BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Set priority
Show messages by
From: Meteoritis

To: Res
This Post:
00
310939.94 in reply to 310939.93
Date: 9/4/2021 4:13:36 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Δεν γραφω προσωπικα για εμενα γραφω γιατι εδω στηθηκε παιχνιδι και δεν μπορουμε ουτε να πουμε ΝΑΙ εγινε αυτο και τελος,μονο παμε να το κανουμε και καθημερινότητα λες και δεν εγινε και τιποτα!

Με συγχωρείς αλλά νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος που εξήγησε τι ακριβώς έγινε από την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκες. Και αν δεν κάνω λάθος εξήγησα πριν τοποθετηθεί οποιοσδήποτε άλλος. Επομένως τι ακριβώς αρνήθηκα να παραδεχτώ; Ρωτάω τελείως φιλικά.

From: Res

This Post:
00
310939.95 in reply to 310939.81
Date: 9/4/2021 4:18:33 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Μετα απο τοσα ποστ θελω να βγεια και πεις πραγματικα γιατι πολυ cooking επεσε.Θεωρεις στημενο το το παιχνιδι μεταξυ τους η οχι?Θα μου πεις το παραδεχτηκαν!Παλι καλα θα ελεγα εγω ΑΛΛΑ,ολο αυτο θα σου αρεσε ασχετα του αποτελεσματος η ποτε εγινε και γιατι?Το θεμα ειναι οτι εγινε και ειναι φαουλ κυριοι!

This Post:
00
310939.96 in reply to 310939.82
Date: 9/4/2021 4:19:12 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
πιο παιχνιδι?

This Post:
00
310939.97 in reply to 310939.92
Date: 9/4/2021 4:26:31 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρη και η δική σου θέση και η δική μου. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα να παραδεχτώ αν έχω κάνει κάπου λάθος ή αν αλλάξω την εκτίμηση μου για κάτι και στο λέω πολύ ειλικρινα. Μάλιστα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτό:

Mεγαλώνοντας (όλοι μας) αναθεωρούμε για κάποιες καταστάσεις/απόψεις.Το να παραδεχτείς (όχι κατ 'ανάγκη τώρα) ότι έκανες κάπου λάθος ή είχες λάθος προσέγγιση κάπου,δεν σου αφαιρεί αξία...Σου προσθέτει!

Η άποψη σου όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι και κατανοητή και λογική. Στην τελική κουβέντα κάνουμε και δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση. Σίγουρα όχι από πλευράς μου και αντιλαμβανόμενος τον τόνο σου ούτε από την πλευρά σου.

Στο κάτω κάτω μιλάμε για ενα παιχνίδι στο οποίο ολοι ακολουθούμε τους κανόνες που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα πάντα μα πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όσο αφορά κάποια "ηθικά" κομμάτια που δεν αναφέρονται στους κανονισμούς. Εγώ σαν παίκτης (σχεδον σε κάθε παιχνίδι) δεν κρατω την αυστηρότητα που προτιμάς να έχεις εσύ. Φυσικά έχω κι εγώ κάποια "εσωτερικά" όρια στο μυελό μου. Όλα αυτά είναι τελείως υποκειμενικά.

From: Kung Flu

To: Res
This Post:
00
310939.98 in reply to 310939.96
Date: 9/4/2021 4:31:54 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
έχεις κάνει 3 λάθη μέχρι στιγμής:

1) έχεις κολλήσει ότι ο Μετεωρίτης δεν θα κατέβαινε στο μεταξύ σας.
Μάλλον θα κατέβαινε έτσι κ αλλιώς με εσένα

2)Είπες ότι δεν θα μπεις στα play off...Με το ένα πόδι μέσα είσαι.

3)¨εχεις αρχίσει και κερδίζεις σοβαρά παιχνίδια (κ εγώ έχασα ,με τραυματία βεβαια) οπότε θα αρχίσουν να
σε υπολογίζουν...!
Μην δείχνεις όλη σου την δύναμη από τώρα,είναι νωρίς!! :-P

This Post:
00
310939.99 in reply to 310939.94
Date: 9/4/2021 4:36:04 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Στο στημενο παιχνιδι και γενικως το λαθος ασχετως βαρητητας και αποτελεσματων!Ξαναλεω δεν με νιοαζει εαν ζημιωθηκα!

This Post:
00
310939.100 in reply to 310939.98
Date: 9/4/2021 4:44:03 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Σε ευχαριστω για τα λογια.

Ειπαν οτι θα κατεβαινε ετσι και αλλιως αλλα οποιος θελει το πιστευει σωστα?Η λογικη λεει και οι περισσοτερες στοιχηματικες οτι η εκδοχη να μην κατεβει ο μετεο με εμενα και να παει στο κυπελλο εαν δεν ηταν στημενο το παιχνιδι και δεν ειχαν μιλησει μεταξυ τους!

Ειμαι αλλα θα ημουν ακομα καλυτερα,η για να αναψω συζυτησεις να μιλησω περι βαρητητας και οτι θα μπορουσα και εγω μαζι σου να ειχα μιλησει για χαλαρη σημερα?Τι λες?

Προφανως και δεν με νιοαζει αυτο και για εμενα τελειωσε το θεμα,απλα τρελαθηκα με διαφορες αποψεις και σπαμαρα λιγακι!Σορρυ γιαυτο.

This Post:
00
310939.101 in reply to 310939.100
Date: 9/4/2021 6:14:58 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Καλά ρε κοπρίτες (με την καλή έννοια), γράφω αρθράκι για τους συμπαθείς Tromokrates, βγάζω αποδόσεις Κυπέλλου, κάνα report μετά τους αγώνες και έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να πάρει... φωτιά το φόρουμ;

ps 1: Mεγαλώνοντας (όλοι μας) αναθεωρούμε για κάποιες καταστάσεις/απόψεις.Το να παραδεχτείς (όχι κατ 'ανάγκη τώρα) ότι έκανες κάπου λάθος ή είχες λάθος προσέγγιση κάπου,δεν σου αφαιρεί αξία...Σου προσθέτει!;

Αρχικά εδώ πήρε pop up ο Kung Flu στην εμπειρία καθώς ανέβηκε επίπεδο.

και προσπαθουμε να βγουμε και λαδι απο δημοσιογραφους. Μετα απο τοσα ποστ θελω να βγεια και πεις πραγματικα γιατι πολυ cooking επεσε.Θεωρεις στημενο το το παιχνιδι μεταξυ τους η οχι? ολο αυτο θα σου αρεσε ασχετα του αποτελεσματος η ποτε εγινε και γιατι;

Εάν προσπαθούσα να υποστηρίξω τον Μετεωρίτη δε θα έλεγα ότι είμαι κατά αυτής της λογικής. Σίγουρα πάντως ο λόγος μου δεν ήταν καυστικός. Είπα μάλιστα ότι είναι προς τιμήν του που το παραδέχθηκε ο ίδιος οπότε δε χρειάζεται να κάνει θεωρίες κανείς για το τι έγινε, αφού είναι ξεκάθαρο. Καλό είναι αυτά να μην γίνονται.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη. ΣΕ ΟΛΕΣ αποκτάς πλεονέκτημα άλλες φορές μεγαλύτερο άλλες μικρότερο. Είναι αλλιώς η αμοιβαία χαλαρή, αλλιώς αυτό που έγινε με μένα και τον τεράστιο και αλλιώς το να στηθεί ματς και να σωθώ εγώ πχ τελευταία αγωνιστική επειδή στήθηκε ματς και να πέσει κάποιος άλλος.

Δεν ήμουν τόσο καυστικός γιατί δεν ήταν τόσο μεγάλο το διακύβευμα. Και εμένα μου έχουν στείλει 2-3 φορές για να παίξω με χαλαρή διάθεση. Την μία απάντησα ότι ούτως ή άλλως θα κατέβαινα χαλαρά και την άλλη ότι θα κατέβω με δυνατή(!) Ακόμη κι αυτό είναι, εάν θέλουμε να είμαστε αυστηροί, ένα μικρό πλεονέκτημα. Δε θα το έβαζα όμως στο ίδιο... τσουβάλι με τα υπόλοιπα.

Η λογικη λεει και οι περισσοτερες στοιχηματικες οτι η εκδοχη να μην κατεβει ο μετεο με εμενα και να παει στο κυπελλο εαν δεν ηταν στημενο το παιχνιδι και δεν ειχαν μιλησει μεταξυ τους!

Και για να λυθεί αυτό το ζήτημα. Εννοείται πως η λογική λέει ότι εάν κατέβαινε ο τεράστιος στον αγώνα Κυπέλλου ο Μετεωρίτης δε θα κατέβαινε με σένα. Ωστόσο, αυτό δεν το έμαθε πριν το ματς απέναντι σε 'σένα, αλλά το ήξερε από την αρχή της εβδομάδας. Οπότε εάν κατέβαινε ο τεράστιος, ο Μετεωρίτης θα έπαιζε με τα δεύτερα στο πρώτο παιχνίδι με τα Αγγούρια και θα κατέβαινε με σένα και στο Κύπελλο :)

Υγ. Ωραίο παικτάκι ο Florian "Κατασκροοφεας" Offret. Τον είχα στα υπόψιν.

Last edited by Aimar 21 at 9/4/2021 6:20:49 PM

This Post:
00
310939.102 in reply to 310939.101
Date: 9/4/2021 6:52:06 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Winkel 2 βδομάδες off, ο ημιτελικός θα είναι και τελικός παλικάρια, δεν μαρκάρω εσωτερικές πλέον και δεν νομίζω να μπορέσω να αγοράσω παίκτη, ορίστε με γκαντεμιάσατε.

Επίσης καταγγέλω Μετεωρίτη και Τρομοκράτες γιατί δεν με ενημερώσανε ότι δεν θα κατέβουν. :p
Κατα τ'άλλα chill, ναι και εγώ προτιμώ να μην λέμε ούτε στον αδερφό μας αν παίζει στον ίδιο όμιλο τι θα κάνουμε.
Δεν κερδίζουμε λεφτά στο Μπάζερ, την πλάκα μας κάνουμε, και η αγωνία βοηθάει σε αυτό.

This Post:
11
310939.104 in reply to 310939.103
Date: 9/4/2021 7:54:20 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Για να συμπληρώσω πάνω σε αυτά που είπες. Το παράδειγμα σου με τον Τρομπονιακο δεν το είπα φυσικά για να κατηγορήσω ότι τα κάνουν κι άλλοι. Άλλωστε είναι κάτι το οποίο κάνω κι εγώ με τον τεράστιο άπειρες σεζον.

Χαιρομαι που δεν κρυφτηκατε πισω απο το δαχτυλο σας (αν κ εγινε μια προσπαθεια ωραιοποιησης της καταστασης) κ ειπατε την αληθεια, αλλα αυριο μεθαυριο αν σε αναλογο στησιμο αλλων ομαδων αλλαξετε σταση τοτε θα χασετε το σεβασμο μου.

Κάτι τέτοιο θα ήταν κλοουνιστικο. Προφανώς και δε θα αντιδράσω αν βρεθώ σε ανάποδη θέση ειδικά απ'τη στιγμή που το έχω κάνει εγώ. Άλλωστε πλέον μετά από τόσα χρόνια στο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω ξανά σε παρεξήγηση ή σε ξεκατινιασμα. Μονό συζήτηση και τέλος.

Όσο για την προσπάθεια ωραιοποίησης προσωπικα δεν προσπάθησα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως φάνηκε και δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά δεν υπήρχε σκοπός ωραιοποίησης. Ίσως να φάνηκε έτσι γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι πάω να αμυνθώ κάνοντας επίθεση ή γίνοντας ειρωνικός. Απ'την άλλη αν ήθελα να περάσει το όλο θέμα στο ντουκου το ευκολότερο θα ήταν να μην απαντήσω καθόλου να γραφτούν 3-4 μηνύματα και να τελειώσει. Στάση φάντασμα δηλαδή.

Δεν το έκανα γιατί η παρουσία μου στο παιχνίδι όλες αυτές της σεζόν δεν ήθελα να στιγματιστεί από στάση αδιαφορίας και παρεξήγησης. Άλλωστε μέσα στο παιχνίδι έχω συνομιλήσει με δεκάδες ίσως και εκαντοντάδες άτομα και σχεδόν με όλους υπάρχει μία θετική σχέση και καλό είναι αυτό να διατηρείται ακόμα και σε περίπτωση διαφορετικών στάσεων, απόψεων και προσέγγισης.

Last edited by Meteoritis at 9/4/2021 8:06:24 PM

Advertisement