200-300tys. odnosiło się do wymiany zdań z game - bo to on najgłośniej mówi o planach odnośnie wytrenowania nam pierwszego obwodowego z pensją 200k. Pokazać miało to tylko, że dosłownie ten sam gracz w pozostałych skillach identyczny, za sprawą zbiórek (z 1 na 7) może sobie podnieść pensję o około 100tys $. I nawet nie nazywam tego problemem. Po prostu widzę dwie ścieżki wyjścia z sytuacji :)
Co zaś do planów trenowania tylko głównych pod U21. Od ostatniej dłuższej dyskusji w tym temacie myślałem nad rozwiązaniem i wyszło mi, że skoro problemu pensji nie ma być, to niech się w takim razie nie okaże, że pojawi się już w NT. Zatem ja nie mam nic przeciwko jeździe z głównymi na maxa. Stąd tylko postulat, aby w bazach zostawali naprawdę tylko tacy graczy, którzy po wyjściu z U21 mieli boki takie (5-7) aby był naprawdę sens je podciągać. Podciąganie z niższych to już tylko sztuka dla sztuki i zabawa dla masochistów, farmerów i tego typu tworów. Jeśli tego nie będzie (przypadkiem bądź nie) okazać się może, że liderem U21 będzie jakiś golas, którego na siłę będzie trzeba nagle rozwijać pod NT w bokach, których nigdy nie miał...