Vůbec.
Já nemám radost z toho, že se tady hraje nerealistický basketbal. Mně je realistický basketbal ukradený. Já hraju BB a snažím se pochopit engine a budouvat svůj tým, aby dokázal co nejlépe využít silné a slabé stránky enginu. Ten kdo hraje hattrick, taky hraje podle toho, jak funguje hattrick a ne podle toho, jak se hraje reálný fotbal.
Kolik je kromě mne top týmů, co hrají dokola PTP a MTM? Já jsem sice přesvědčený, že je to nejlepší taktika (když na to má člověk přizpůsobené hráče, např. si nemyslím, že pro Törööö bylo MTM proti mně nejlepší volbou, protože on na to hráče nemá, i když by si někdo mohl podle týmových ratingů myslet, že jo), ale zjevně zatím až tak moc top manažerů, kteří si to myslí taky. Uvidíme na NT úrovni, tam nemusí platit to, co na klubové a nemusím s touto taktikou uspět.
Jinak ještě k tomu handling + driving pro podkošáky ... já ti reagoval na LI, samozřejmě při R&G potřebují různé pozice jinou úroveň jednotlivých skillů, než při LI. Takže je to o tom, aby si manažeři uvědomili, že se stejnou sestavou může být nějaká taktika vysoce účinná a jiná naopak extrémně neúčinná.