Ima na TL sjajan igrac kojeg bih kupio!Naravno potreban je za trening!Sta mislite da li on moze da nastavi sa treningom s obzirom da je potencijal starter i ima veoma visoke skilove!(21 godina)?
mozes da ga treniras jos sezonu dve (maksimum) s'obzirom da nema potencijal, kao sto smo vec diskutovali o tome potencijal nije bitan za trening dokle god je igrac mlad, a za kasnije je neisplativo trenirati igraca ako nema potencijal...
Ih pa nema on 18 godina.Nije vise mlad!Meni je vazno da to bude brz trening!Posto vec zrtvujem ceo tim i rezultate zarad toga!
Stvarno sam u dilemi!Nikada nisam trenirao startera 21 godinu do sada...
Aj da cujemo miisljenje iskusnijih!:)
I HVALA!
Pa pricam ti iz svog iskustva, mislim da kad sam ja doveo jednog beka, imao je 21 god. potencijal starter, bek, veruj mi za dve sezone imao je jedno 5-6 skila na skok sut, 2-3 na sut iz daljine, 2-3 na odbranu, i nzm ni ja koliko na prodornost, tehniku...
Isplati se ukoliko ima vec dobre skilove, veruj mi, samo ne da nzm koliko platis njega (ja sam doveo za samo 100k, a prodao za 500k jer sam pozurio (bilo je pred kraj sezone, nije mogao da igrao u play off), a lik sto ga kupio od mene nije ga ni tenirao i odmah prodao za 1,3M)
Aha iskustvo znaci!:)
Onda cu te poslusati...samo se plasim zbog visine skilova!Prosecna ocena za gornjih 5 je 11-12!Acena ce biti oko 2.5M!HVALA!
e to vec nzm, posto sam ja mog igraca trenirao kad su mu skilovi bilo od 6-7 do 10-11, tako da nzm sta da ti kazem, igraci sa slabijim potencijalom tesko da mogu da prebace preko 16-17 na odredjene skilove, tako da ako kupis toga nemoj nesto mnogo da ga treniras, on ti je vec dobar igrac, treniraj onda mladje i sa boljim potencijalom (zbog prodaje, i vece zarade)