Bosna i Hercegovina
98 - 114 China
(49384)To bi bilo to za nas postovani ljubitelji nase repke
Odigrali smo i to cuveno drugo polufinale SP-a u nasoj historiji i porazeni smo od Kine sa 16 poena razlike.
Sa njima smo vec jednom igrali ove sezone i na isto zalaganje izgubili 19 razlike
(49080) pa sam stoga odlucio da maksimalno rizikujem i gadjam full GDP i sve sam promasio.
Ipak razlika u entu je bila ogromna pa sam se odlucio na ovaj potez sto bi rekli all-in, i ovaj put kao i na predhodnom SP-u sam promasio.
Mi smo svoje odigrali u proslom kolu i osigurali medalju i to je ono na sta sam ciljao te se nadam da ste zadovoljni.
To bi bilo to sto se tice mene za sada, eventualno jos uradim neke korekcije u sastavu i ostaje mi cini mi se dogovoriti i odraditi jos jednu prijateljsku utakmicu do iducih izbora gdje cemo dobiti novog selektora.
Hvala svima na cestitkama i lijepim rijecima, drago mi je da sam vas razveselio, uzivao sam sve ove sezone i mislim da smo napravili ogromne pomake i strasne uspjehe.
Iduce sezone igramo kvale za Euro gdje cemo po svemu sudeci startati opet iz prvog sesira sto bi narednom selektoru trebalo dosta pomoci a igracki kadar je kvalitetniji svakog petka
This is where we hold them!