Neverjetno kaksna zanezljiva zmaga Ostrog nad 1. v vzhodni konferenci. To le kaze, za kako odlicno ekipi gre.
Salo na stran. Zalostno je, da izgubljamo uporabnike in to celo v II. ligi (in to nemalo). To bi moral biti znak za, da nekaj ne delamo v redu v nasi skupnosti. Lahko bi odprli kaksne nove teme na forumu. Recimo pred casom sem imel nitko NBA, kjer smo debatirali o vrhunskih ligah po svetu, pa je zamrlo (ceprav se mi zdi, da je na zacetku kar lepo ozivelo, a ne more nitka sloneti le na 4, 5 ljudeh). Potem bi lahko uvedli (po vzoru sveta) nitko "Kako sem izgubil to tekmo?", ki je bila pri nas ze ziva, a je tudi zamrla (tam menedzerji tudi takticno dozorijo in dobijo kak nasvet, predvsem pa je to zanimiva tema za debato). Potem jaz organiziram Net it! turnir, ki se vsako leto siri (letos je bilo se prevec prijavljenih) in privabljam s tem na forum tudi manj aktivne/nezainteresirane uporabnike. Treba je razsirit bazo ljudi, ki sodeluje na forimu, ne pa da je stalno aktivnih tistih 4, 5 ljudi, ki zenejo forum naprej. Treba je delat na dolgi rok, naredit nove nitke (kar v prihodnosti tudi bom), a ne morem sam oz. ne morem se zanasat le na tistih 5 ljudi, ki so stalno aktivni na forumu. Ze selektor U21 ni ravno aktiven na forumu ka r je zelo slabo.
Nevem, tko jaz razmislam. Se bo treba malo potrudit in zbudit slovenski bb :)