הנהלת הקבוצה ערכה היום מסיבת עיתונאים על צירופו של השחקן החדש-שחר קטן
מסיבת העיתונאים נערכה באיחור עקב כך שמור הסתובב בכל רחבי העולם בימים האחרונים במעקב אחרי השנתונים הבאים של הנבחרות הצעירות לאחר שהוא ערך סיבוב בכל הארץ על מנת לאתר מועמדים פוטנציאליים מהדראפט החדש
כרגע מור עבר לגור בדואר כשהוא שולח הודעות לכל הקבוצות של הדראפטרים החדשים, אבל היום הוא מצא זמן ע"מ להצטרף למסיבת העיתונאים
שחר קטן, הרכש החדש, שהספיק כבר לשחק משחק אחד בקבוצה, בניצחונה הראשון העונה לעיני הקהל הביתי מול מכבי בית אריה ולהצטיין בו
היה אחד מהדראפטרים הטובים ביותר של עונה 16
כשבועיים לאחר הדראפט הוא נמכר לאיטליה, מהלך שיתברר כטעות חייו
שחר הגיע לקבוצה ללא דוברי אנגלית, התקשה מאוד חברתית (למעשה היחסים היחידים שהיו לו היו עם להב חפץ, ישראלי נוסף שהגיע לקבוצה)
המאמן לא הבין את הכשרון שנפל בידיו וכך יצא ששחר העביר את הזמן באימונים לא יעילים
מור, שזיהה בו את הכשרון, הפציר במאמן האיטלקי אך ללא הועיל
וכך יצא ששחר לא שיחק בנבחרת הצעירה.
כשמור ראה ששחר יצא למכירה הוא הפציר במנהלי הקבוצה לקנות אותו בכל מחיר
בנתיים נראה ששחר משתלב יפה מאוד בפרויקט הצעירים הישראלים של הקבוצה
"אני מאוד שמח להגיע לקבוצה ולשתף פעולה עם מור. אני מאמין שהוא מאמן שיכול לעזור לי מאוד לשפר את המשחק שלי. לצערי לנבחרת אני כנראה לא אגיע אבל אני מאוד שמח לשתף פעולה אם שני שחקני הנבחרת הצעירה המוכשרים-שייזי ורובין. אני מאמין שהם יכולים להגיע רחוק ואשמח לשתף אותם בידע שצברתי בחו"ל"
שייזי אמר:" זה עצוב מה שקרה לו, אני זוכר אותו עוד מהתיכונים, לא ראיתי הרבה שחקנים מוכשרים כמוהו. פשוט מזל רע. אבל הוא כל כך מוכשר שהוא עדיין שחקן יוצא מן הכלל למרות כל התלאות. הוא יוסיף לנו המון".
הקבוצה מקווה שהאמונה הכל כך לא שכיחה בשחקנים הישראלים תשתלם