BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Zajtrajsi zapas V

Zajtrajsi zapas V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
97085.940 in reply to 97085.938
Date: 12/19/2009 4:40:36 PM
Overall Posts Rated:
33
ale on hral tiez LI proti mojej zone, zatial co v minulejsezone som ho v pohode daval aj so slabsim pristupom a s mtm. Tu nie je rec uz len o prihravkach ale aj o defenzive a o to ze som pred zaverecnou stvrtinou prehraval o 23bodov a vlastne v poslednej minute my tam padli 3 trojky inac len 69bodov proti dost slabej vnutornej obrany! A pozri sa na jeho nahradnikov pod kosom vlastne PF co striedal je o triedu lepsi nez starter a Centrov mal rovnakych jedine slabsie striedanie mal u SG aspon co sa tyka platovo, takze to jeho ratingy neskreslilo.

This Post:
00
97085.941 in reply to 97085.935
Date: 12/20/2009 3:09:55 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
K tomu co tu bylo napsaáno od více lidí:

to ze pf/c by mali mat lepsi driving handling je tiez blbost

Nejde o porovnání s realitou, jestli něco odpovídá reálnému basketu nebo ne, ale o tom, jak tady funguje engine. Takže si klidně dál hrej LI bez těchto vlastností a nadávej na engine :-)

A že by na všechny útoky PG/SG/SF bylo důležité OD, s tím taky nesouhlasím. Když jde moje PG do driving lay-up, tak ho určitě neproměňuje díky soupeřovému nízkému OD.

This Post:
00
97085.942 in reply to 97085.941
Date: 12/20/2009 6:33:19 AM
Overall Posts Rated:
33
Neviem preco sa tak tesis ze sa tu hra nerealisicky basketbal, ja mam teraz v time najvyssi DV 10 RAG kludne zahram ale aby centri mali DV HN nad 12 to je uz fakt GAY (moj pf ma 7-8)...mozno este spominas na tie casi ked sa tu bez problemov dalo zahrat look inside, ked niekto netrafil obranu prehraval atd. to vsetky tieto vylepsenia robili na zaklade bojazlivym manazerov silnych timov ktori plakali na global fore ze skoro prehrali a vsetko nasmeruje tomu ze sa bude hrat len jedna taktika atd. bali sa aj toho ze v PO proti nim slabsie timy zahraju CT a oni nemozu dat TIE a preto nastavili ten dalsi GAY sysem v PO ze sa moze hrat len TIE a normal. Dalsia vec ze narocne taktiky so slow pace urobili nenarocnym opat raz nieco co sa priblizuje default taktike a vdaka comu hra opat stratila na hratelnosti.

Last edited by Elon Musk at 12/20/2009 6:37:45 AM

This Post:
00
97085.943 in reply to 97085.942
Date: 12/20/2009 7:09:22 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Vůbec si mě nepochopil ...

This Post:
00
97085.944 in reply to 97085.943
Date: 12/20/2009 8:13:59 AM
Overall Posts Rated:
33
vobec? dobre nechajme to tak a hrajme dookola PTP a MTM a budme stastny :))

This Post:
00
97085.945 in reply to 97085.944
Date: 12/20/2009 8:31:46 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Vůbec.
Já nemám radost z toho, že se tady hraje nerealistický basketbal. Mně je realistický basketbal ukradený. Já hraju BB a snažím se pochopit engine a budouvat svůj tým, aby dokázal co nejlépe využít silné a slabé stránky enginu. Ten kdo hraje hattrick, taky hraje podle toho, jak funguje hattrick a ne podle toho, jak se hraje reálný fotbal.
Kolik je kromě mne top týmů, co hrají dokola PTP a MTM? Já jsem sice přesvědčený, že je to nejlepší taktika (když na to má člověk přizpůsobené hráče, např. si nemyslím, že pro Törööö bylo MTM proti mně nejlepší volbou, protože on na to hráče nemá, i když by si někdo mohl podle týmových ratingů myslet, že jo), ale zjevně zatím až tak moc top manažerů, kteří si to myslí taky. Uvidíme na NT úrovni, tam nemusí platit to, co na klubové a nemusím s touto taktikou uspět.
Jinak ještě k tomu handling + driving pro podkošáky ... já ti reagoval na LI, samozřejmě při R&G potřebují různé pozice jinou úroveň jednotlivých skillů, než při LI. Takže je to o tom, aby si manažeři uvědomili, že se stejnou sestavou může být nějaká taktika vysoce účinná a jiná naopak extrémně neúčinná.

This Post:
00
97085.946 in reply to 97085.945
Date: 12/20/2009 9:08:30 AM
Overall Posts Rated:
33
No ale pre mna co sa trosku vyznam aj v real basketbale uz to tak jedno nie je. Hlavne ked tu amici stale opakuju ze chcu vytvorit the most realistic basketbal simulation ever, to ze sa to neda hned perfektne urobit to tiez viem pochopit ale tie novinky co zaviedli boli podla mna viac krokom spat ako dopredu.

Jinak ještě k tomu handling + driving pro podkošáky ... já ti reagoval na LI, samozřejmě při R&G potřebují různé pozice jinou úroveň jednotlivých skillů, než při LI. Takže je to o tom, aby si manažeři uvědomili, že se stejnou sestavou může být nějaká taktika vysoce účinná a jiná naopak extrémně neúčinná.

Ja viem ze to myslis dobre ale je lahke povedat ze ked nieco nefunguje tak preto lebo niektore zrucnosti ma hrac slabsie a tie treba zlepsit a potom to uz bude dat hrat. Ale to je samozrejme ked ma hrac uz dobre vsetky vlastnosti bude tim fungovat lepsie.
Pozrel som si BBB zapasy od stvrtfinale takze top timov sveta. 3krat zahrali dovnutra 2xproti tebe King Drive a Torooo obidvoch si "bez problemov" dal hoci Torooo mal podla mna velmi dobre ratingy v defenzive no ale 68 bodov co si dal je k tomu prisbosobene, problem mal vtom ze hral inside taktiku. Treti pripad bol ten Iranec ktory po vypadnuti protestoval proti enginu dost drasticky ked vlastne urobil "sebavrazdu". Najviac bodov strelil prave on a to "neuveritelnych" 74. A jeho super ani nemusel zahrat zonu stacil mu na to kludne MTM.

Chcem poukazat nato ze moznosti su tu len zdanlive na takticke riesenia, manazeri hraju len na istotu nemusia riskovat, nie su nuteny pri obrannej taktike rozmyslat. Nie je preistor na prekvapenie supera. Zabetonujes sa na jednu spravnu taktika a hrajes to stale. Ja by som tiez nemal problem mal som vzdy muzstvo orientovane na vonkajsiu taktiku len som si myslel ked uz si mozem dovolit aj lepsich centrov budem mat aj viac moznosti co by pred par sezonami este aj fungovalo.

Last edited by Elon Musk at 12/20/2009 9:12:35 AM

This Post:
00
97085.947 in reply to 97085.946
Date: 12/20/2009 9:28:10 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
To s těma změnama máš pravdu. Taky si myslím, že tomu až tak moc nepomohli. Aspoň pro mě se zony staly ještě méně hratelnější a já tvrdím, že zony přinesly do hry mnohem více randomu. V útoku si myslím, že změny přinesly hlavně to, že už není třeba hrát jen rychlé taktiky a je mnohem obtížnější hrát LI, týmy byly zvyklé hrát tuhle taktiku s vysokým IS u PF/C, ale to už v novém enginu nestačí, ještě to jakžtakž funguje u LP. Ale přesto si myslím, že LI může se správně složeným týmem, fungovat hodně dobře.

Co se týče toho, kam hru dále rozvíjet, tak tomu můžeme přispět komunikací s BB a našimi návrhy na suggestion foru. Ale to jsem já osobně vzdal vzhledem k tomu, jak BB's v poslední době (bohužel) fungují.
Přesto se mi pořád BB zdá jako hra s nejzajímavějším enginem.

Ale abychom BB's jen nekritizovali. Třeba to přepozicování do obran si myslím, že je celkem zajímavá novinka.

Last edited by rwystyrk at 12/20/2009 9:30:48 AM

From: KifaH
This Post:
00
97085.948 in reply to 97085.1
Date: 12/20/2009 11:28:51 AM
Overall Posts Rated:
3737
Konečne sa mi podarilo ukončiť výmenu personálu. Platy už boli neúnosné. Veď starý tréner bral toľko peňazí ako berie teraz komplet staff :) Teraz už len nech dobre slúžia :)

This Post:
00
97085.949 in reply to 97085.948
Date: 12/20/2009 11:38:33 AM
Overall Posts Rated:
4343
nepozna niekto sposob ako zarobit 3M do 2-3 hodin ?

Feel free to ask me!
This Post:
00
97085.950 in reply to 97085.949
Date: 12/20/2009 1:09:50 PM
Overall Posts Rated:
99
ak by niekto poznal, tak aj ja chcem vediet :))

Advertisement