Teda už dlouho jsem nezažil, aby tu někdo druholigový byl tak mimo. On so many levels.
Vajkéz je na BB pečený vařený, doba strávená online na BB je srovnatelná s rwystyrkem (mám je oba v buddies) resp. oba jsou tu tak často, že to rozhodně postačuje.
Ta záchrana hráčů je v podstatě to hlavní, pokud má áčko někdy nějak uspět, musí myslet do budoucna, hráč pro NT nepsadne najednou z nebe. Zachraňuje se skrze soupisku nároďáku takže národnost rwystyrka či Vajkéze je u toho irelevantní (kam pak přestoupí je věc druhá, pokud trénuje v zahraničním týmu, tím lépe, alespoň nesnižuje tréninkové kapacity českých týmů; pokud netrénuje je to jedno).
Na Vajkéze jsem si vzpomněl, když Wix ohlásil, že nebude kandidovat a vypadalo, že nebude žádný použitelný domácí zájemce (což nakonec tak dopadlo). Důvodem bylo to, že to donedávna byl jeden z mála na slovenském fóru, co tam neplácal nesmysly a jeho nevolitelnost na Slovensku. A absence jazykové bariéry, přece jenom pro někoho může být angličtina problém, zvlášť, když by třeba třeba nešlo ani u jedné strany o první jazyk. Byl to mail zhruba ve fomrě, že u nás Wix končí a nemáme nástupce, že by ho to mohlo zajímat. Ve volebním threadu jsem ho podpořil proto mě povolební vývoj a značné omezení komunikace povolbách samozřejmě mrzí. Co kdo bude provádět po zvolení se samozřejmě dopředu říct nedá, dají se jen odfiltrovat ty úplné úlety. Výsledkově tenhel cyklus o moc nejde, o to víc mě mrzí těch 17 lidí na soupisce už v tuto dobu.