BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
291940.938 in reply to 291940.937
Date: 8/7/2022 2:45:28 PM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Hocam, Ernesto 8inde inaktif duruma düşmüş. Ay 31 çektiği için 22sinde retire olduğu saatte 500kdan satışa çıkacak. Yani güme gitme ihtimali yok.
Kadroya girerse ikinci tura kadar berbat formu toparlamak sorun olur, gideceği takıma da formu daha da düşerek gidecek, şimdiden formu 5 olmuş. Gerçi listedeki adamın olduğu yerde sırıtmaz ancak rotasyon epey daralacak.

This Post:
11
291940.939 in reply to 291940.938
Date: 8/7/2022 4:19:39 PM
Ota Boca Juniors
II.3
Overall Posts Rated:
7676
Merhabalar,

İsteklilik konusunda geç kaldığım doğrudur. Hata yaptığımda hata yaptığımı kabullenirim. Tugay konusunda ise milli takım için yeterli diye düşündüm ve iki hafta önce falan aldım kadroya. (2 yıldır kadroda değil).Bir önceki milli takım hocasından milli takıma alınabilecek seviyede oyuncularla ilgili hiçbir kaynak kalmadı. Tek tek araştırıyoruz, değerlendiriyoruz.

Oyuna yeni başladığımı başta ifade etmeme rağmen hala bunu reddeden, senaryolaştıran tiplerin olduğunu görüyorum. Aforizmalarımdan rahatsız oluyorsanız zerre umrumda değil çünkü ben oldukça eğleniyorum. Arkadaşlar ben aşırı troll bir karakterim hem oyunda hem de gerçek hayatımda.

Elimi açık oynadım ve oyunu 7 aydır oynadığımı daha milli takıma seçilirken ifade ettim. Çoğunuz gibi yıllarca oynamadım. Şu an 4'te 4 yaptım ve bana göre bu başarı. Her şey yolunda giderken tr halkının bu mükemmel desteğini hissetmekten çok gurur duydum. İşler ters giderse eğer omuzlarınızda teselli bulacağımı bilmek beni daha bir güvenli hissettiriyor. İyi ki varsınız arkadaşlar. Hepinizi seviyorum. :*

This Post:
22
291940.941 in reply to 291940.940
Date: 8/7/2022 5:36:35 PM
Ota Boca Juniors
II.3
Overall Posts Rated:
7676
Açık konuşayım aday olduğumda seçilebileceğimi düşünmüyordum. Hali hazırda seçilmiş bir MT hocası değilim. 2 aday vardı birisi oyundan uzaklaştırılınca bana seçenek sundular ve kabul ettim.

Madem bu kadar milli takım için yanıp tutuşuyordunuz neden aday olmadınız? 1 oyuncu için ortalığı ayağa kaldırıp demediğinizi bırakmadınız. Elinize ne geçecek anlamıyorum ki gelecekte aday olacaksınız diye mi bu propaganda, bu absürt komedi? Hali hazırda özelde sizin bilginizin benden fazla olduğunu MT gelişimi için her türlü desteği beklediğimi yazdığımda üst perdeden konuşmayı bir türlü bırakmadınız.

Benim koltuk sevdam yok hocam sakin olun. Elimden gelenin en iyisini yapıp sezon sonunda halkın seçimine saygı göstereceğim. Destek olmak yerine köstek olmak milletimiz için genetik bir kalıntı farkındayım ama oyun oynadığımızı unutmayalım. Sakin olun, derin nefes alın ve sabredin. Sabrın sonu selamet diyorlar belki doğrudur hocam deneyelim görelim. Sizi seviyorum hocam.

Last edited by Manofaction at 8/8/2022 3:52:28 AM

This Post:
44
291940.943 in reply to 291940.942
Date: 8/8/2022 5:18:17 AM
Ota Boca Juniors
II.3
Overall Posts Rated:
7676
İyi ve kötü olanı ayırt edebilecek zekaya sahip olduğunuz her halükarda belli iken neden ısrarla uygun olmayan üslupla eleştiri yapmaya devam ediyorsunuz? Eleştiri yapmanın onlarca kibar yolu varken neden özellikle en sert olanını seçiyorsunuz? Tüm eleştirilerinizi kabul edip hata yaptığımı kabul etmeme rağmen neden hala hatalarımı yüzüme vurmayı tercih edip sorunu uzatmaya devam ediyorsunuz?

Sadece forumda konuştuğumu ima edip kazanılan "4 hazırlık maçını" neden basite indirgiyorsunuz? Matematik basittir hocam şu an %100 başarı oranı ile devam ediyorum. Son yaptığım hazırlık maçı ise dünya 13. ülke ile oldu.

Bir oyuncu aldığım için ve benden önce alınan 2 oyuncuyu zamanında kovmadığım için öz saygısızlıkla nitelendirilmem hala ama hala ortak bir paydada buluşmaktan ziyade bizi kutuplaştırmaya çalıştığınızı gösteriyor. Sizi her seviyorum dediğimde samimiyetsizlikle nitelendiriliyor olmam oldukça enteresan. Forumdaki aforizmalarımın altını icraatle doldurmaya devam edeceğim. Bugün oynanacak maç ile 5'te 5 yapacağım. Siz konuşmaya devam edin hocam zira ben kazanmaya devam edeceğim. Tartışmamızdan avantaj sağlayabileceğimize inansam devam edeceğim fakat olayı oldukça bireyselleştiriyorsunuz.

From: 19bjk03
This Post:
11
291940.945 in reply to 291940.944
Date: 8/8/2022 7:47:11 AM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Hocam meraktan soruyorum takımda 10-12-14-16 kaçsa artık oyuncu olmasının isteklilik ilerlemesi üzerine bir etkisi var mı? Yani kaç gündür tartışma dönüyor forumda ama mantığı böyle birşey mi? Daha az oyuncu olunca isteklilik daha hızlı mı artıyor diye merak ettim doğrusu. Yoksa bu kadar tartışmaya ne gerek var ki?

Advertisement