1. Ezt a szabályt ki hozta? Én ugyanis edzettem már nem egyszer 3-as kieget, sikerrel. Amúgy sem kéne Györgynek az egekbe húzni a kv-ját, kéne neki 6-7 szint és kész. Ráadásul pont te hoztad fel példának a kinti bd-t, akinek 7 szintet emeltek a kv-ján. Györgynek az gyorsabban fejlődne, egyrészt a magassága, másrészt pont az alacsony induló miatt, ergo, ha annak belefért +7 szint kv, akkor Györgynek is belefér.
Verebes más téma, én sem edzettem volna a 3-as passzát, de főleg a magassága és a kora miatt. Az érem másik oldala viszont, hogy eszembe sem jutott volna azon háborogni, hogy miért nem játszik az u21-ben. Egész egyszerűen tudomásul vettem volna, hogy 14,5k-s fizetéssel nem u21 szintű játékos. Ami miatt viszont még érdekes Verebes, az az, hogy te hajtogatod állandóan hogy monsterek kellenek, erre "kinevelsz" egy 14,5k fizetésű játékost. Az hol monster? Szerinted simán megoldható ugyenár egy monster kinevelése és főleg eltartása, nos lássuk. Állandóan az olaszok 100k-s centereivel jössz, hát eddz ki egy olyat.
2. Igen, ebben az egy skillben tartod a szavad, de emlékeztetnélek, hogy nem is olyan régen pont te írtad be fórumra, hogy a kapitány szava szent és amilyen edzést kér, azt kötelező betartani. Te miért nem tartottad? Passzt kért, te meg edzettél minden mást, sikerült 10 hét alatt összesen három passz edzést tartanod.
3. Na megint ellentmondasz magadnak, ugyanis eddig azzal papoltál, hogy lassan fejlődne a kv. Most akkor 10 centivel alacsonyabban, kisebb indulóval majdhogynem másfélszer olyan gyorsan fejlődne, mint akit linkeltél, vagy mint Verebes. Remélem ,azt már nem akarod megmagyarázni, hogy a magasabb embernek gyorsabban fejlődik. Ráadásul leírod, hogy az általad mutatott játékos még rosszabb is volt benti skillekből, akkor miért is ne lehetne legalább ugyanolyat kihozni belőle?
4. Nem azt mondta, hogy 11-11nél megállna, az ugyanis nem 21 éves kor elejére vonatkozott, hanem iránymutató az edzés elkezdéséhez.Kusti hozzászólását meg szerintem olvasd el újra. Azt írta ugyanis, hogy jó draft, de nem lesz irányító, vagy dobóhátvéd, ergo bd posztra lehet jó, vagyis bv-t és pattanót kell edzeni. Sajnos te már ott tartasz, hogy mindent átértelmezel, hogy végül az jöjjön ki, hogy még valaki egyetért veled. Amúgy sem szentírás, hogy milyen indulókkal fér be valaki. Ezt a draft erőssége dönti el, ha nem lesz nála legalább 5-6 jobb játékos ugyanarra a posztra (akik mind jó helyre kerülnek és akiket edzeni is fognak!), akkor igenis esélyesként kell kezelni.
5. "Végre" elismerem nyilvánosan? Ember, én már több szezonnal ezelőtt is leírtam a fórumon (ergo nyilvánosan), hogy teljesen felesleges bd-t u21-re edzeni, csak nagyválogatottra érdemes. Már ne is haragudj de a mobstereid felemlegetése meg orbitális baromság. 50k-s monster? Ne nevettesd már ki magad. Vagy legalább ahhoz tartsd magad, amit kevesebb mint egy hete mondtál. Már tudniillik, amikor az olaszokról beszéltél. Amúgy nagy okosság volt 206 centis sztár potot (Kenesei), meg 208 centis húzóembert (Torgyán) monsternek edzeni center poszton. A 196 centis Lovászról már ne is beszéljünk, őt is centernek edzetted és anno még nekem bizonygattad, hogy az micsoda remek center lesz. Ezek után a "monsterek" után meg aztán még viccesebb, hogy kioktatsz mindenkit, hogy te többet tudsz az edzésről, mint mi mindannyian, vagy hogy fogalmaztál.
6. Akkor írd már le légyszi, hogy az állítólag gyengébb indulókkal kezdő, általad másodikként mutatott játékosnak hogy jött össze amit beírtál?
Amúgy csak szólok, egy szezon az 14 hét, nem 10-11. Helyesen így nézne ki: 12 hét kv edzés, 8 hét bv edzés és mondjuk 10 hét pattanó edzés. Ez így összesen 30 hét, ami nem 2,75 szezon, hanem 2 szezon + 2 hét. Ráadásul a 8 hét bv és a 10 hét pattanó az elég bőségesen lett számolva, simán meglehet hamarabb is. Azaz marad további egy szezon (nem 4-5 hét, hanem 12-14 hét) tempóra, passzra, vagy amit éppen kér a kapitány és akkor még mindig csak 21 éves kor elején járu
Last edited by LA-Charlie50 at 9/17/2013 9:10:47 PM
Don't feed the troll