BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: deakdzso

To: Cimi
This Post:
00
215892.936 in reply to 215892.935
Date: 10/2/2013 5:25:55 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
@Cimi: John utolsó mondatát olvasva, ha tényleg tartja is magát ahhoz amit leírt, akkor természetesen továbbra is számíthatsz rám. A célok nem változtak, az akadály meg (remélhetőleg) félreállt.

@Domi: tudom, hogy ami támadást kaptál Johntól az sokkal több, mint amit bárki is érdemelne, pláne az eredmények tükrében, de légyszi az egész dolgot nézd újra úgy, hogy ő nincs a válogatott közelében, és Cimivel dumáljátok meg a terveket, együttműködést, stb... felkapja néha a vizet, de jó srác
Tudod, hogy előző választáskor támogattalak, és most Cimit is, mert vannak dolgok amikről hasonlóan gondolkodtok, és egyetértek veletek. Szóval próbáljatok meg érdemben beszélni a dolgokról kizárva a John félék feszültségkeltő szándékait.

Peace.

From: Domi

This Post:
00
215892.937 in reply to 215892.936
Date: 10/2/2013 5:50:11 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
részemről rendben van a dolog.

This Post:
11
215892.938 in reply to 215892.937
Date: 10/2/2013 6:43:33 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Most vagy valami szer hatott rám szerdán (nem tudok róla), vagy tényleg ilyenekkel telt a napom:

Alkudozás pénzről a fenntartóval, rohangálás a kollégiumi bedöglött kazán ügyében,levelezés nyomdával a tervezett könyvről, megbeszélés kollégával, hogy dolgozni is kéne néha, megbeszélés szülővel,hogy gyermeke sajnos huncut (köcsögözni mégsem ér),megkérni a szomszédot, hogy hozza vissza az iskola általa elvitt kukáját,különben egyrészt feljelentem,másrészt beletunkolom a fejét,vita a helyi önkormányzatban az elismerésekről, illetve a leendő tulajdonosaikról.

Ez eddig az én bajom,úgy kell nekem.

Akartam valamit jót is a naptól-felnéztem ide. Lehet,hogy hiba volt-de azért bízom benne,hogy csak összejön az összefogás.
Hajrá!

Last edited by LA-Peter70 at 10/2/2013 6:45:39 PM

This Post:
00
215892.939 in reply to 215892.938
Date: 10/3/2013 2:32:51 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Azért vigyázz ezekkel a rohangálós/veszekedős/idegesítő (stresszes) dolgokkal. Ezt csináltam én is igazgatóhelyettesként már 7 éve(de főleg a januári kib.. sikertörténetes átadás-átvétel óta) egy 100 %-ig kisebbségi iskolában, ahol még néha fighting veszély is volt a szülőkkel. És mit értem el vele? Itthon vagyok már több mint 1 hónapja trombózissal, kétoldali tüdőembóliával és stresszmentes életmódot javasolnak. Az oktatásban??? Stresszmentesség??? WTF?

HUNGARY!
From: Cimi

This Post:
11
215892.940 in reply to 215892.938
Date: 10/3/2013 4:18:31 AM
Overall Posts Rated:
146146
Sziasztok.

Most,hogy tudtam mindenkivel beszélni leirnám kik milyen poszton lesznek a segitöim.

Irányitók jó magam.(160427)
Dh-k Deakdzso (160303)
Sf Dzsevasz (161021)
Pf,C La-Peter70 (52066)

Peternek pedig besegítek én is de természetesen minden poszton kikérhetitek a segítségemet.

Azt szeretném elérni,hogy a válogatottra esélyes tulajdonosok maguktól jelentsenek és ne kelljen könyörögni.
Tehát most azt kérem akinek superstar vagy feletti potos játékosa van az a megfelelő scoutnak küldje el a skilleket.
Ennek 2 pozitiv oldala is van 1:egyszerűbb és gyorsabb a reakcionk. 2:megtudjuk ki az aki komolyan gondolja.
Ha ezt el tudjuk érni,hogy maguktól jelentsenek a tulajok már magában nagy eredmény lenne.

A másik dolog,hogy a ligás csapatoknak a tulajdonosait ismerem és több emberrel is beszélgettem,hogy szívesen látnának Magyar játékost a csapatukban.
Arra szeretnék megkérni mindenkit,hogy ha valaki azért nem edzi tovább a játékosát mert nem tudja eltartani azt jelezze nekem és biztosan találunk megoldást.

Az u21-ről: Én a nevlésükbe nem szeretnék beleszólni mert nem az én dolgom. Domi jól edzeti a játékosokat én megbízok benne. Akit lehet multiztatni azt biztosan multiztatni is fogja.
Mindig szezon végén a jó potos 21 éveseket szeretném elkérni tőle és foglalkozni velük.

Tehát akinek válogatott esélyes játékosa van az a megfelelő scoutnak írjon egy levelet ez lenne most a legfontosabb.

From: Mikhail

This Post:
00
215892.941 in reply to 215892.940
Date: 10/3/2013 4:23:55 AM
Overall Posts Rated:
188188
Felmerül az eltarthatóság kérdése? Igen. Tehát megválaszolva a saját kérdésem részletekbe is mennék. Az ismételt fizetés csökkentéssel már II. osztályban is eltartható egy válogatott játékos a csapat "feláldozása" nélkül is.
A mostani fiatalabb (26) év vagy alatti játékosok már ugyan azzal a tulajdonság értékekkel jóval alacsonyabb fizetéssel rendelkeznek mint 30 év vagy feletti játékosok.
Tehát ne csak az első ligásokra számíts.

This Post:
22
215892.942 in reply to 215892.941
Date: 10/3/2013 4:26:56 AM
Overall Posts Rated:
188188
Némi elmaradással, egyéb elfoglaltság és újratelepítés adatvesztés utáni ismételt megírással némi bemutató.

Magyar válogatott új szövetségi kapitánya Cimi nt coach. A 25 szezonban a válogatott a Buzzerbeater Európa- Bajnokság-ban indul. Nagy kihívás elé néz a csapat és vezető is.

A csapat egy szűk kerettel 15 játékossal indult neki ennek a szezonnak. Hat irányító, hat erőcsatár, 3 center posztra delegált játékossal várjuk a mérkőzéseket. A keretben elsődlegesen az edzésben tartott és magyar klubcsapatoknál játszó játékosok találhatóak meg. A követelményekről és a későbbi kertbe kerülhető játékosokról és esélyükről, a felálállásról, taktikáról majd a kapitány érdemben nyilatkozik.

Jelenleg nemzeti válogatottunk a 21. helyen található a válogatottak rangsorában. Az Európa bajnokságon az A jelű igen nehéz csoportba kerültünk egy azért rossznak nem nevezhető sorsolással. Ellenfeleinket figyelembe véve mindenképpen kötelező a csoportból a továbbjutás. Ez az elvárás szerintem teljesíthető. A csoportban a következő csapatok lesznek az ellenfeleink az alábbi sorrendben:
Moldova (63)-H
Israel (48)-V
Malta (97)-H
Ireland (65)-V
Italia (22)-H
Srbija (43)-V
Slovensko (11)-V
(Az országok mögötti szám zárójelben a válogatott rangsorban elfoglalt helyet jelöli. A H-hazai csapatként, a V vendég csapatként játszünk az ellenfél ellen.) A legnehezebb mérkőzésünk az utolsó lesz a csoportban az erős Szlovák válogatott ellen akik ráadásul hazai pályán lesznek, mivel az Európa Bajnokság rendezői is.
Várjuk a kezdést és kísérjük figyelemmel a nemzeti csapatunk szereplését. Hajrá, Magyarok!

This Post:
00
215892.943 in reply to 215892.942
Date: 10/3/2013 4:30:50 AM
Overall Posts Rated:
146146
Köszönöm. Hajrá Magyarok.

This Post:
00
215892.944 in reply to 215892.942
Date: 10/3/2013 5:09:26 AM
Overall Posts Rated:
188188
Moldova elleni győzelem már tudható. Így ennek a nemzeti csapatnak a bemutatás kimarad.

A következő Európa bajnoki mérkőzésen Israel nemzeti csapata ellen játszunk. Bemutatásuk következik.
A válogatott kapitánya Coach-The Glove! 22 szavazattal lett megválasztva másik 3 jelölt ellenében. Az Israel-i első osztályban vezeti még klubcsapatát a Seattle SuperSonics!-t. A klubcsapát vezetve több támadási taktikát is kipróbált és nem ragaszkodik egy beválthoz. Talán követi ezt a válogatott vezetésében is.
Jelenleg az 50. helyen vannak az országok ranglistáján. A kezdéshez képes 2 helyet estek vissza.

Egy mérkőzést már lejátszottak vendégként Szlovákia ellen. (Akik mint rendező ország, hazai pályán mutatkozhattak be.) súlyos vereséget szenvedtek a mérkőzésen aminek eredménye 67-102 lett. Megpróbálták labdát megtartva higgadtan játszva támadni és egy 2-3 zónával megfogni Szlovák csapat 2 pontos támadását. Sajnos kevés sikerrel. Érdekes volt látni legjobb kinti játékosuk Center poszton.

Csapatuk összetétele 7 irányító, 3 dobóhátvéd, 3 erőcsatár és 4 center posztra rangsorolt játékosból áll. Ebből a keretből Ran Bass átadó listán van (10.04-ig). Esetleges csapat váltásnál rosszabb formára számíthatunk tőle. Elsősorban bedobó poszton számít rá a kapitány. Életkor és ezáltal tapasztalat terén igen vegyes a keret, 24-32 éves kor között vannak a játékosok. Klubcsapattól kapott bére alapján kiemelkedik Oz Luz aki 220.570$-t kap hetente. Jelenleg az Örmény első osztályban vitézkedik és BBB mérkőzéseken remekel. Ő mellett a fiatalnak mondható 213cm magas Raz Nisimpor aki kiemelhető a keretből.A holland első osztályban játszik. A ligában #3. a lepattanó kategóriában és #2. a büntető kísérlet kategóriában. Nehezen tartható támadó játékos, ami mellé társul a sok támadó lepattanó amit összeszed.
Többségében remek és jó formában lévő játékosokra számíthatunk egy változatos felállással. Remek mérkőzésnek nézhetünk elébe. A győzelem kötelezőnek mondható.
Hajrá, Magyarok!

Last edited by Mikhail at 10/3/2013 5:10:49 AM

From: Bandi99

This Post:
00
215892.945 in reply to 215892.940
Date: 10/3/2013 5:37:27 AM
Overall Posts Rated:
3232
http://www.buzzerbeater.com/country/48/nt/overview.aspx
A scout-ok linkjeit érdemes lenne kijavítani.
A csapat link használata a játékos helyett, jelen esetben gyümölcsözőnek bizonyulhat.

This Post:
11
215892.946 in reply to 215892.945
Date: 10/3/2013 5:55:58 AM
Overall Posts Rated:
146146
Hát ezt nem értem. Miért nem jelenik meg semmi?
Eddig is igy csináltam.

Advertisement