(39832108)Nem az én meccsem, lehet kicsit elfogult vagyok, de hogy a fenébe tudta ezt a vendég csapat elveszteni? Ilyen mértékű védelem átdobással, és levédekezéssel ritkán találkozik az ember, ts előny nem lehetett, 1:3:1 ellenére nem vesztette el a lepattanózást. Ha bedobja az összes büntetőt amire szerintem még soha nem volt példa ebben a játékban, akkor is max egál! mi kell ide ahhoz, hogy valaki egy ennyire sima meccset mutató értékeléssel behúzzon egy meccset? A kezdő ecs 16 perc után kiütötte magát, utána sem változott a meccs képe sokkal. az ellenfél a lehető legszarabb védekezést választotta szinte, mégis két ilyen torony nem tudta megoldani a helyzetet a megfelelő taktikával a 2x 3x gyengébb benti emberek ellen sem. ahogy néztem a formákba is előny volt 1 szint az ecs javára!
Amit teljesen nem értek, (gratulálok, hogy sikerült ilyen csapatot összeraknia Nagyfalconak) hogy nem az első meccse, amit így nyer meg. Az r&g ennyire foghatatlan és verhetetlen ha egy csapat jól van összerakva? Mert ezt jelenleg a 2 pontos erőltetésénél nagyon nem érzem. ott ha levédekeznek akkor meghalt a játék itt meg vígan szórakoztak a fiúk egy elvben elvesztett meccsen!
itt a 3:2-őt verte meg igaz szoros meccsen, de majdnem levédekezve simán átdobva!
(39832090)1:1-be teljesen levédekezve totálisan átdobva, mégis teljesen sima mérkőzés
(39832070)mi vagyunk ennyire bénák, vagy valamit ő tud, amit a másik 2/3-ad nem tud?
Ne hari Nagyfalco, hogy ha erre tévedsz, hogy betettelek, de annyira meglep a csapatod teljesítménye, hogy kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a tapasztaltabbak, ebből remélem más is tud majd tanulni. Ha zavar, írj PM-et azonnal törlöm és hagyom a témát!