Ja opet vise volim vaterpoliste od Noleta...Njima kapa dole! Da pobede uz ocajnu igru mogu samo velike ekipe
Ja opet vise volim vaterpoliste od Noleta...
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :)
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :)Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom?
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :)Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom?јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom? јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)Sledecu prijateljsku cu da igram u kini,da vidim koliko si tamo popularan...
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom? јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom?
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom? јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)Sledecu prijateljsku cu da igram u kini,da vidim koliko si tamo popularan...па тамо мисле да сам Валтер :)))