Először is leszögezem, hogy nem szeretnék megbántani senkit, de van itt egy elég érdekes dolog!
Cimi másfél hete a következőt írta nekem NT ügyben, idézem a lényegét:
Szeretnélek megkérni, hogy segíts nekem majd a jövö évben.
Magyarán felkért a segítőjének!
De lám,mi történik itt és most... Látható nyomásra - szerintem nem saját akartból - fogja magát és letagad,mint felkért segítőjét..
Finoman szólva ez igencsak színes dolog... Döntse el mindeki mit is gondol róla ezt követően, én mindenesetre nem vagyok hajlandó ebben a "közösségben" segéd lenni, amely kinéz magából.
Tehát ez az egyik dolog.
A másik az, hogy tegnap kértem mindenkit ne pofára ítélkezzen, ne prejudikáljon, ne éljen előítéletekkel soha senkivel szemben! Mert ezt tanultam a gimiben töri órán, az egyetemen meg társadalomtudományból és filozófiából. A tanáraim nyomatékosan felhívták ennek a káros voltára a figyelmünket! Miért mondom csak el ezeket?
Mert most is a pofámba kapom, hogy ilyen meg amolyan "John félék"...
Leszögezem nem vagyok sem színesbőrű, sem bűnöző és semmi megkülönböztetésre nem adtam indokot. Egy vagyok a közel 900 userből idehaza.
Egy, aki elmondja karakánul a véleményét minden kérdésben.
Egy, aki tényeket tár fel, valós adatokat közöl, DE egyesek még a tényekkel is vitába szállva próbálnak engem hülyének titulálni. Pedig az utóbbi vitáimban valós edzés eredmények tömkelege nyüzsgött mégis vitatták itt páran.
Erre már tényleg nem tudok mit mondani, mint ahogyan arra is nehéz amit az NT stáb művel.....
Azzal, hogy a felkért tag 10-12 óránként ki be lépked a stábból, mert megsértődött rám.
Na és? Én nem sértődtem meg rajta. Azon viszont igen, hogy a kapitány által -idézem -
" elismerem a nagy tapasztalatod illetve u21 eredményeidet", de mégsem kérek belőled dolog az ilyen módon lett elrendezve.
Ennyit szeretem volna közölni a kedves választópolgárokkal.
Nem éppen érzem korrektnek az ilyen eljárást velem szemben.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/3/2013 10:57:55 AM