BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 22

Season 22

Set priority
Show messages by
This Post:
55
231525.94 in reply to 231525.93
Date: 12/28/2012 5:23:51 PM
Overall Posts Rated:
419419
Θα είμαστε πιο περιεκτικοί αυτή τη φορά:

Hellas League III.5

9η Αγωνιστική - 29/12/2012

PAOK4 (1) @ Oust (5)
Οι ανεβασμένοι Oust υποδέχονται το τρένο της κατηγορίας. Θα σταματήσει στο γήπεδο με το πιο απίστευτο όνομα (mnimonio); Μόνο αν έσκασαν από τους κουραμπιέδες. Οι ομάδες κατεβαίνουν πλήρεις.

AOKavalas (8) @ Gigilonia (6)

O ΑΟΚ πέτυχε την Τρίτη τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, εγκαινιάζοντας τις μεταγραφές του. Αντιμετωπίζει τα αποδεκατισμένα και κουρασμένα Gigilonia. Πάει για το 2/2; Πάει!

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND (7) @ Fellowship (3)
Η ξέφρενη πορεία του OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND στο κύπελλο συνεχίζεται, με προοπτική να προχωρήσει περισσότερο! Θα υπάρχουν επιπτώσεις στο πρωτάθλημα; Οι Fellowship είναι αθόρυβη αλλά αποτελεσματική ομάδα. Με το αβαντάζ της έδρας και την ποιότητα στο ρόστερ τους είναι το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού.

Olympiakos Volou B.C. (3) @ Athens Vikings (1)
Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι Athens Vikings πάνε καλά (προφανώς, είναι 1οι στον όμιλο), αλλά δεν δίνουν την αίσθηση ότι καθαρίζουν τα παιχνίδια εύκολα. Λείπει, φυσικά, και το αστέρι της ομάδας, Versulis. Ο Olympiakos Volou φαίνεται σκληρή ομάδα με καλή άμυνα. Έχουν και αυτοί απουσία (Mpikopoulos). Προς τον άσσο πάει το παιχνίδι, αλλά όχι άνετα.

Supernova Elites (4) @ Villagkoures (4)
Εδώ γελάμε. Είναι μαγική εικόνα η ίδια θέση των δυο ομάδων. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα οι Supernova Elites, δεν ρισκάρουν την πορεία τους στο κύπελλο για το πρωτάθλημα, χωρίς λόγο, αφού ο PAOK4 έχει φύγει πολύ μπροστά. Οι Villagkoures πανηγύρισαν το 3/3 εκτός έδρας και τώρα χρειάζεται να ανασυνταχτούν. Στα ευχάριστα η επιστροφή Odalovic (30.000$ καθόντουσαν για 3 βδομάδες). Λογικά διπλό.

ΒΟΝΕΥ Μ Β.C. (5) @ Procrustes (2)
Ομολογώ ότι μου έκανε εντύπωση η ήττα των Procrustes από τους Oust την περασμένη βδομάδα. Είναι καλή ομάδα, όμως και έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Οι BONEY M Β.C. με έχουν μπερδέψει: Τη μια μέρα ρίχνουν 20άρες και την άλλη τις τρώνε! Τους λείπει ο Arnaoutidis, φυσικά. Άσσος.

Diofantis B.C. (6) @ P.A.O.newnEPIBATWN (7)
Ο Diofantis αντιμετωπίζει προβλήματα στη front line λόγω της απώλειας του Iakovidi. Ο PAONE αντέχει όσο αντέχουν οι βασικοί του. Επική ανατροπή στο κύπελλο, πάντως, τσεκάρετέ το, αξίζει: (55445570). Αναμένεται σκληρό ματς. Διπλό και under!

Barceliosia B.C. (2) @ ΟΜΑΔΑΡΑ (8)
Εξόρμηση για τους Barceliosia σε μια έδρα που, μέχρι τώρα, δείχνει φιλόξενη. Έχω την εντύπωση, όμως, ότι δεν είναι απίθανο να "έχουμε" παιχνίδι. Παραμένει, όμως στο χέρι των φιλοξενούμενων ο πρώτος λόγος.

Και γενικά μια παρατήρηση: Ο Κόκκινος όμιλος είναι πιο ισορροπημένος. Ο Μπλε μπορεί να είναι τουρλουμπούκι βαθμολογικά, αλλά νομίζω έχει πιο ξεκάθαρη κατανομή δυνάμεων, που θα φανούν σύντομα. Στον Κόκκινο ξεγελάει η πορεία του PAOK, αλλά πιο πολλές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι από πλευράς ποιότητας και διαχείρισης.

This Post:
00
231525.95 in reply to 231525.94
Date: 12/29/2012 5:14:18 AM
Overall Posts Rated:
2929
Εισαι πουλεν!ωραιο πρι γκειμ και αναμενομενη μπαλιτσα!

This Post:
00
231525.96 in reply to 231525.94
Date: 12/29/2012 5:48:01 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
mpalitsa k apo mena vevaia!polu kalo pre-game kai eyanagnwsto!!!

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND (7) @ Fellowship (3)
Η ξέφρενη πορεία του OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND στο κύπελλο συνεχίζεται, με προοπτική να προχωρήσει περισσότερο! Θα υπάρχουν επιπτώσεις στο πρωτάθλημα; Οι Fellowship είναι αθόρυβη αλλά αποτελεσματική ομάδα. Με το αβαντάζ της έδρας και την ποιότητα στο ρόστερ τους είναι το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού.

vlepw sto telos na sas apoxairetw an synexisw sto kupellaki!k twra oi klhrwseis einai kales k logika tha synexisw ena gyro akoma!

se sxesh me perysi to epipedo duskolias einai polu megalutero!exei megalo endiaferon to fetino prwtathlhma kai ta panta mporoun na symvoun!

This Post:
00
231525.97 in reply to 231525.94
Date: 12/29/2012 2:16:51 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Μπραβο για το pre... +1

Και γενικά μια παρατήρηση: Ο Κόκκινος όμιλος είναι πιο ισορροπημένος. Ο Μπλε μπορεί να είναι τουρλουμπούκι βαθμολογικά, αλλά νομίζω έχει πιο ξεκάθαρη κατανομή δυνάμεων, που θα φανούν σύντομα. Στον Κόκκινο ξεγελάει η πορεία του PAOK, αλλά πιο πολλές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι από πλευράς ποιότητας και διαχείρισης.

Συμφωνώ...!! Τα είχα επισημάνει και στην αρχή της σεζόν....!!

Last edited by Kung Flu at 12/29/2012 2:19:31 PM

This Post:
00
231525.98 in reply to 231525.96
Date: 12/29/2012 2:26:36 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
k twra oi klhrwseis einai kales k logika tha synexisw ena gyro akoma!

Τρένο σε έχει πάει... Εσύ που γκρίνιαζες για τις κληρώσεις...!

Θεωρητικά το μοναδικό ματς πρωταθλήματος που σου έχει στοιχήσει πραγματικά ,και έχει παίξει ρόλο το κύπελλο, είναι αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου...Βέβαια ένα μάτς μπορεί να είναι και καθοριστικό αλλά έχουμε και συνέχεια...!!

Last edited by Kung Flu at 12/29/2012 2:27:14 PM

This Post:
00
231525.99 in reply to 231525.98
Date: 12/29/2012 2:38:26 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
nai!einai alhtheia oti ekatsan 3 kales klhrwseis!alla skepsou oti epesa me 2 omades ths II stous prwtous gyrous!tha mporousa na vgw eksw kateytheian!

ontws!to mats me ton volo htan to mono pou xtyphsa k exasa!exei polu kalh omada o volos!fanhke k shmera ayto!

na swthw thelw k fetos!fovamai mhn thn pathsw an synexisw sto kupellaki alla den ginetai na to afhsw twra :-)!

esy treno pas vlepw!megales nikes!!k swsth diaxeirhsh!nomizw eisai polu dynatoteros apo persi!

This Post:
00
231525.100 in reply to 231525.99
Date: 12/29/2012 3:17:33 PM
Overall Posts Rated:
419419
esy treno pas vlepw!megales nikes!!k swsth diaxeirhsh!nomizw eisai polu dynatoteros apo persi!

Καλά μην του ευλογάς και τα γένια. Νίκησε σήμερα τα δεύτερά μου και κάτι έγινε δηλαδή;;; :P

This Post:
00
231525.101 in reply to 231525.100
Date: 12/29/2012 4:31:17 PM
Overall Posts Rated:
2929
Grafo apla gia na perasoume ta post tis proigoumenis sezon :P

etsi etsi na vlepo na vgainoun ta maxairia na ektoxeutei i kinisi sto forum!

This Post:
00
231525.102 in reply to 231525.99
Date: 12/30/2012 5:55:19 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
na swthw thelw k fetos!fovamai mhn thn pathsw an synexisw sto kupellaki alla den ginetai na to afhsw twra :-)!

Τώρα τι να τ'αφήσεις...! Προχωράς και όπου σε βγάλει...! Η αλήθεια είναι ότι η γίνεται χαμός στους κόκκινους αλλά ακόμα και στα play out νομίζω οι κόκκινοι θα έχουν πλεονέκτημα έναντι των αντίστοιχων μπλε...Η Καβάλα από εμάς είναι στα play out εδώ και κάποιες σεζόν και όλο τα κατάφερνε...Φαίνεται ότι φέτος δεν θα προλάβει το τρένο....Αλλά που να δεις γλέντια αν μπει και αυτή στην εξίσωση αν και το θεωρώ λιγο δύσκολο...

Κόιτα και πέρσι ήμουν αρκετά δυνατός αλλά οι τραυματισμοί με είχαν σημαδέψει...Φέτος ξεκίνησα με ένα διβδόμαδο αλλά έχει μείνει εκεί και μπορώ να ξεδιπλώσω τα ταλέντα μου...!!!!

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μου εξελίσσεται με τις προπονήσεις και τις μένουν και χρήματα για ανάπτυξη...Οι βάσεις δηλαδή είναι σωστές...

This Post:
00
231525.103 in reply to 231525.100
Date: 12/30/2012 6:36:40 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Άσ'τον μωρέ να μου τα ευλογήσει...!! :-)

Είχα μεγάλο θέμα αυτή την εβδομάδα γιατί θεωρητικά υπήρχε περίπτωση να κυνηγήσω το 3/3 (μαζί με το κύπελλο)

Εκεί που θεωρώ ότι έκανες λάθος ήταν με το δυνατά στο προηγούμενο αγώνα κυπέλλου που από ότι φάνηκε δεν χρειαζόταν (Είχες υποθέτω προγραμματίσει να ανεβάσεις ενθουσιασμό στο μεταξύ μας και σε αυτό με τον Pάοκ 4)

Αλλά άν λέω άν είχες κατέβει κανονικά στον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου θα είχες το option να κατέβεις με αρκετά καλό ενθουσιασμό στο δικό μας και φούλ ρόστερ εντός έδρας...Σε αυτό το σενάριο θα είχα ακόμα πιο δύσκολες αποφάσεις να πάρω γιατί θα έπρεπε ή να κατέβω στο μεταξύ μας κανονικά ή να το δώσω τελείως το παιχνίδι για να φτιάξω τα λεπτά συμμετοχής και να πάω για το κύπελλο..Έτσι όπως έγιναν το πράγματα και "βλέποντας" ότι στο μεταξύ μας πάς για χαλαρά μου δινοταν ένα παραθυράκι να πάω για το 3/3...Το περίεργο είναι ότι δεν κατέβηκες με τις νόμερο 1 επιλογές και αναρωτιέμαι για που φυλάς την καλή σου 5 άδα αν όχι στο δικό μας παιχνίδι...? Μήπως πάμε φούλ για το κυπελλάκι...? :-P

Ο δικός μου αγώνας κυπέλλου είναι με πολύ δυνατό αντίπαλο και εκτός έδρας αλλά τα όπλα δεν τα παρατάμε αν και το θεωρώ δύσκολο να κερδίσω αν κετέβουμε και οι 2 με τα καλύτερα δυνατά ρόστερ...

This Post:
00
231525.104 in reply to 231525.103
Date: 12/30/2012 7:03:05 AM
Overall Posts Rated:
419419
Δεν ήταν λάθος, με την έννοια ότι ο αντίπαλος έχει καλύτερη ομάδα, αλλά ήταν αχρείαστο τελικά. Δεν περίμενα ότι θα παίξει με τα δεύτερά του και χαλαρά. Ουσιαστικά το παράτησε, πού να το προβλέψω αυτό; Είναι πιθανό να περίμενε και αυτός ότι θα βάλω και εγώ τα δεύτερα, αφού οι χρόνοι είχαν φύγει ήδη από τα 2 πρώτα παιχνίδια (που ήταν must win), αλλά εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι έχω δύο χαμένα παιχνίδια αυτή τη βδομάδα και πήγα με τους βασικούς. Το CT ήταν υπερβολή (τελικά), αλλά με 11 ενθ. και δυο χαμένα ματς να ακολουθούν είχα χρόνο (δεν βοήθησε η κλήρωση αυτής της εβδομάδας, όμως).

Όσον αφορά αυτή τη βδομάδα, ο αντίπαλός μου (καλύτερη ομάδα πάλι, τρομερές κληρώσεις φέτος στο κύπελλο, 3η φορά με ομάδα της ΙΙΙ) έχει δύο κολλητά ντέρμπι στο πρωτάθλημα και ίσως παίξει χαλαρά στο κύπελλο ή προφυλάξει κόσμο. Τέλος πάντων, αφού φαίνεται ότι θα την γλιτώσουμε έτσι όπως πάει ο μπλε όμιλος, γιατί να μην ρίξουμε καμιά ζαριά στο κύπελλο;

Last edited by Villagkouras at 12/30/2012 7:03:29 AM

Advertisement