BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (3)

[NT] Говорилня (3)

Set priority
Show messages by
From: Orgon

This Post:
00
301138.94 in reply to 301138.92
Date: 12/2/2019 6:20:21 PM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Отзад напред! Благодаря за пожеланието-радвам се на отлично здраве, пожелавам същото и на теб!

Относно тактиката ми е ясно,че всичко,което може е сбъркано в тоя мач. Ето няколко точки, които можем да дебатираме ако искаш щото така наречения тренерО явно няма да се включи днес, нищо ,че най-силното му качество било общуването.

1) Играем външна защита и очакваме противника ни да играе външна тактика, при положение,че е видно, че единствения му по-класен от нашите играч е център?
2)играем с възможно най-бързата тактика в нападение мач,в който единствената ни цел е да загубим с по-малко разлика?
3) След като сваляме гащи на т.нар по-силни отбори ( за мен днешния съперник не е непреодолим) , на какво точно класиране се надяваме? 4 място може би ни подхожда идеално?
... Ще пропусна анализа ти за мен , защото грам не ме вълнува и няма общо с темата , по -която явно не си толкова компетентен за колкото се опитваш да се представиш.
Смени си работата ;)

From: Baluka

This Post:
00
301138.97 in reply to 301138.94
Date: 12/3/2019 3:14:19 AM
Tormento Demons
II.2
Overall Posts Rated:
5353
Играем зона , защото очаквах да играе отвън . Там отново куцаме за мое съжаление . Започваме с трите най-силни отбора в групата /поне на първо четене е така според мен / и за това пестя усилие . И по-рано казах , че не съм оптимист за второто място . Може би наистина реалната ни позиция е да сме на 4-то място . На какво основание мислиш , че съперника не е непреодолим ? Босна са втори и не знам какво точно си очаквал да играя срещу тях освен моч примерно .

This Post:
00
301138.98 in reply to 301138.95
Date: 12/3/2019 4:22:35 AM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Да, ако не ти представлява проблем , моля обясни защо е логично, когато си на теория по-слаб от противника да играеш
с възможно най-бързото темпо, независимо дали е първи или последен мач за сезона. Ще ми бъде полезно да си опресня знанията. А и тренъора на мъжете също май не знае за това неписано правило, защото игра с бавно темпо и успя да запише престижен успех, поздрави за което и от мен!

Message deleted

This Post:
00
301138.100 in reply to 301138.97
Date: 12/3/2019 4:46:00 AM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Добре , нека приемем,че наистина реалната ни позиция е 4 място в крайното класиране. Все пак имаш ли някакви цели като спортно класиране за този сезон освен обиграването на отбора? Нещо като да се опитаме да надскочим себе си и да бъдем трети примерно? Ако е така това означава да се надявам да скочим на някой от следващите два съперника, Унгария или Португалия. Ако не е така ,значи ще си паднем резонно и от тях, след това ще запишем успехи срещу Андора и Азърбейджан. Интереса ми е продиктуван от чисто фенски интерес ,защото обичам да гледам мачовете на живо и го правя винаги когато имам време. В този смисъл не знам къде да очаквам завързан и съответно интересен мач и къде решен предварително такъв. Успех!

Message deleted
From: Garich
This Post:
00
301138.103 in reply to 301138.1
Date: 12/10/2019 8:21:57 AM
Overall Posts Rated:
3333
Младежите биха Унгария, които преди (а и след) мача бяха номер 19 в ранглистата (също така имат 282 потребителя, ние сме с 87). С други думи - на теория вторият най-силен отбор. На теория, защото на практика ми е трудно да определя кой отбор колко е силен само на база ОИК и заплати на играчите. Това е добре, но не е добре че бяхме с по-голямо усилие (предполагам унгарците са играли спокойно). Не е добре също, че все още има три тежки мача: с 27-те Португалия (256 потребителя), с 41-те Латвия (189 потребителя) и с Хърватска (151 потребителя) - които са само 2 места след нас.

Както и да е - рано е още за сметки, гледаме към следващия мач. Някой по-опитен от мен може да направи конкретен разбор на мача с унгарците, но този път поне селекционера не е объркал "тотото", просто защото не го е играл и е уцелил защитната стратегия (браво за което). Спираме тяхната добра стрелба под коша, а за сметка на това нашата стрелба под коша надминава тяхната защита с повече от 2 цели нива.

Мъжете очаквано бият албанците, там съвсем не ги следя, но ще е добре националния селекционер също да драсне няколко реда какво се случва с батковците.

Advertisement