BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Mladi Orlovi (Sezona 10)

Mladi Orlovi (Sezona 10) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
111749.94 in reply to 111749.90
Date: 10/13/2009 7:10:35 AM
Overall Posts Rated:
178178
A tvoji postovi se mogu porediti sa elokvencijom jedne ptice - papagaja!

Sta stalno ponavljas da se ne slazes! Ti i jos jedan se ne slazete i sada cemo mi zbog vas da menjamo koncept koji funkcionise u svim ozbiljnim BB zajednicama.

Pa ti uopste ne kapiras koncept koji mi imamo a ne slazes se! Druga mogucnost je da nas sve ovde namerno lozis i zbog tebe bih voleo da je ova druga tacna.

Probaj prvo da sagledas prednosti i mane onoga o cemu diskutujes i to iz svih uglova a ne pausalno i iskljucivo u kontekstu koji odgovara tvojoj retorici.

Ja vise stvarno ne znam kako da ti objasnim sta mi radimo i na koji nacin "krstitelju" ali mogu da ti dam predlog da lepo na izborima glasas protiv pa kada tvoj i golubov kandidat apsolutista pobedi - da nam pokazete kako se to radi! Valja l` ova? ;)

EDIT: Ono oko farme...ti si izgleda i pravila procitao kao i teme o repki...

Ona su jasno napisana i njih se ne tice "farma", pera, mika ili laza vec samo to da korisnik ili vise njih za koje se ustanovi da su prekrsili pravila na bilo koji nacin budu po automatizmu banovani...

Last edited by Laimbeer40 at 10/13/2009 7:23:04 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
111749.95 in reply to 111749.85
Date: 10/13/2009 7:11:09 AM
Overall Posts Rated:
33

Ali zato svi mozete da uzmete ucesce u skautiranju protivnika. Ja se opet ponavljam, ali nekoliko puta sam to na forumu napisao i opet cu. Jedan jedini menadzer se javio po tom pitanju i to na pocetku sezone 8, cini mi se da je bio veseljak.

Evo ja sam voljan da pomognem oko skautinga protivnika samo mi objasnite neke stvari...Pa kada je veseljak onda cu i ja.

This Post:
00
111749.96 in reply to 111749.95
Date: 10/13/2009 7:17:33 AM
Overall Posts Rated:
178178

Ali zato svi mozete da uzmete ucesce u skautiranju protivnika. Ja se opet ponavljam, ali nekoliko puta sam to na forumu napisao i opet cu. Jedan jedini menadzer se javio po tom pitanju i to na pocetku sezone 8, cini mi se da je bio veseljak.

Evo ja sam voljan da pomognem oko skautinga protivnika samo mi objasnite neke stvari...Pa kada je veseljak onda cu i ja.

Hvala Peki na konkretnoj ponudi pomoci koja je uvek dobro-dosla. Na svu srecu ti i slicni tebi ste u velikoj vecini i iz mog ugla ste predstavnici onih kojima je stvarno stalo do reprezentacije i koji hoce da rade u interesu iste umesto da licemerno glume dusebriznistvo.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
111749.97 in reply to 111749.96
Date: 10/13/2009 7:27:14 AM
Overall Posts Rated:
33

Hvala Peki na konkretnoj ponudi pomoci koja je uvek dobro-dosla. Na svu srecu ti i slicni tebi ste u velikoj vecini i iz mog ugla ste predstavnici onih kojima je stvarno stalo do reprezentacije i koji hoce da rade u interesu iste umesto da licemerno glume dusebriznistvo.

Ja ionako dosta vremena provodim na BB, i stalno gledam razlicite igrace, timove pa i repke, pa rekoh onda bolje da pruzim neku pomoc nego da bezveze lutam...Znaci uvek sam spreman da pomognem oko istoga samo mi posaljite mail sta i kako...
Pozdrav!

This Post:
00
111749.98 in reply to 111749.76
Date: 10/13/2009 8:01:32 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
citam ja tvoje postove dovoljno pazljivo i ne svidja mi se sto se ponekad nepotrebno vredjas i mislis da neko napada tebe ili strucni stab ili flaviusa koga slobodno mozes da pitas kakav stav imam prema reprezentaciji posto sam mu nekoliko puta rekao da moze da mi se obrati ako mu zatreba bilo kakva pomoc.
dakle, ja jesam za trenutnu postavku oko reprezentacije, pogotovo mlade, jer mi je flavius uvek odgovarao na mailove i bio tu kad sam ga bilo sta pitao i znaj da ne napadam nikoga i ne zelim da se raspravljam, a Cheater je to i napisao tako da mislim da ipak treba da prepoznas prijatelje repke i da na osnovu toga znas da li je neko zlonameran ili ne.
juce sam, kao sto sam napisao, gledao tekmu od trece cetvrtine(ukljucio sam se bio i u A selekciju, ali je tu bilo mnogo razlike i svaka cast na tome) i bilo mi je krivo sto smo izgubili, ali po toku utakmice bih rekao da smo imali manji entuzijazam od njih i da je to na kraju prevagnulo.
a u "svet kosarke" i ja ulazem mnogo i spreman sam da pomognem i da preuzmem na sebe nesto konkretno ako mislis da sam sposoban za to...

No guts, no glory!
This Post:
00
111749.99 in reply to 111749.88
Date: 10/13/2009 8:05:43 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Moje misljenje je da ces dzabe da kacis to na forume svih liga jer je ovaj sajt mnogo nepregledniji od prethodnog sto se tice ligaskog foruma.
onaj prethodni je lepo na strani sa trenutnim plasmanoom oznacavao crvenim slovima ako je nesto pisano na forumu, a za ovaj je to neprimetnije.
meni se cak ne pokazuje ta tema na strani sa sadrzajem foruma BB Srbija, ali kapiram da to moze da se namesti mada nemam potrebe za tim jer kod mene u ligi je slab odziv ljudi na forumu.

No guts, no glory!
This Post:
00
111749.100 in reply to 111749.81
Date: 10/13/2009 8:13:18 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Golube, apsolutizam je ono sto je fali ako mislis da sahranis reprezentaciju...
(:
Znaci, selektor repke ima ogroman posao oko sastavljanja tima, taktike za sve naredne utakmice i planiranja unapred sta i kako protiv koga, tako da verujem da se mnogo puta desilo da je zabagovao i da se pogubio u svemu tome tako da mu za taj debug sluze ostali clanovi strucnog staba. Ako si citao, a verujem da jesi, svi su oni povezani ne samo preko BB maila vec se ljudi dogovaraju i van toga (Skype itd.), a slozices se sa mnom da svakome treba pomoc i da mu je lakse ako ima nekoga da ga posavetuje.
(:

No guts, no glory!
From: Jabus
This Post:
00
111749.101 in reply to 111749.96
Date: 10/13/2009 8:25:38 AM
Overall Posts Rated:
9393
srbi, klasika

ako je gm bio u pravu da nacija kao pojam i ne postoji u ovakvoj igri, onda smo opet ubacili ovde neshto shto postoji u nashoj naciji

elem, izgubili smo dve utakmice, a da je u obe rezultat bio takav da su 2-3 lopte odluchivale protivnika - samim tim, moglo je vrlo lako da bude drugachije

i sad, da smo obe dobili (a moglo je to vrlo lako da se desi), onda bi svi tapshali flaviusa po ledjima, klicali struchnom shtabu, pisali kako smo najbolji itd... kao i danas u realnom zivotu sa fudbalerima, a ako ih (ne daj moze) dobiju litvanci, iako to nishta nece znachiti, svi ce da opljuju po nashem fudbalu...

iskreno, za mene je ovo iznenadjenje, jer sam ochekivao prolaz dalje... medjutim, opet moram uzeti u obzir da smo imali problem sa povredama i da je endzin bio (najblaze recheno) debilan - bek shutne vishe nego centar i krilni centar zajedno u taktici "igraj pod koshem"...

medjutim, isto tako moram josh neshto da uzmem u obzir... pre 3-4 sezone niko ne bi pravio problem oko ovoga, jer tada nismo imali konkurentsku mladu reprezentaciju... e sad, imamo takve igrache i svima su porasli apetiti - a ne chini li se malo ljudima da je u stvaranju tih mladih igracha uchestvovao i taj struchni shtab i selektor, te da je i to dovelo do toga da danas imamo tim u koji ulazemo nade da moze shto-shta uraditi?

From: DACHO

This Post:
00
111749.102 in reply to 111749.100
Date: 10/13/2009 8:25:48 AM
Overall Posts Rated:
5151
Izbori su bili a Flavius je ubjedljivo pobijedio.To znaci da ima apsolutnu podrsku BB Srbije i da su zadovoljni njegovim prethodnim rezultatima.A ti umjesto sto si 10 puta napisao da se ne slazes bolje kupi nekog mladog srbina i istreniraj ga da udje u repku a onda kritikuj ostale.I naravno da Mlada repka sluzi za pravljenje igraca za A repku.Inace na te talente niko nebi obracao paznju a bili bi suvise slabi za repku,njihovi menadzei ih nebi trenirali u onoj mjeri u kojoj to rade sada i sve bi propalo.A dobrih rezultata je bilo dosta sto se moze vidjeti u napredovanju mlade repke(ali ti vjerovatno ni ne znas da postoji rang lista)i mnogoooo bolji rezultati A repke

From: LA-Saur0n

This Post:
00
111749.103 in reply to 111749.102
Date: 10/13/2009 8:44:00 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
lepo je od tebe sto ponekad nekome pomognes na forumu i to stvarno cenim, ali apsolutno nema potrebe da se mesas u interne stvari nase reprezentacije, da napadas nekoga ili budes neciji drveni advokat. drzava na cijem se forumu oglasavas je odavno izgubila sufiks crna gora. selektori a i njihovi protivnici su dovoljno reciti tako da apsolutno nema potrebe da se ti mesas i ukljucujes u polemiku koja te se, realno, i ne tice preterano - pogotovo ako se uzme u obzir konstruktivnost tvojih postova ( apsolutno nista novo nisi napisao, samo si ponovio vec receno)

From: Djusko
This Post:
00
111749.104 in reply to 111749.102
Date: 10/13/2009 8:47:48 AM
Overall Posts Rated:
33
e ovako...25 neprocitanih postova...prepirka...razlicita misljenja...moje misljenje je ovakvo...u21 treba da ima svoje rezultate iz prostog razloga jer ako druge u21 ima bolje rezultate od nas one ce posle imati i bolje A reprezentativce zar ne???losi rezultati nisu posledica flaviusa i strucnog staba vec po mom misljenju raspreda utakmica...flaviusov rad ne mogu nikako da osporim i rad strucnog staba...kad se setim prosle sezone i cimanja oko drafta smuci mi se jer sam i sam pomagao i bio na bb po 2 sata...to zalaganje i takav rad reprezentacije ce se kad tad isplatit(barem verujem u to)...
@Likchina:gde si bre bio prethodnih sezona na forumu a i u bb-u?ja ne znam kako mozes da kritikujes naseg GM kad je covek zasluzan sto nas je ovde dobra vecina skapirala igru i nije napustila da je igra odmah na pocetku!!!
i da dodam podrzavacu nacin rada koji je sad ma kome god pisalo da na starnicu "Srbija" da je selektor bilo A bilo U21!!!!

Advertisement