па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :)
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :)Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom?
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :)Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom?јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom? јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)Sledecu prijateljsku cu da igram u kini,da vidim koliko si tamo popularan...
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom? јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom?
па јесам ти реко да ћу са ортацима да дођем да гледам.. :) Dobro, to objasnjava tri popunjena mesta,a sta je sa ostatkom? јао шмекеру :))) па то су дошли мене и ортаке, цуре да гледају :)Sledecu prijateljsku cu da igram u kini,da vidim koliko si tamo popularan...па тамо мисле да сам Валтер :)))