 jakosna skupina sto bi bio fantastican uspjeh. Bjezi nam 12, dost pa se to ne cini realnim za ovu sezonu. No i ovo da smo usli u trecu jakosnu skupinu je vrhunski jer iduce sez se isto imamo pravo nadat jednom pravom rezultatu.
Samo forma i jedva cekamo ponedjeljak da odigramo za svoj gust