Sziasztok.
Most,hogy tudtam mindenkivel beszélni leirnám kik milyen poszton lesznek a segitöim.
Irányitók jó magam.
(160427)Dh-k Deakdzso
(160303)Sf Dzsevasz
(161021)Pf,C La-Peter70
(52066)Peternek pedig besegítek én is de természetesen minden poszton kikérhetitek a segítségemet.
Azt szeretném elérni,hogy a válogatottra esélyes tulajdonosok maguktól jelentsenek és ne kelljen könyörögni.
Tehát most azt kérem akinek superstar vagy feletti potos játékosa van az a megfelelő scoutnak küldje el a skilleket.
Ennek 2 pozitiv oldala is van 1:egyszerűbb és gyorsabb a reakcionk. 2:megtudjuk ki az aki komolyan gondolja.
Ha ezt el tudjuk érni,hogy maguktól jelentsenek a tulajok már magában nagy eredmény lenne.
A másik dolog,hogy a ligás csapatoknak a tulajdonosait ismerem és több emberrel is beszélgettem,hogy szívesen látnának Magyar játékost a csapatukban.
Arra szeretnék megkérni mindenkit,hogy ha valaki azért nem edzi tovább a játékosát mert nem tudja eltartani azt jelezze nekem és biztosan találunk megoldást.
Az u21-ről: Én a nevlésükbe nem szeretnék beleszólni mert nem az én dolgom. Domi jól edzeti a játékosokat én megbízok benne. Akit lehet multiztatni azt biztosan multiztatni is fogja.
Mindig szezon végén a jó potos 21 éveseket szeretném elkérni tőle és foglalkozni velük.
Tehát akinek válogatott esélyes játékosa van az a megfelelő scoutnak írjon egy levelet ez lenne most a legfontosabb.