Hát akkor először is. Bár szerintem nekem még nincs elég tapasztalatom, hogy osszam az észt, de a következők a meglátásaim:
- Lassú támadásokat vezettél, lassú védekezés ellen, viszont gyors támadást kaptál lassú védekezés ellen. Itt helyből bejön, hogy nem érnek oda az embereid a védekezésben, többször faultolnak dobás közben. Viszont az ő védekezése odaért, mert ugyebár lassú-lassú. Bár a faultarány nem vészes, de te mégis harmad annyi büntetőt dobhattál, mint ő. ráadásul nem is rossz arányban értéksítette ezeket a büntetőket. Te viszont pocsékul.
-5X annyi hármast dobott, mint te. Sok ám az a 14 kapott hármas. Az 7 kétpontos kosárral többnek számít.
- Bár sokkal több lepattanót szedtél, mint ő, (teszem hozzá, ezért jobb a Buzzerbuster értékelésed) mégis a belső védekezésetek egyforma volt. És ő kint támadott. Ez nem tudom, mit jelent, de túl sok jót nem, az biztos. :-)
- Azt pedig ne mondd, hogy mndenhol levédekezted, mert a csapnivaló külső védekezésre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy levédekezte a középszerű kinti dobásokat.
Nagyából én ezt látom.
Tudi