ma zakaj bi se ljutil, ali buš vidio da bu sada ak ne odigra trgaonu protiv ponka zgubil, on je danas najviše imal ent 7 i ak padne za 5 ima 2 i nek igraprotiv lokarde laganicu imal bu do tekme najviše 6, a mislim da mu protiv ponka nebu dosta, ali nema veze.
pa ja sam i napisal da je sve to dio sporta i da me uspio nadmudriti, jer nisam povjerovao da bu igrao trgaonu iako je napisao, da bu išao maksimalno, imao sam do pola sata prije tekme namješteno normal, i onda sam se predomislio ,i da sam odigrao normal dobio bi ga bez problema , ali nema veze sad idem ponku u goste sa ful entom koji možeš imati, pa mislim da bum njega uspio dobiti bez problema bar se nadam , iako mislim da bu i on trgal protiv mene, ali ak trga protiv mene onda bu ziher spušil i od Critersa, zato ti velim , da jedna trgaona ipak više štete donese nego koristi možda se varam ali bumo vidjeli rekli su slijepci, duga je još sezona , bilo bu još puno tekmi..........
konačno da sam ja jednu tekmu protiv tebe domačin, pa bum mogel lijepo laganicu udariti u ime dobrih starih vremena iz 3-1 lige, valjda nebuš i ti trgal protiv mene.....
jedino kaj mi je žal sad buju me gledatelji kaznili zbog zgubljene tv tekme i protiv lokarde bu ih malo, i još kad u kupu izgubim od tarzana i poslije toga od lokarde koji mi je rival , neznam dal bu mi iko došel na tekmu, odu moje financije u kuac...
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!