Lépj túl rajta, vagy beszéljétek meg pm-ben. Ha cimi csak arra kért meg, hogy segíts a játékosok összegyűjtésében, az megtörtént és nem is tagadta le, hogy ezt kérte tőled. Hacsak le nem írta, hogy legyél scout, legyél taktikai felelős, stb, akkor megint az a szitu van, hogy továbbgondoltad más mondatait és olyat hámoztál ki belőle, amit ő nem mondott. Emlékezz csak rá, én is segítettem neked, amikor kapitány voltál. Kértem én olyat, hogy említs meg a stábban, vagy hogy kiírhassam, hogy segítő vagyok? Elkezdtem én a te nevedben ostorozni azt a közösséget a fórumon, aminek pont a támogatására volt szükséged? Ráadásul cimi szépen megkért, hogy fejezd be, amit csinálsz, állítólag az "ő érdekében". Csakhogy pont neki ártottál legtöbbet.
A "John-félék" meg nem feltétlenül pofára ítélkezés. Lehet, hogy a rossz tapasztalatok alapján mondják. Ha nálad csöngetnek, kinézel, az ajtó előtt áll egy szőke, kék szemű emberke (csak azért sem leszek rasszista

), kinyitod az ajtót, erre pofánvág, mit csinálsz? Letudod magadban. És ha ez 5 egymás utáni napban ismétlődik, és mindig egy szőke, kék szemű ember áll az ajtód előtt? Kinyitod-e az ajtót hatodik nap, ha csöngetnek és kinézve megint egy szőke, kék szemű emberkét látsz? Ha igen, hülye vagy. Ha nem, akkor meg tapasztalt. Csak egyesek majd arra is azt mondják, hogy pofára ítéltél.
Amúgy nagyon szép dolognak tartom, hogy te ennyire ellene vagy az előítéleteknek, úgyhogy javaslom, egyszer szállj fel a 9-es buszra úgy este kilenc körül és menj vele két kört a József körút és az Orczy tér között. Másnap majd beszélgetünk előítéletekről. Te sem előítéletes leszel, csak tapasztaltabb. Ugyanígy nem pofára ítélkezés és nem előítélet, hogy ha veled valaki nem akar együttműködni. Rossz tapasztalatai vannak veled, ennyi. Ha belegondolsz, talán nem is alaptalanul, hiszen nem is nagyon tudok olyan fórumozót mondani, akivel még nem vesztél össze, nem hülyézted le.
A valós tényeidről meg annyit, hogy bemondás alapján várod el, hogy elhiggyük. Ami szigorúan matematikai alapon kiszámolható eredmény lett volna, azt pont te hoztad fel bizonyítékként, majd amikor szóltam, hogy ez pont nem a te igazad bizonyítja, közölted, hogy még számolni sem tudok. Amikor levezettem - az egyébként kb általános iskola 3. osztályos szintű - számolást, akkor meg azt mondtad, hogy hülyeség minden adat, ami alapján számoltam. Mármint azok, amikre te hivatkoztál és te akartad bizonyítékként felhasználni. Amúgy ha gondolod, én is tudok levelekből idézni. Pl amikor egy szintén nagyon komoly vitánkban hivatkoztál egy "valós tényre", majd amikor mondtam, hogy elő a farbával, közölted, hogy jó, hát igazából csak blöfföltél. Megvan még a levél. Meg az a levél is, amiben a szerb kapitánnyal készült interjú fordítása van, ami érdekes módon a mai napig nem került elő, mivel ott is pont ellentétes eredmény jött ki, mint amire számítottál. Szóval a valós tényeid ugyancsak furcsa szűrőn esnek át, ami nem a te igazad bizonyítja, az mindig megy a süllyesztőbe, míg végül az az egy érv marad, hogy te már 350-500-750 (nem tudom már követni mennyi, mert folyton növekszik a szám) u21 esélyes és keretteg játékost láttál, meg az hogy a te embereid hogy fejlődtek. Mondtám már neked a múltkor is: mutasd meg! Kardoskodsz a 120k-s u21-es centerek mellett? Eddz ki egyet te magad és ne arra hivatkozz, hogy más milyet edzett 10 szezonnal ezelőtt! Ja és ha hiszed, ha nem, nem a te embereid az etalonok edzés területén. Bőven tudnék neked olyan játékosokat mutatni, akik a te fogalmaid szerint nem is létezhetnének.