Ne drži! Nisva višala samo midva. Do krepko čez 800k je višal še eden, ki pa ni bil Slovenec.Če bi ti imel več denarja, bi pač višala do višine, ki bi se zdela smiselna vsaj enemu od naju.To je vendar smisel trga.Preprosto, da bolj ne more biti.
Kot sem napisal: višal si mojo ceno. Ne vem, kje se ne razumeva.
Če bi jaz imel 1.5M na računu, bi pač ti dal 1.65M zanj. Kar ni njegova realna tržna cena. Vendar ker je Slovenec in takih trenirancev je malo, ga bo eden od naju preplačal. Če bi v tem primeru jaz vedel, da nameravaš ti dati zanj tudi 1.65M, ga do 1.5M ne bi višal.
Res se mi zdi, da se ponavaljam kot stara plošča. A res tako nerazumljivo pišem ali kako?
O teh tvojih višjih ciljih pa ne bi več pogreval, smo o tem napisali že prave romane. Pa o posledicah tudi.
Vidim, da obrneš debato, kakor ti paše. Sploh nisem govoril o takšnih "višjih ciljih". To si samo ti tako razumel ali pač hotel spet samo provocirati.
Igralca sem preprosto kupil,ker ustreza potrebam moje ekipe in bo treniran tako, kot bom želel jaz.
Kar je vse lepo in prav. Vendar če bi bil jaz selektor, bi si želel, da takšne igralce kupijo klubi, ki bodo trenirali tako, kot je dobro za reprezentanco. In to je možno, če nekdo zbere okoli sebe nekaj klubov z dovolj financami, ki bodo pokupile najboljše trenirance in reprezentančne interese dali pred svoje. Podobno dela Češka in kljub majhnemu številu uporabnikov velja za velesilo na NT sceni.
Najbolj logično je, da takšno zadevo organizira selektor, vendar je Ice že dal vedeti, da se ne bo ukvarjal s tem. Meni pa je to izziv.