BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXI

Kérdés és csevegő XXI (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Chosen
This Post:
00
241411.949 in reply to 241411.948
Date: 9/18/2013 2:26:00 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Úgy látom megint volt egy kis fizetéscsökkentés a rendszerben. Mintha a kinti dobás súlya csökkent volna a fizuban - nekem legalábbis azoknak csökkent jelentősebben a bére, akiknek magasabb ez a skill. Mi a véleményetek?

From: Bandi99

This Post:
00
241411.950 in reply to 241411.949
Date: 9/18/2013 3:17:29 AM
Overall Posts Rated:
3232
Igen, nálam is úgy tűnik, hogy dobótáv és/vagy tempó lett "olcsóbb", bár nekem gyanús még a külső védekezés is.

This Post:
00
241411.951 in reply to 241411.948
Date: 9/18/2013 7:55:26 AM
Overall Posts Rated:
350350
1.) A szabályt az élet diktálja, ugyanis van 3*14 heted és abba semmi felesleges edzés nem fér bele.
Aki van olyan hülye, hogy nekikezd 2-3-as kiegeket edzegetni a főbb skillek helyett arra jogosan tartja a mondás aki hülye haljon meg. Nem fér bele az időkeretbe! Mit nem lehet ezen felfogni?
Kéne neki 6-7 szint... és az egy szezonnyi edzés szorozd már ki.. ha kéthetente lép, akkor 7*2=14 hét.
Azt mondom az a játékos, akit írtam 13k-val játszott szintén u21-ben. Nem a fizetés fogja meghatározni ki játszik és ki nem, hanem a tudása! Ha pl egy 18ks-ba belefér t 13, dtváv 10, kv 12, 2 p 12, bv 13, patt 10 akkor az garantáltan játszani fog bedobóként, mert ennél jobbakat az utóbbi időben (4-5 szezon) nem sikerült edzeni.
Muhaha.. te oktatsz engem, de nem vagy hajlandó Czédlit maxra feledzeni. Hogy is van ez? Előbb edzd fel Czédlit maxra,mint ahogy én már 3 ízben megtettem a fiammal és utána mondj bármit is arról, hogy mit tegyek. Előbb te vagy a soros még sosem edztél fel monstert, pedig már a fizetések is jócskán csökkentek idéntől....

2) Tartom is jó szokásomhoz híven, de az is baj volt a kapitánynak, mert neki az gyenge volt...
13 bv gyenge volt neki! Akkor kérte volna feledzeni még jobban azt. Miért a tök felesleges passzt kérte edzenem? Miért nem a bv-ét 15-ig? Ennyit erről a vádaskodásodról...

3) Ismét ferdítesz. Pont azt mondtam, hogy a bv-nél gyorsabban fejlődik a kv a 193 centisnél, de még a magasabb fiam is tudott 2 hét alatt lépni belőle ellentétben a másik fiammal, akinek 3 hét kellett 1 bv lépéshez! Vagyis igazat mondok, a kv gyorsabb a bv-nél, hiába próbálod kiforgatni a szavam.

4) Állj, de nem is mondta, hogy tovább edzené! Ergo úgy hagyná az egészet és elkezdene neki passzolást edzeni 15 csrilliós szintre...
Azt mondom én is, hogy draft=szerencse kell, hogy eredményesen lehessen edzeni.
A fiaddal én nem bajlódnék, eladatnám egy trédernek hadd bohóckodjon vele. U21-es edzésre alkalmatlan a 3 kv , mint ALAPVETŐ FŐ SKILL hiány miatt! Mit nem lehet ezen ép ésszel felfogni?
Nagyon remélem lesz 5-6 másik jobb nála aki odaérnek majd az u21-re.

5) Mutasd meg azt a "100 éves" hsz-ed, eddig csak pm-ben irkáltad nekem, hogy butaság az u21-re bedobózni.. Monster= maximumra feledzett játékos potenciától függetlenül.
Lehet egy sztárból, tehetségből is monster, ha az maxra fel van edzve. Ennyi.
És az igazi monster tényleg a legenda vagy minden idők center fullra feldzve, de attól még Czédli fiad is monster lenne ha fel akarnád edzeni (de nem akarod). Sőt meg fogsz lepődni, Erdei is monster a maga kategóriájában. Sorolhatnék még pár 8-as potos monstert... Azok is monsterek, ha fullosra ki vannak edzve, így a 7-es potos fiam is azok. Lovászt kísérletből edztem.
Abból az időből is van tapasztalatom a benti edzésre. Tehát már elmondható, hogy 6 szezon "törpés benti edzést" részben megcsináltam. Még inkább illene elfogadni a véleményem a 193 centis emberedre ezek után.

Oké ki látott nálam több magyar u21 esélyest ill u21 tagot? Ki látott kb ugyanannyi külföldit?
kb több,mint félezer vagyis 500-nál több (leírom számmal is hátha nem érted) u21 játékost láttam.
Van némi tapasztalatom és aztr ezek után kár kétségbe vonni bárkinek is.
Nem mondtam sosem, hogy én vagyok az atyaúristen, de illene meghallgatni ha most akkora baromságok kerülnek porondra, mint 3 passzt edzeni 203 centisnek, 12 pattanós classic bedobó és most a 3 kv-és ember u21 esélyesként való emlegetése. Ezek mind akkora blődségek, hogy nem hiába leszek tőle ideges! Én, aki 500+ u21 játékost látott ilyen zöldségekkel még a középszintet képviselő nemzetek közt se találkoztam... És nem ez a baj, hanem, hogy mi már voltunk ennél jóval magasabb nívón is. De így sosem fogunk visszajutni, elég csak a ranglistás esésre ránézni. 12. helyről estünk vagy 15-20 helyet.

folyt köv.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/18/2013 7:59:31 AM

This Post:
00
241411.952 in reply to 241411.951
Date: 9/18/2013 7:58:00 AM
Overall Posts Rated:
350350
6) Megkérdezném hány szezonnyi benti edzést adtál 200 cm alatti embernek?
Naugye, nem túl sokat. Ergo nincs bene sok rálátásod velem ellentétben.

Ismétlem. kv ha 2 hét 1 ugrás és 7 szintet kell edzeni, akkor 7*2 = kb 13-14 hét edzés
bv 3hét/lépéssel számolva 3hét*4 szint= 12 hét, - mert erre van tapasztalatom nem is egy! -
pattanóra szintén van tapasztalatom - 4 szint 3 hetente az 12 hét
Hopp! máris 37 hét edzés elment a 42-ből! Marad 5 heted, amit elsőre is írtam, hogy tempót vagy dtávot edzzél. Na az k.. kevés lesz..

egy

t 9 dtváv 8
kv 11
2p 8 bv 12
patt 11
ember meg NEM U21 szint kinti bd esetén.

És nem kívánom többet ismételni magam, ha elhiszed amit írok elhiszed, ha nem, akkor nem nálam van a gond.
2-3* elmondtam most is ugyanazt,mint tegnap..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/18/2013 8:06:06 AM

From: Chosen
This Post:
00
241411.953 in reply to 241411.952
Date: 9/18/2013 9:31:13 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ez egy érdekes játékos:

Tulajdonos: Retired

Fizetés: $ 56 335
Szerep: kabala
(BuzzerBeta)

TSI 195000
Kor: 24
Magasság: 7'0" / 213 cm
Tehetség legenda
Forma: jó (7)

Tempódobás: titáni (15) Dobótáv: gyenge (4)
Külső védekezés: megfelelő (6) Technika: legendás (17)
Labdavezetés: legendás (17) Passzolás: földöntúli (16)
2 pontos: gyenge (4) Belső védekezés: csodálatos (14)
Lepattanózás: lenyűgöző (12) Blokkolás: titáni (15) ↑
Erőnlét: pocsék (2) Büntető: jó (7)

Tapasztalat: gyenge (4)

Igazi tripla-dupla gyáros volt a finn 3. ligában. :)

Last edited by Chosen at 9/18/2013 9:31:40 AM

This Post:
11
241411.954 in reply to 241411.952
Date: 9/18/2013 10:12:50 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
John!

Nem lehetne ezt vegre abbahagyni mar, de tenyleg?
Annyiszor irtak mar tobben is, hogy nem igazan vonz senkit ez a kotoszkodes, mert erre nincs jobb szo.
Borzaszto, hogy az ember melo utan felnez, keres valami jo kis temat, es minden egyes nap ez az iszonyatos egozas megy.
Mint egy kamasz kolyok aki allandoan, mindennek ellentmond.
Mivel valoszinusitem masoknak hamarabb leesik mint neked, hogy mit muvelsz itt, hamarabb hagyjak itt az egesz forumot, mint minden nap ezt olvassak....
Hasznalhato informaciokat es normalis hangvetelu bejegyzeseket, szerintem ezeket eroltesd, a tobbit rendezzetek privatba, vagy MSN-en!

Udv,
Szepiz

This Post:
00
241411.955 in reply to 241411.954
Date: 9/18/2013 10:18:00 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pont,hogy használható infókról beszélek, csak nem képesek meghallgatni.. És ha ideges leszek, akkor dafke is verni fogom az asztalt úgyhogy jobb lesz ha elfogadjátok a tényszerű megállapításaim mielőtt még jobban dühbe jövök.

This Post:
11
241411.956 in reply to 241411.955
Date: 9/18/2013 10:25:39 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
És ha ideges leszek, akkor dafke is verni fogom az asztalt úgyhogy jobb lesz ha elfogadjátok a tényszerű megállapításaim mielőtt még jobban dühbe jövök.

Én meg ha ideges leszek, mert nem kultúremberhez méltóan reagálod le a frusztrációdat, akkor nyakon váglak egy nagy büdös hallal.

Message deleted
This Post:
00
241411.958 in reply to 241411.951
Date: 9/18/2013 10:26:59 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. A szabályt az élet diktálja, csak az a baj, hogy neked az az élet, amit te csinálsz, minden más meg hülyeség. És nem oktatlak, csak rávilágítottam, hogy te beszélsz monsterezésről, meg arról, hogy te mindenkinél jobban értesz a center edzésről. Hát akkor mutasd meg. Hivatkozhatsz te itt a 200 centis sztár meg húzóemberekre, akiket "kiedzettél", garantálom, hogy Czédli ez év végére jobb lesz, mint ők bármikor egész karrierjük során. És hogy ki látott nálad többet? Már ne is haragudj, de az semmit nem számít. Eddz ki egy monstert és utána beszélgethetünk. Ugyanis olyasmiről papolsz, amit soha életedben nem csináltál meg, hiába is jössz itt Keneseivel, meg Torgyánnal, azok ugyanis nem monsterek. Én is láttam sok hokimeccset, mégsem állok le olyannal vitatkozni a hokiról, aki fele annyit látott, mint én, de mondjuk 3 éve csinálja, azaz játszik. Az meg külön vicces, hogy eddzem fel Czédlit maxra, mielőtt hozzád merészelek szólni. Idén év végére jobb lesz, mint Kenesi, vagy Torgyán. Nem nagy művészet ám sztár potot maxra edzeni, én is megcsináltam már nem egyszer, nem kétszer. De tudod mit? Eddz ki te egy olyan játékost, mint amilyen Czédli 21 éves kora elejére lesz és majd utána vitatkozni. Ugyanis azt a szintet még soha nem érted el egyetlen emberednél sem.

2. A kapitány passzt kért, amit nem teljesítettél. Pont. Mellesleg ha már azt nem teljesítetted, akkor edzhettél volna bv-t helyette, de azt sem tetted meg. Edzettél összevissza mindent.

3. Tehát a kv gyorsabb a bv-nél. A 203 centis embered 2 hetente lépett. Akkor hogy jön ki, hogy a 10 centivel alacsonyabb, fiatalabb és alacsonyabbról induló ember is ugyanúgy fejlődik? Na ez a ferdítés.

4. Ühüm, tehát ha nem mondta, akkor nem is úgy gondolja. Ez az egyik legnagyobb bajod, valaki mond valamit, te meg továbbgondolod. Persze úgy, hogy neked legyen igazad. Ezt már nem egyszer eljátszottad több emberrel is. Azért én a helyedben elgondolkodnék, hogy ha 10 ember érti, mit akart az illető mondani, te egyedül meg másképp értelmezed, akkor talán nem te értelmezed jól.
Remélni meg sok mindent lehet, de mutass már 5-6 jobb játékost. Amíg nincs, addig ő bizony esélyes. Mi lesz, ha nem lesz nála jobb? Mármint aki elérhető is és nem ragad be botnál, vagy olyan csapatnál aki nem edz u21-re? Akkor felejtsük el ezt a típusú játékost erre a generációra? Azért tartod alkalmatlannak, mert 3-as a kv-ja. Mennyi kv kéne neki válogatottságig szerinted? Mármint jelen helyzetben, amikor száz meccsből kb kettőn jön az ellenfél kint. És azon mit nem lehet felfogni, hogy nem úgy fejlődik, ahogy leírtad. Te magad bizonyítottad be, amikor leírtad, hogy a 10 centivel magasabb, és magasabb értékről induló játékosod fejlődött két hetente, tehát ennél gyorsabb lesz?

5. Ha nem haragszol, nem kezdek el átnézni 1-2 ezer hsz-t a kedvedért. Domi tutira megerősíti, hogy mondtam ezt már korábban is, de talán cimi is, ugyanis ha jól emlékszem, pont neki címeztem azt a hozzászólást. Sztár pot meg sosem monster. Maximum monoskilles. Vagy te egész mást értesz monster alatt, mint az emberek nagy többsége. De amúgy leírhatnád, szerinted hogy néz ki egy sztár potos "monster" És Czédlit is ki fogom edzeni maxolásig, csak nem lesz mondjuk 16 pattanója, cserébe más skill lesz magasabb. Miért? Mert u21-ben játszik mondjuk 8 meccset, de utána nekem kell kifizetnem a 150k+ bérét 10 szezonon keresztül. Inkább legyen csak 120k és vígan eltartom bármeddig.

Nem mondtad, hogy te vagy az atyaúristen? Dehogynem, folyamatosan ezt szajkózod. Hogy te vagy a legtapasztaltabb (mondjuk, kár hogy nem sikerült 20 szezon alatt megmutatni, hogy a fene nagy tapasztalatod birtokában milyen centert tudsz kiedzeni), meg téged meg kell hallgatni. Ha nem tűnne fel, meghallgattunk. Ötször, tízszer, százszor. De te csak kötözködni jársz ide és folyamatosan blöffökkel és légből kapott feltételezésekkel bizonygatod az igazad. Meg mások mondatainak a félreértelmezéseivel.

Folyt köv

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.959 in reply to 241411.952
Date: 9/18/2013 10:27:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
6. Megkérdezheted nyugodtan. Czagalát, Csorbát, Nádasdyt is edzettem bentre, nem csak 1-2 héten keresztül. Régebben pedig Viskyt és Cupot, mindannyiuknak ismered a skilljeit, szóval nem is értem a kérdésedet, pontosan láttad, hogy bentre is ki voltak edzve mindannyian. Bár a következő mondatod ("Naugye, nem túl sokat") már elárulja, hogy igazából nem is vagy kíváncsi a válaszra, csak megint feltételezgetsz, ne adj isten, szándékosan valótlant állítasz. Azért ha esetleg mégis érdekelne a válasz, csak ebben az öt emberben kb 4 szezonnyi belső edzés van összesen.

Az "edzéstervedet" meg ismételgetheted nyugodtan, én meg újból megkérdezem, akit mutattál, annak hogy fért bele? Jobban néz ki, mint amit ideírtál végeredménynek és te magad mondtad, hogy alacsonyabb indulói voltak kv kivételével, amiből viszont ugyanannyi szintlépés kéne Györgynek, mint ennek volt, ráadásul gyorsabban is fejlődne. Írd már le légyszi, honnan indult az, melyik skillből mennyit lépett 3 szezon alatt, hadd hasonlítsuk össze, hogy ugyanazzal az edzéssel György hol lenne ugyanannyi idősen. Ha már szerinted az beférne u21-be.

Don't feed the troll
Advertisement