BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Kandidati

[REP] - Kandidati (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
27850.949 in reply to 27850.947
Date: 4/6/2015 11:53:21 AM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Ne drži! Nisva višala samo midva. Do krepko čez 800k je višal še eden, ki pa ni bil Slovenec.Če bi ti imel več denarja, bi pač višala do višine, ki bi se zdela smiselna vsaj enemu od naju.To je vendar smisel trga.Preprosto, da bolj ne more biti.
O teh tvojih višjih ciljih pa ne bi več pogreval, smo o tem napisali že prave romane. Pa o posledicah tudi.
Igralca sem preprosto kupil,ker ustreza potrebam moje ekipe in bo treniran tako, kot bom želel jaz.

This Post:
11
27850.950 in reply to 27850.949
Date: 4/6/2015 12:16:49 PM
Overall Posts Rated:
116116
Ne drži! Nisva višala samo midva. Do krepko čez 800k je višal še eden, ki pa ni bil Slovenec.Če bi ti imel več denarja, bi pač višala do višine, ki bi se zdela smiselna vsaj enemu od naju.To je vendar smisel trga.Preprosto, da bolj ne more biti.

Kot sem napisal: višal si mojo ceno. Ne vem, kje se ne razumeva.
Če bi jaz imel 1.5M na računu, bi pač ti dal 1.65M zanj. Kar ni njegova realna tržna cena. Vendar ker je Slovenec in takih trenirancev je malo, ga bo eden od naju preplačal. Če bi v tem primeru jaz vedel, da nameravaš ti dati zanj tudi 1.65M, ga do 1.5M ne bi višal.
Res se mi zdi, da se ponavaljam kot stara plošča. A res tako nerazumljivo pišem ali kako?

O teh tvojih višjih ciljih pa ne bi več pogreval, smo o tem napisali že prave romane. Pa o posledicah tudi.

Vidim, da obrneš debato, kakor ti paše. Sploh nisem govoril o takšnih "višjih ciljih". To si samo ti tako razumel ali pač hotel spet samo provocirati.

Igralca sem preprosto kupil,ker ustreza potrebam moje ekipe in bo treniran tako, kot bom želel jaz.

Kar je vse lepo in prav. Vendar če bi bil jaz selektor, bi si želel, da takšne igralce kupijo klubi, ki bodo trenirali tako, kot je dobro za reprezentanco. In to je možno, če nekdo zbere okoli sebe nekaj klubov z dovolj financami, ki bodo pokupile najboljše trenirance in reprezentančne interese dali pred svoje. Podobno dela Češka in kljub majhnemu številu uporabnikov velja za velesilo na NT sceni.
Najbolj logično je, da takšno zadevo organizira selektor, vendar je Ice že dal vedeti, da se ne bo ukvarjal s tem. Meni pa je to izziv.

This Post:
00
27850.951 in reply to 27850.950
Date: 4/6/2015 1:27:44 PM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Aja, v tem grmu torej leži zajec. Gre za kampanijo za selektorja.Čisto legitimno.Veliko sreče!
Kako preprosto je vse skupaj.Ko se ne strinjam s tabo gre za provokacijo.Tokrat me na ta led ne boš speljal.Jaz sem tega igralca kupil in zame je bil toliko vreden.
Višji cilji, ki sem jih omenjal, je tvoje omenjanje treniranja igralcev za repko, ne za potrebe kluba.Čisto ok, jaz pač delam za moje moštvo, če pa je to tudi v korist repke pa še toliko bolje.
In, že vnaprej... tudi tu ne gre za provokacijo.

This Post:
11
27850.952 in reply to 27850.951
Date: 4/6/2015 1:32:47 PM
Overall Posts Rated:
116116
Višji cilji, ki sem jih omenjal, je tvoje omenjanje treniranja igralcev za repko, ne za potrebe kluba.

Mislim, da nisi omenjal te višje cilje. O njih po tvojih besedah nismo napisali romanov in tudi o posledicah ne moremo govoriti, ker te "višje cilje" še nisem uresničil. Ti si govoril o mojem banu kot posledici - edino o tej zadevi so bili napisani "romani". Seveda to čisto nepotrebno omenjaš, zato sem to označil kot provokacijo. Če sem narobe razumel, se opravičujem, ampak po mojem nisem.

This Post:
00
27850.953 in reply to 27850.952
Date: 4/6/2015 1:34:43 PM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Si.
Pa lep večer!

This Post:
11
27850.954 in reply to 27850.953
Date: 4/6/2015 4:12:43 PM
Overall Posts Rated:
116116
Če nismo govorili o mojem banu, pa me potem zanima, o katerih posledicah govoriš, kajti meni nič drugega ne pride na misel.

This Post:
00
27850.955 in reply to 27850.954
Date: 4/8/2015 11:44:30 AM
Overall Posts Rated:
116116
Čestitam novemu lastniku Cvetka Lozarja (341385.5) za nakup. Manager/daytrader, ki mu je denar na prvem mestu in v svoji dolgi karieri ni uspel natrenirati niti enega res dobrega reprezentanta, je preplačal treniranca, ki bi v moji farmi bil pri treningu neobremenjen s strani tekem, denarja itd.
Verjetno zdaj iz mene malo govori tudi slaba volja, ker je elan dal na trg Lozarja z namenom, da ga jaz dotreniram. Kljub temu ne morem mimo žalostnega dejstva, kako malo prvoligašev ne vidi dlje od svojega kluba, ko se gre za reprezentanco. Ne dvomim, da bo Lozar solidno treniran - vendar tudi ne dvomim, da bo pred iztekom svojega treninga bil za dober denar prodan nekemu drugemu klubu, ki ga ne bo brigalo za našo repko.

This Post:
11
27850.957 in reply to 27850.956
Date: 4/8/2015 12:02:59 PM
Overall Posts Rated:
3636
Enemu je reprezentanca na prvem mestu, drugemu pač klub. Verjamem da to zastopiš, tako da ne razumem tvoje ''slabe volje''.

Last edited by Trica at 4/8/2015 12:03:47 PM

This Post:
00
27850.958 in reply to 27850.955
Date: 4/8/2015 12:09:09 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Pred začetkom letošnje sezone sem se odločil ,da razprodam celotno ekipo ter nakupim tri mlade igralce katere bi treniral za NT.Celo sezono ni bilo na trgu niti enega res primernega SLO igralca za trening, zato sem v vmesnem času kupil nekaj mladih tujcev katere sem treniral ter ob tem čakal na mladega slo igralca, ki bi ga lahko zamenjal za katerega od teh tujcev.Končno je bil na trgu sedaj Lozar,za katerega sem bil pripravljen plačati tudi več kot 2,5M in mi v danem trenutku denar ni pomemben temveč res le res dober mlad slo igralec za trening.Mi je pa res žal da sva se oba zapičila ravno v Lozarja,čeprav mi je to po drugi strani kar logično saj če je sva iskala res solidnega mladega igralca potem kot sem že napisal zgoraj ni bilo v tej sezoni naprodaj nič kaj primernega.Res mi je žal zate, saj vem da tudi ti delaš v prid slo skupnosti in upam da dobiš kakšnega primernega kandidata v prihodnje.Oprosti pač,vendar res sem si ga želel imeti.

This Post:
11
27850.959 in reply to 27850.958
Date: 4/8/2015 12:16:34 PM
Overall Posts Rated:
116116
.Res mi je žal zate, saj vem da tudi ti delaš v prid slo skupnosti in upam da dobiš kakšnega primernega kandidata v prihodnje.Oprosti pač,vendar res sem si ga želel imeti.

Če je tako, potem pa vzamem nazaj besede, vendar jih do konca vzamem nazaj, če ga boš res natreniral do konca in ga ne prodal čez par sezon. Če se zanj borita dva dobra trenerja, mi je vseeno, kje konča, ker v obeh primerih pridobi repka.

Advertisement