Merhabalar,
İsteklilik konusunda geç kaldığım doğrudur. Hata yaptığımda hata yaptığımı kabullenirim. Tugay konusunda ise milli takım için yeterli diye düşündüm ve iki hafta önce falan aldım kadroya. (2 yıldır kadroda değil).Bir önceki milli takım hocasından milli takıma alınabilecek seviyede oyuncularla ilgili hiçbir kaynak kalmadı. Tek tek araştırıyoruz, değerlendiriyoruz.
Oyuna yeni başladığımı başta ifade etmeme rağmen hala bunu reddeden, senaryolaştıran tiplerin olduğunu görüyorum. Aforizmalarımdan rahatsız oluyorsanız zerre umrumda değil çünkü ben oldukça eğleniyorum. Arkadaşlar ben aşırı troll bir karakterim hem oyunda hem de gerçek hayatımda.
Elimi açık oynadım ve oyunu 7 aydır oynadığımı daha milli takıma seçilirken ifade ettim. Çoğunuz gibi yıllarca oynamadım. Şu an 4'te 4 yaptım ve bana göre bu başarı. Her şey yolunda giderken tr halkının bu mükemmel desteğini hissetmekten çok gurur duydum. İşler ters giderse eğer omuzlarınızda teselli bulacağımı bilmek beni daha bir güvenli hissettiriyor. İyi ki varsınız arkadaşlar. Hepinizi seviyorum. :*