Šlo o Frantála. Bylo mi řečeno, že se nečekaně objevil na trhu, že by o něj měl zájem Night, ale nebude na deadline online. Udělal jsem si čas, že ho tedy večer zachráním, přes den jsem ne něj mrkl, byl na něm příhoz nějakého Poláka, tak jsem přihodil, abych ho měl v Bids a nemusel ho pak večer hledat podle ID. Večer přehodím Poláka znova, najednou koukám, že mě přebíjí Night. Nijak jsem s ním domluvený nejsem, nevím kolik na něj má, čekal bych, že se mi, když už mě přehazuje, ozve.
Prostředky farmy (kupa peněz a trenér 6) mi leží až na jednoho mladého ladem, dělat si čas na dražbu (což je jedna věcí která mi na hře vadila, nutnost být v určitou dobu online a dlouhé minuty hlídat nákupy, a i proto jsem přešel na farmaření), tedy dělat si čas na dražbu, abych jen někoho stínoval, mě moc nenaplňuje, přehodím teda Poláka, co se mezitím dal nejvyšší příhoz (a o trochu víc, ať se to urychlí a netrávím u toho večer) a opět mě přehodí Night. Mně se neozval, jakou má, nebo nemá domluvu s rwystyrkem, nevím a vlastně je mi to už jedno, pokud není schopný se mi ozvat a rovnou mě přehazuje, tak dražba je součást hry, dělat si čas někdy příště se mi nechce, a tak když se to ještě jednou opakuje přehodím ho taky a pošlu mu BB-mail, co to jako je. To je celé.
Nic proti nikomu nemám, mohlo to jít hladčeji, na druhou stranu nevidím důvod vyklízet někomu pozice, když si o to ani neřekne. Dohody by měla být mezi účastníky dražby, ne podle toho, kdo si koho "zamluví" u NT trenéra Ideálně oboje, hlavně u přesunů starších hráčů. Tak to, co pamatuju, vždycky fungovalo, akorát se Češi jistili, aby mezitím neuběhl čas, když má nejvyšší příhoz, zrovna nějaký cizinec.