No akkor lássuk.
Az első kinti támadáshoz nem jó (tudom, te is bentinek írtad), de bentihez sem az igazi. 3-as labdavezetés, vagyis maximum akkor dob, ha passzt kap, mert magától ugyan nem fog dobóhelyzetet kialakítani. No nem baj, majd akkor passzol, ugye? Hát hármas passzal az bizony nehéz lesz. A szintén hármas blokk egy vicc a mai meccsmotornál, főleg ha azt vesszük alapul, hogy benti támadást kell kivédenie, tehát jó eséllyel egy 16-17 körüli 2pontossal és 10-es tempóval rendelkező ecs/c kombót kell védenie. Az már csak hab a tortán, hogy alig fél napja jelentetted ki, hogy a 13 bv semmit nem ér bedobónál, mert centeren kell védekeznie. Na ennek még az sincs meg.
A második az még csak véletlenül sem esélyes. Azt írod, így néz ki 21 éves kor végére. Akkor ez hogy nézett ki 21 éves kor elején? Melyik skillből volt kevesebb? Ugyanis a meccseket nem szezon végén kell játszani, hanem közben. Ráadásul ha már "elmagyaráztad" hogy a 193 centis játékos lassan fog bv-ből fejlődni, akkor ennek a 203 centisnek hogy jött össze a 14 kv, 10 dt és mellette a 13 bv, 10 pattanó? Vagy ha ebből kijött, akkor miért ne jöhetne össze a másik játékosból ennél jobb? Ugyanis gyanítom ennek nem voltak olyan indulói. Ja és pont a 10 centi különbség miatt jobban is fejlődne kintre.
Ja és a legfontosabb: mutasd már meg, hol írtam én, hogy az emberemet bedobónak kéne edzeni? Az egy dolog, hogy a stáb bedobóként gondol rá, ha én edzeném, tuti benti dh lenne. Pontosan tudod, hogy néz ki nálam Czagala és Nádasdy, na ebből jobbat lehetne kihozni, ugyanis ők rosszabb indulókkal kezdtek és nem is edzettem őket normálisan, csak saját használatra. Nyilván ők kevesek voltak válogatottra, de még egyszer mondom, ők úgy lettek edzve, hogy megfeleljenek az én multis agymenésemnek, nem úgy, hogy válogatottak legyenek, bár Czagala így sem volt messze tőle.
Azt meg tartom, hogy BD-t edzeni u21-re teljesen felesleges. Rakjunk oda szépen egy multis ecs-t, vagy dh-t, extrém esetben akár egy irányítót is. Semmi szükség 13-15k fizetésű "sztárbedobókra". Amúgy ha már annyira kardoskodsz a monsterezés, meg a skillek magasra húzása mellett, megmutathatnád hogy kell ezt csinálni. Mert Verebes aztán minden, csak nem monster. Kíváncsian várom, hogy idén, vagy jövőre kit kezdesz el monsternek edzeni. Az ugyanis nem túl elegáns, hogy ostorozol mindenkit, hogy miért nem edz monstert, aztán közben te sem azt edzel. Gondolom azért, mert gondot okozna egy 21 éves, 100k+ fizetésű monster center eltartása. Csakhogy akkor esetleg belegondolhatnál, hogy másnak is gondot okoz. Partvonalról bekiabálni borzasztó egyszerű ám, szerintem még nekem is menne a szerény képességeimmel, ha éppen abban lelném örömömet.
Edit: most visszanéztem Csorba edzését, 190 centivel kv-t kezdtem edzeni rögtön draft után. 11 hét alatt lépett 6 szintet kv-ból.
De megnézhetjük, hogy milyen edzést kapott az általad bemásolt kinti bd, aki szerinted megfelel u21-re. Hetesről indult ugye a kv, arra kapott még 7 szintet. 203 centivel. Na akkor György ugyanannyi idő alatt ugrana minimum 8, de inkább 9 szintet, ugyanis 10 centivel alacsonyabb, ráadásul - mint ahogy gondolom, te is tisztában vagy vele - az alacsonyabb skill gyorsabban fejlődik. Ez tehát ugyanannyi idő alatt 11-12 kv, ami már szerinted is elég. Jöjjön hát a tempó, dt és passz. György 7-es tempó, 5-ös dt és 7-es passz. Szintén előjön, hogy a magassága miatt gyorsabban fejlődne, mint akit te mutattál, még ha azok is ilyen értékekről is indultak. Lássuk, mi is kell még ahhoz, hogy valaki bedobót játszhasson. 2pontos, bv és pattanó. Hoppá, György ezekből is mindből hetes. Gondolom az általad mutatottak már csak nem indultak mindenből hetessel, mert akkor kb a világ legjobb draftja lett volna.
Amúgy gondolom, te is nézegeted az átadólistát, légyszi mutass három magyar ifit, akit jobban lehetne edzeni. Tehát alacsonyabbak, minimum sztupersztár pot, belső skillek mind hetesek, mint ahogy a tempó és passz is és a dobótáv sem egye
Last edited by LA-Charlie50 at 9/17/2013 12:22:25 PM
Don't feed the troll