Nie będę dyskutował z kimś, kto obraża mnie w każdym poście i piszę w dodatku nieprawdę.
Pokaż mi chociaż jeden post gdzie ja Cię obrażam i piszę nieprawdę.
Z tego co do mnie ostatnio pisałeś to chciełeś żebym powołał do kadry zawodnika zanim zbocieje. Nie wiem czy wiesz, ale go powołałem i ktoś go kupił. Kto? Nie mam pojęcie i nic mnie to nie obchodzi. Swoje zrobiłem, nie musiałem Ci nic odpisywać. Poza tym nie przypominam sobie, żebym Ci na coś nie odpisał, jeśli tak to przepraszam.
Tak, jednego powołałeś. Zgadza się. Kupił go Australijczyk.
Dwóch następnych nie powołałeś, ale mi chociaż odpisałeś, że wg Ciebie nie ma sensu ich powoływać bo stracisz entuzjazm a oni i tak nie byli trenowani jak trzeba. Zgodziłem się.
Potem wysłałem Tobie dwóch kolejnych, gdy już entuzjazm nie miał znaczenia. Pisałem nawet, że byli trenowani. I ani ich nie powołałeś, ani nie odpowiedziałeś dlaczego nie powołujesz.
Nie dawno były wybory na selekcjonera U-21. czemu nie startowałeś ze swoim programem?
Bo nie chciałem zostać selekcjonerem U-21?
W wątku z debatą wyborczą (158853.1) ani razu nie zabrałeś głosu.
Bo nie chciałem Tobie szkodzić.
Uznałem, że nie będę Tobie przeszkadzał w reelekcji. Bo niby jakie miałbym mieć z tego korzyści?
Ale o tym chyba nie pomyślałeś.
Tymczasem drugi sezon z rzędu płaczesz na forum jaki to vinnie jest bee, bo Ci nie dał zawodników.
Nie Ty, tylko system.
A nie dałeś swoją drogą.
I nie mi, tylko ogólnie kadrze NT.
Wygrałem po raz drugi w demokratycznych wyborach, to że nie podoba Ci się moja praca, masz do tego prawo. Masz możliwość to wyrazić poprzez brak poparcia dla selekcjonera U-21.
Mam też możliwość wyrażać swoje opinie.
Z którymi nie tylko ja się zgadzam.
Dla mnie koniec tematu. Do usłyszenia przy okazji następnego draftu ;)
W taki właśnie sposób wygląda współpraca.
"To ja rządzę i dzielę a Ty sobie kliknij, że nie popierasz selekcjonera".